- Učlanjen(a)
- 18.01.2004
- Poena
- 349
pa priznaj da ti je bilo mrsko da sve to procitas
procitao sam prvi papir o kamatama, a ugovor sa gomilom clanova, nisam procitao...
pa priznaj da ti je bilo mrsko da sve to procitas
Jel radi vama bitstamp? Kad ukucam ovaj two-factor authentication broj uvek mi izbacuje Invalid authentication code.
procitao sam prvi papir o kamatama, a ugovor sa gomilom clanova, nisam procitao...
al se tada i kopalo muski ...ispod kruske je bila gomila da tovaris kolicima i da teras na pijacu da prodajes
a sad ono skapano sto ide samo za u rakiju hehehe
al se tada i kopalo muski ...ispod kruske je bila gomila da tovaris kolicima i da teras na pijacu da prodajes
a sad ono skapano sto ide samo za u rakiju hehehe
sta je bilo posle ovih silnih ddos napada, jel su ljudi ostali bez valuta koje su drzali u menjacnici?
Gasenje masina je po meni najveci fail u ovoj rudarskoj industriji.
nije ta struja tolko skupa, kolko mu dodje, oko 1000 po kartici, ako uzmemo 280x za primer...
sad ljudima preko 4 grafickih jeste nezgodno, ali cak i ako je bila tako mala zarada, da su imali da pokriju za struju ili cak da budu u minusu za hiljadu, dve, isplatilo se, ko je bio pametan...
da, logicno, kad vecina izadje iz price, onda se najlakse kopa i ja bi tako...
inace secam se da je ovde bilo price o pranju novca, i da svi kopamo u prazno, tj da smo svi ovako saucesnici u pranju novca, a da ne kopamo bukvalno nista, cista maska...
pa jel neko detaljno upucen, koje mi to matematicke zadatke resavamo, tj otkud toliko tih zadatka i stalno kao ima potrebe za resavanjem, a pri tom nikom kao ne pada na pamet da koriste vec napravljene super kompjutere...
kako da mi znamo da nase graficke zaista zapravo nesto resavaju?
msm mene boli uvo, vazno je samo staviti lovu u dzep dokle traje, ali voleo bi da je istina da mi zaista nesto kopamo...
tako da ne znam, lupam, ali jedno je sigurno, ovaj koncept kopanja kriptovaluta, nikad nije dovoljno detaljno objasnjen, a da nije u domenu teorije, vec da ti imas neke dokaze da je sve to tako kao sto je ispricano...
Ja nemam više snage da ponovo objašnjavam...
Stvarno nam treba neki FAQ za ljude kojima ni Google i gomila tekstova o kriptovalutama na netu ne pomažu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari