Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Hmm evo sad probao ostao uključen svo vreme a display mi se gasi nakon 15s

Hmm evo sad probao ostao uključen svo vreme a display mi se gasi nakon 15s

Sada radi kako treba, ne znam sta je bilo juce...
Doduse juce je bio i na punjacu i sa slusalicama,
mada ne znam kako to ista menja...jer je baterija bila preko pola puna.

Edit:

A znam zasto se sad ne gasi dok pusta video.
To je zato sto se ne gasi uopste sam, jos sam smanjio na 15s sa 30.
Ne kapiram kako stalno moze da se neka nova glupost pojavi na ovom telefonu,
kao da ima citavu ekipu gremlina zaduzenih da nadju problem.

Poslednja izmena:
Sale jer postoji neka caka, da mi nekako traje duze baterija? Sa aosp neat-om radi bez problema dan, neki put i duze a sa standardnim neat ne mogu ni dan da izguram a da ne stavim da se puni telefon?

svi pricaju obrnuto a ti ovako?:)
prvo mi reci sta si stiklirao u aromi. koji rom i koje apps?

Sale jer postoji neka caka, da mi nekako traje duze baterija? Sa aosp neat-om radi bez problema dan, neki put i duze a sa standardnim neat ne mogu ni dan da izguram a da ne stavim da se puni telefon?

Ja izguram dan, mozda i vise ako ne preterujem sa upotrebom.
Od kad sam se resio GoSMSPro koji guta bateriju.

Bas, povremeno je bilo da trosi vise od ekrana!!?

Zdravo Sale!
Pre neki dan sam instalirao tvoj rom i stvarno sam prezadovoljan kako izgleda i kako radi. Danas mi se pojavio problem sa sms-om. Naime, primio sam sms, čuo zvučno obaveštenje ali ništa se nije pojavilo na ekranu. Kad otvorim poruke, poruka uredno stoji gde bi trebalo da bude. Video sam da ima podešavanja da prikaže poruku u statusnom baru i na ekranu i to je sve uključeno. Trenutno sam problem rešio instaliranjem Go SMS aplikacije, ali nisam baš neki njen ljubitelj. Imaš li ideju šta bi mogao da bude problem? Pitanje naravno važi i za ostale članove foruma :)

Pozdrav i hvala!
Goran

Poslednja izmena:
Ipak me mnogo nervira Go Sms, pa sam ga deinstalirao i poruke su ponovo proradile.

da. ako stikliras lite ili extra lite posle toga ce ti se ponuditi apps koje nisu u tim stikliranim verzijama. ma probaj, postoji back dugme, nece ujesti :p

Zdravo Sale!
Pre neki dan sam instalirao tvoj rom i stvarno sam prezadovoljan kako izgleda i kako radi. Danas mi se pojavio problem sa sms-om. Naime, primio sam sms, čuo zvučno obaveštenje ali ništa se nije pojavilo na ekranu. Kad otvorim poruke, poruka uredno stoji gde bi trebalo da bude. Video sam da ima podešavanja da prikaže poruku u statusnom baru i na ekranu i to je sve uključeno. Trenutno sam problem rešio instaliranjem Go SMS aplikacije, ali nisam baš neki njen ljubitelj. Imaš li ideju šta bi mogao da bude problem? Pitanje naravno važi i za ostale članove foruma :)

Pozdrav i hvala!
Goran

Ako koristis default aplikaciju. Moras da odstikliras i opet stikliras. Jer u Neat vecina opcija koje izgledaju aktivne, nisu dok ih opet ne aktiviras.

Sale, to bih ja racunao u bug.

99% bugova je zbog zaostataka predhodnih sistema na telefonu. Zato ja formatiram telefon da dam miran. :)

Inace izasao je slimkat official ko voli da proba.

i dalje nisam dobio odgovor, secate se da sam izlupo telefon i nije hteo da upali :D, pa i dalje nece da upali

Ljudi dajte molim vas neki dobar muzicki plejer, moze i da ga nema na play store samo da je dobar :) Jer izlude sa ovim fabrickim -.- umalo da razbijem telefon...
Dajte neki plejer da barem moze da sortira pesme po imenu datoteke, posto mnoge pesme su skidane sa neta i izbacuje mi ih pod imemnom www.tamnekisajt.com

Poslednja izmena:
Power amp ili Player pro

Nemam pojma, ja to ne koristim :)
Ali ova dva player-a su najbolja za Android OS, verovatno da ima bar jedan :d

Nema na čemu ;)

Vrh Dno