Hmm evo sad probao ostao uključen svo vreme a display mi se gasi nakon 15s
Sale jer postoji neka caka, da mi nekako traje duze baterija? Sa aosp neat-om radi bez problema dan, neki put i duze a sa standardnim neat ne mogu ni dan da izguram a da ne stavim da se puni telefon?
sve sto pocinje sa GO je djubre tesko, barem meni
svi pricaju obrnuto a ti ovako?
prvo mi reci sta si stiklirao u aromi. koji rom i koje apps?
Full instalacijaXD *** nisam odabrao ove manje
![]()
Bas, povremeno je bilo da trosi vise od ekrana!!?
E, svašta. Jes da ne šaljem puno poruka, ali meni gosmspro radi sasvim ok i nikad mi se ne pojavljuje na listi sa više od 2%.
Cek oces kazes kad odaberem lite ver da mogu da odaberem koju app zelim da instaliram il?+1. Instaliraj Lite verziju + neku od dodatnih apps ako ti treba
Zdravo Sale!
Pre neki dan sam instalirao tvoj rom i stvarno sam prezadovoljan kako izgleda i kako radi. Danas mi se pojavio problem sa sms-om. Naime, primio sam sms, čuo zvučno obaveštenje ali ništa se nije pojavilo na ekranu. Kad otvorim poruke, poruka uredno stoji gde bi trebalo da bude. Video sam da ima podešavanja da prikaže poruku u statusnom baru i na ekranu i to je sve uključeno. Trenutno sam problem rešio instaliranjem Go SMS aplikacije, ali nisam baš neki njen ljubitelj. Imaš li ideju šta bi mogao da bude problem? Pitanje naravno važi i za ostale članove foruma
Pozdrav i hvala!
Goran
Ja šaljem. Ali nije poenta u tome. Preko noći u standby mi je isto trošio bateriju mnogo.
Ako koristis default aplikaciju. Moras da odstikliras i opet stikliras. Jer u Neat vecina opcija koje izgledaju aktivne, nisu dok ih opet ne aktiviras.
Sale, to bih ja racunao u bug.
Power amp ili Player pro
Nemam pojma, ja to ne koristim![]()
Ali ova dva player-a su najbolja za Android OS, verovatno da ima bar jedan :d
i dalje nisam dobio odgovor, secate se da sam izlupo telefon i nije hteo da upali, pa i dalje nece da upali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari