Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Moj problem je smešan naspram problema koje ti druže imaš. :) Naime, uradio sam full wipe, vratio sam aplikacije sa TB i dešava se nekad kad kucam poruke da telefon zakoči na sekund i onda otkuca odjednom pet šest slova i nastavlja nornalno da prati kucanje. Novi Neat sa Apolo regular kernelom. Ne znam da li ima veze ali nekad i animacije seckaju, nije mi baš nešto tečan, a uopšte nije opterećen fon.
a da probas bez restore titaniuma?

gde si video changelog?

koliko god da sam uporedjivao MS2 i MS3 rom, NI JEDNU promenu nisam nasao osim u csc fajlovima. A uporedio sam 70%

Obican Neat mi je dosadan, pa se mislim da stavljam AOSP Neat.
Ima li neki bitan bug ili nedostatak? Posto u utorak moram da putujem, ne bi da otkrijem u putu problem.

Side note:

GAPPS bi mogle da se stave na neki brzi mirror, posto je ovaj veoma spor, treba jedan sat.

Pa nemas one fabricke aplikacije kao na fabrickom softveru a i kamera tj rekorder oce da zeza, neki put da ti prikazuje duguljastu sliku neki put sve ok, i ne mozes da stelujes ekspoziju tj dodatno osvetljenje bez blica, koje moze dosta da znaci, ja sam se zbog toga vratio na standardni neat rom inace sve ostalo je super i baterija dosta duze traje itd Ako ne koristis puno kameru neces da imas probleme

Ne koristim mnogo kameru.

(Pazi sad, kad mi bude zatrebala kad otputujem :D)

Pre nekog vremena je ovde pominjan neki call recorder, koji radi od 4.3 na gore.
Radi li on na AOSP Neat? Treba mi nesto takvo, sto ima direktan pristup za snimanje, a ne da snima preko mikrofona sa zvucnika drugu stranu. I naravno da je automatski.
Nije da mi cesto treba, cak i to kad mi je zatrebalo, nisam ni imao ovaj Automatic Call Recorder (koji pravi katastrofalan snimak, jer radi po gore navedenom principu).

Na to sam mislio. :) Ja jos nisam preso 5.7 jer nisam siugran koja su mu poboljsanja. A i koliko vidim u opisu od posta neki finese su dodate(ako to nije od pre i ako sam se ja dobro snaso) koje meni ne znace tj nemam potrebu za njima za sad pa sam i dalje na 5.6 jer me mrzi da pravim back up itd, ako bi mi reko konkretno sta je poboljsano na 5.7 da ne nagadjam ovde... :D Zadvoljan sam sa 5.6 a kad budem imao volje precicu na 5.7 sigurno samo je pitanje slobodnog vremena :)

Ja ti opet kažem, nisam našao šta je Samsung menjao. Ono što sam ja menjao je crvene boje

Eee, sad sam shvatio :)

Meni je na prosloj ver.2.5 ponekad istrosio bateriju sa 70% na nula,u procesima je pokazivao da to radi google+.
Medjutim i kada sam ga disable i dalje je to uradio par puta.
Videcu ova 2.6 kako se ponasa.
Jel imao jos neko ovakvu situaciju?

Ono sto sam rekao da ne mogu da izbrisem poruke, jer ih ima previse.
To sam resio sa root explorerom, i izbrisao sam smsmms.db, ili kako se vec tacno zove, restartovao i gotovo.
Tako sam se usput resio i onog krsa od GoSMSPro koji jedini nije pucao sa toliko poruka.
I odjednom mi je baterija trajala duplo duze, ako ne i vise.

Desila mi se sledeca stvar, imam pun signal, ali nece da posalje poruku.
Odem u Mobile Networks, idem tamo da namestim manuelno, jer me kad hocu da pozovem, obavesti Not registered on network...
Stoje mi Vip i YUMTS kao opcije, izaberem Vip, na koji mi onda kaze da moja SIM kartica ne dozvoljava prijavljivanje na tu mrezu???
Moze li neko da mi objasni, nema apsolutno nikakvog smisla. I tek kad sam izasao napolje mi je proradio telefon da posaljem poruku.

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje, meni ovde pokazuje da imam dva android os koj trose bateriju -.- Sta moze ovo da bude?
Screenshot_2014-02-07-21-35-04.png

Jel sam samo ja ćorav pa ne vidim drugi? :D

Covek ima napredni telefon, dva androida. Jedan Android OS i jedan Android System :d

Id te bre u... ludaci :D xD Ja sam pitam, nisam reko da imam 2 androida vec da mi nije bas sve jasno :D Koja je razlika sad imedju Android Operativnog Sistema i Android Sistema?
A i planiram da nabavim i treci da ih imam 3 ahhaha xDDD

Poslednja izmena:
Samo mi reci koji ti je đavo ono u gornjem levom uglu?
A ono za bateriju je sve ok.

Pa šta će ti to?

Pa a je kao i ono za komp ne treba ti.
Ali ajde napiši mi za šta ga konkretno ti koristiš.

Pa i to, ali ne trebaju ti takvi programi na Androidu, to sam mislio. Kao ni ne daj bože neki antivirusi ;)

Pa i to, ali ne trebaju ti takvi programi na Androidu, to sam mislio. Kao ni ne daj bože neki antivirusi ;)

Pa da ne trebaju nije bas, za antivirus znam al ovo me nekoliko puta izbavilo, telefon pocne da zabada tesko da radi i sl i ocistim ga time i posle leti :D Al u sustini zavisi sve od korisnika, kako koristi telefon za koje stvar, tako da nije da je bas i potreban al neka ga, nek se nadje :)

Ja moj nexus bukvalno koristim za sve, pa nikad ni jedan problem, možda sam cache očistio 3 puta za skoro dve godine (a cache brišem iz recovery-a) tako da mi ne treba neka dodatna aplikacija :)

Ja moj nexus bukvalno koristim za sve, pa nikad ni jedan problem, možda sam cache očistio 3 puta za skoro dve godine (a cache brišem iz recovery-a) tako da mi ne treba neka dodatna aplikacija :)

Men mrzi da idem u recovery (samo kad ubacujem android idem) :D Inace da idem odavno bi i ja obriso ASC

Hahaha ja malo češće menjam rom-ove :d

I ja sam isto :D Al od kad sam naiso na saletove ne trebaju mi bolji. 4.4.2 bi odavno koristio al imam neki bag sa kamerom (hadverski) https://www.youtube.com/watch?v=ZM8TUlIzgR4 i cime snimam pri slaboj svetlosti gubim FPS-ove, jedino kako da sredim taj problem je da smanjim ekspoziju na -2.0 i onda nemam te probleme al ocigledno je da mi je snimak mracni mnogo al *** sta cu (to jedino mogu na fabricki ili na saletov 4.1.2) :D Na 4.4.2 to nemogu tj tako da smanjim i onda nmg ni da koristim lepo kameru, jer cesto snimam :D

Pa dobro, kada ti radi sve što ti treba, ne menjaj :D

Nema nikoga da zna sta je ovo sa tim da SIM kartica odbija da se prijavi na mrezu s koje je?
Odnosno, da li je to problem to telefona?

Trazio sam na internetu, ima raznih tema u vezi toga, ali nijedna konkretna (da sam je nasao), koja je za selektivno odbijanje konekcije.

Nazad
Vrh Dno