Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

fx8320 blago klokovan 3.8Ghz i undervoltovan sa -t 7 baca ~ 810khs, ranije 580

A10, pre oko 310-320 kH/s, sada oko 400 kH/s.

koji koristite fx8350 ima ih vazdan

EDIT:
minerd-s2-3s3-aes sa fx-om daje oko 90 po jezgru, 596Kh sa 6 jezgra
minerd-s2-avx-aes daje 108 po jezgru, 648Kh sa 6 jezgra, 717Kh sa 7 jezgra
minerd-bdver1 daje 105 po jezgru, 636 ukupno, 6 jezgra

A4-4000 FM2,
minerd-s2-3s3-aes 71+81, po jezgru pre ovoga 60 po jezgru
minerd-s2-avx-aes oko 75, po jezgru ukupno, 170Kh ukupno

fx8350, napon smanjen za 0.1V (mozda moze i vise), overklokovan@ 3.8Gh, ~119Kh po jezgru sa 7 jezgra, ukupno 824Kh

Poslednja izmena:
Evo ja ga probam upravo. i7 4770k na 4 GHz je davao oko 755-758 Khs. Sada bije 1140 Khs

Poslednja izmena:
jel ima neko virtualnu ili bilo kakvu masinu sa ubuntu 12.04 da moze da iskompajlira wallet?
ako pustim kompajler posvadjace se sa pool-om, ima jedno da ubije drugo negde u ramu, a to mi se ne svidja :)

Na Haswellu poboljsanje tacno 50%(sa 800 na 1200 na 4.2GHz), na FX-u 35%(sa 780 na 1045 na 4.6GHz)

Sve u svemu-odlican dan za qubitovce sa bencha, prvo ovaj vlaxov pool koji fercera ko sat a onda i brzi minerd, nestvarno :Klanjanje:party:

Ni jedan od ovih novih minera ne radi sa Phenom 2 955 procesorima kao ni sa APU x4 Athlonima. Dok mi FX-ovi i i7 i obicni apu fm2 A4 rade normalno

^^
cuti, sutra ima da bude neko sra*e, pocim se pohvalis sa necim :p

Poslednja izmena:
@mige

Athlon je FM1 ili FM2?

Poslednja izmena:
Da, celeron-i nemaju, pre svega AVX, kao i pentium-i. Mada ostaje nepoznanica, zbog čega FM2 Athlon-i, ne rade kad imaju sve što treba. Inače za one koje ne rade, probajte dodati ovo:

x86

x64

Hmm ... meni Eset smart izbacuje obavestenje da se mozda radi o malweru. To do sada nije radio ni sa jednim minerom.

Jel ovaj miner odobrio neko od vecih faca ili je to budzio neki random lik?

*** nemam sad vremena da trazim..

meni a10 radi sa minerd-s2-3s3-aes.exe i daje 30-tak posto vise dok minerd-s2-avx-aes.exe nece ni da mrdne,sve u svemu ja sam zadovoljan :)

Kod mene sa 6 threadova na i7 4820K na 4.5 GHz daje oko 990kH/s, ranije sam imao oko 680 kH/s, dakle ~45% više.

Jel ovaj miner odobrio neko od vecih faca ili je to budzio neki random lik?

*** nemam sad vremena da trazim..

Pa za linux je to napravio izvesni Elmad sa bitcointalk-a.
elmad version cpu-miner (only for win64 and cpu with aes support)

Onda je to za windows sredio ig0tik3d koji je napravio i predhodnu poboljsanu verziju miner-a.

Ako ovo budu stalno izbacivali brze minere, vrednost vrednost novcica nikada nece porasti. OK, ovo verovatno moze do odredjene granice da se ubrzava ali opet. Na kraju ce za dan dva svi imati isti miner i opet su svi na istom.

Kada skinem miner nema nikakvog batch fajla koji bih mogao da editujem, kako da ga napravim :D?

U novom dl fajlu imaju samo novi minerd-i. Iskoristi sve staro samo zameni minerd-e i prepravi bat fajl.

Da li je neko probao novi miner na Azuro ?

Vrh Dno