Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pročitaj šta je napisao 🙂 pomenuo je intesa karticu direktno sa psn-a. Znam šta pričam, samo je problem što ostali ne čitaju.

Da, ali valjda nismo tu da kazemo samo sta ne moze vec i sta moze. Ili prvo treba diploma iz citanja izmedju redova, pa onda ostalo. Moguce.

Ne znam sta lupaš. Vidi o čemu su komentarisali i sta sam ja odgovorio pa pametuj.

Igrao je neko mozda knack? Kakvi su vam utisci o igri? Vidim da je svuda hate-uju :/ stvarno je toliko losa?

Igrao je neko mozda knack? Kakvi su vam utisci o igri? Vidim da je svuda hate-uju :/ stvarno je toliko losa?

Ja je već vidim kao prvi AAA launch naslov na PS+ Instant Game Collection, možda već kroz mesec-dva. Btw DriveClub ne računam jer će to biti osakaćena PS+ verzija, ne puna igra.

Ja je već vidim kao prvi AAA launch naslov na PS+ Instant Game Collection, možda već kroz mesec-dva. Btw DriveClub ne računam jer će to biti osakaćena PS+ verzija, ne puna igra.

Drive Club je uvek bio najavljivan kao puna igra koja ce dobiti besplatnu PS+ verziju [ne svi auti i ne sve staze, moze da se osvoji platinum]. Nista od toga se nije promenilo.

Drive Club je uvek bio najavljivan kao puna igra koja ce dobiti besplatnu PS+ verziju [ne svi auti i ne sve staze, moze da se osvoji platinum]. Nista od toga se nije promenilo.

Pa to i kažem, PS+ dobija osakaćenu PS+ verziju a ne punu igru kao na disku.
Sad je počelo masovno tumačenje postova onako kako ko shvati. Ja sam u startu napisao da govorim o PS+ Instant Game Collection-u 😉

Kupio sam klincima PS4 kameru za Playroom.Vidim da postoji i editor toy za playroom na androidu...Imam tablet i ne uspevam da skinem Playstation app na istom,kaže da Srbija nije podržanim zemljama.Na koji način da instaliram aplikaciju na tabletu?

Mora da ti bude rootovan uređaj. Ja sam naterao moj Alkatel da radi. Nije problem zemlja, manje više , problem je uredjaj, forsiraju svoje SONY telefone.

hahahahahhahahahahahahahahah :d

Da li mora taj editor toy preko tableta,PS Vite ili telefona da se koristi,zar ne može jednostavno preko PS4 konzole?

Jel ima neko od vas ponosnih vlasnika PS4 konzole tu kameru? Ako ima,neka pojasnjenja koja je njena uloga u celoj prici/??

Prvo, kad startuješ konzolu, prepozna ko je ispred, i uleti odmah u tvoj nalog.

A možeš i da izbacuješ one male đavolčiće po ekranu. 🙂 🙂

Jel ima neko od vas ponosnih vlasnika PS4 konzole tu kameru? Ako ima,neka pojasnjenja koja je njena uloga u celoj prici/??

Ako imaš decu, možeš ih ostaviti kući ispred TV-a i otići u život. To joj je uglavnom jedina uloga.

BTW za Playstation App ne mora uređaj biti root-ovan. Samo se dozvoli instalacija i skine .apk. Ja sam tako odradio na ne rootovanom Nexus 7 tabletu. Nije rootovan jer gledam redovno D3 Go koji inače ne radi na rootovanim uređajima.

2 igre je podrzavaju [dancing i playroom], mada svi zivi je koriste uglavnom za livestreaming igara ili audio chat tokom MP gaminga. Sto se OS-a tice, igrac se moze sa facom logovati na konzolu, ili koristiti voice komande da pali/gasi igre, multitaskuje, snima screenshotove, video snimke, itd.

Sve u svemu, PS3 kamera se nije prodavala nimalo, ali svi zivi razgrabise PS4 kameru. Ja imam jednu koju jos nisam nakacio, nema potrebe za sada. Ako stigne Skype nakacicu.

Kamera je super, za sad ima jako malo funkcija ali to ce se popraviti naravno i ne moze da se poredi sa ps3 kamerom. Dizajn je super, glasovne komande su cool i poprilicno dobro odradjene. Stvarno ako skype stigne ikad na ps4 bice ekstra koristiti ga na velikom tv sa ovom kamerom. Da je nisam dobio u paketu sigurno bi je uzeo ovako posebno. Meni jedino sto fali je vertical stand jos ga cekam da stigne.

I Windows mobile je Microsoftov, pa postoji Skype za Android, ili MS Office za Mac. Dakle to je nebitno potpuno, mislim i da ima za PS Vitu, samo je pitanje vremena kada ce doci na PS4.

Pre će stići Viber, jer Skype je ipak Microsoft-ov.

Skype-ov jedini razlog postojanja je da se client ubaci na svaku mogucu platformu. Vita je dobila dobar Skype client (audio chat moze u backgroundu dok igra radi, video mora u fullscreen), ne vidim razlog zasto slicno ne bi moglo da stigne na PS4.

Jeste dobili su Skype svi oni pre nego ga je MS kupio 😉
Sad ovi mogu baš namerno da ne dozvole da se razvije verzija za PS4. Ne kažem da će biti tako, ali kad se setim šta je MS hteo da progura sa ONE (Onaj DRM) ništa me od njih više ne može začuditi.

Da li KZSF i Knack dolaze sa nekim online kodovima ( koji omogucavaju multiplejer igranje? ).

Ako bih kupio polovan KZSF, da li bih mogao igrati online na mom nalogu ( kada kupim PS4 😀 ) ili se mora kupiti online pass sa PS store-a?

KZ ne dolazi sa online kodom, za drugi ne znam.

Mislim da su svi generalno odustali od online passova. Postoje samo season passovi sto je nesto potpuno drugo.

Sto se tice PS4 konkretno, ti vec kroz Plus pretplatu placas online pass da igras multiplejer igre!

Ja sam sokiran kakvi su ovi iz Sony-ja smradovi.
Neverovatno je koliko malo konzola salju u Evropu.
Kada sam davno preorderovao PS4, obecanje je bilo kraj novembra... kad je dosao kraj novembra, pomerise za decembar, pa januar, pa sad kraj februara al vec ne znaju da li ce stvarno tako biti... Svi distributeri se zale da ih Sony debelo zavlaci.

Sve to i ne bi bio toliki problem da vecina firmi u Ch nije masovno uvezla PS4 iz Amerike, i prodaju ih pod nazivom "US import". Na pocetku su drali sa cenom, sada je cena malo visa od redovne EU verzije (koja se sada preorderuje za kraj maja...) ali je naravno pride zakljucana za BR i sl... Redovno je do sada u Ch uslo rekao bih 5 konzola...

Sve u svemu, blentavi Sony umesto da salje konzole ravnopravno i u Evropu oni ih masovno salju u USA gde ih imaju dovoljno i za izvoz i onda se ni krivi ni duzni i Ameri ugradjuju preprodajuci konzole Evropljanima, cirkus...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno