Znam, jasno mi je to 🙂Zasto bi kupovao kod tog lika kada ce operateri uskoro dobiti Z1c i eto ih po oglasima za iste ili manje pare sa 2 godine garancije 🙂
Ma kupuj telefon ako ti se svidja. Tek je izasao.
Kakvo cekanje? Najbolje da ce za pola godine da izbace naslednika.
A i da izbace nece to biti nista mnogo bolje, veruj mi.
Za cpu i gpu sa ovom rez. bar ne moras da brines.
@hsv Koliko puta si slicno rekao u Z,Z1 i sad ovoj temi.
Oni stalno po nesto ispravljaju a nikako da isprave.
I sta bi sa xenon modelom? Ovi blicevi su im krs!
+1 kupuj odmah. ako slušaš HSVa kupićeš 2016e možda 😀
Tako nekako i ja računam.
Prelomiću u narednih par sati.
Pazi, Z1c ima mana ali je generalno odlican fon, ne postoji negativan test, sve 9/10, pet zvezdica (recombu) i veoma pozitivni utisci, jedine ''mane'' su bezeli, los low light auto mod kamere i prosecan zvucnik/led blic.
Sve ostalo je balavljenje i fanboj hejt.
Jel ima jedan od najboljih IPS ekrana - ima. Baterija rasprema. Izrada i dizajn takodje. Cipset, kolicina rama, neat softver.. sam vrh. Kamera i pored sw problema najbolja u Android konkurenciji (za sada). Auto mod je dosta los za low light ali nije smak sveta kontrolisati ISO. Stabilizacija kamkordera bolja od svih ois-a pa i onog na 1020.
Ali i dalje ovo nije nikakav epski fon, samo jedan od najboljih trenutno i svakako imaju mesta za napredak sto ce kao i kod svih dolaziti postepeno zbog sto veceg profita (a da ne pominjem da su treci proizvodjac kamera i vodeci za audio pa dok na tim poljima ne ostvare dalji napredak njihovi telefoni nece videti walkman cipove i vece senzore kamera, treba li pominjati da Nokia zivi samo od telefona?). I naravno da 1020 ima bolju kameru jer ima i mnogo mocniji hardver iste.
I sad se seti SE telefona od pre 2+ godine. Nedovrsen softver, slab hardver u odnosu na Samsung i htc, uglavnom jako losa podrska.
Onda krenuli kao sony i sa nxt serijom telefona sve to podigli na dosta visi nivo ali su i dalje zaostajali za Samsungom pa i htc.
I kazes nisu napredovali i nista nisu ispravili? Evo presisali su htc po prodaji i profitu i pored losijeg marketinga a po profitu i LG koji ima vise prodatih telefona zbog Nexusa gde je zarada smesna.
Za razliku od tebe ja sam odmah rekao sta ne valja a ti si na sav glas hvalio prve krs fotografije sa 1020 a kada su prvi apdejtovi ispravili ona zamucenja, sum pa onda black apdejt i uzasno nerealne boje e onda hvalis potez Nokie i kako je sve to ranije bilo krs 🙂 Daj budi malo realan jednom.
Vecita bench prica, za bilo koji hardver Ako sacekas novembar, izaci ce jos bolja serija, dodaj jos 70 eura i imas mnogo bolju varijantu
Vecita bench prica, za bilo koji hardver :d Ako sacekas novembar, izaci ce jos bolja serija, dodaj jos 70 eura i imas mnogo bolju varijantu :d
Ali dobro, iz nekog razloga bas mrzis sony 🙂
Lol Ja uopste ne mrzim Sony, zasto bi mrzio neku firmu? Prosto njihovi telefoni mi nisu zanimljivi i to je to.
SE u doba Walkman-a i CS-a je bio fenomenalan i imao sam par modela koji su bili odlicni.
Mozda ih ti "malo" vise volis i branis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari