Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To ti u vom trenutku nista ne znaci, bas nista. Ako i BTC-E stopira povlacenje coina dzaba si ti njih kupio.

Nadam se da ste poslusali savet i povukli novcice u wallet na vreme.. rekoh da ce ovo biti veca kriza od one sa BTC China.. ako ovo prezive alt valute ce duugo da zive :) drzimo palceve !

Naravno da ce da stopira, problem je globalne prirode. I resice ga brzo iz istog razloga

*** ovde nikad nije dosadno, ko bi i pomislio na ovakve probleme pre nekoliko nedelja/meseci, glavni problem je bio da li ce i gde zabraniti btc, pa kada ce neka losa vest oboriti cenu itd. Ako rese kako treba dobro je ako ne....:-D

Tech gikovi koji zele da zarade ili neko ko je njima platio. Takav napad zahteva poprilicno velike resurse. To kosta. A zasto trositi vreme i novac osim ako neces da ukrades vise od toga ili ako neko nece da izazove paniku i da kupuje jeftine novcice?
Ako citam izmedju redova kontam da ce cena da ode dosta visoko sto sam i tvrdio mesecima. Vreme ce pokazati sta se stvarno desava ;)

Kako ce jednog dana da krene nevidjeni pump kad se ovi sto obaraju cenu dovoljno nakupuju.

Ja se ne razumem u opremu za ddos napade :-D, ali realno ko ima opremu i ljudstvo za ovako jak napad? Ne verujem da su neki napaljeni hakeri ...

Ko ima opremu? Kinezi naprimer. Oni imaju brdo hackera zaposlenih pri vojsci i napadaju Amere non stop iako ne priznaju, malo malo pa im upadnu u Pentagon. Verujem da i Rusi imaju makar nesto slicno.
Da stvar bude zanimljivija a i da malo potpalim mastu ljudima: I jedni i drugi su rekli ne bitcoinu i trenutno kao da rade na tome da spuste cenu na sve moguce nacine da bi pokupovali jeftine novcice koji ce vredeti mnoooogo za koju godinu.
Sigurno je njima bolje da kod njih bude vecina novcica. Zvuci kao teorija zavere ali u kriptovalutama ce se vrteti ogromne kolicine love i ekonomski rat je vise nego realna situacija. Mozda je ekonomski rat prejak izraz ali pravljenje bolje pozicije na sve moguce nacine moze da se svede pod ekonomski rat.

Jedino u sta cvrsto verujem je da ce kriptovalute vredetidosta vise i da ih treba cuvati.

Kad god me drmne FUD, procitam Sajberove pisanije i bude mi lakse sto su mi novcici ususkani u walletu, pravi bensedin :D

Poslednja izmena:
A ko je pod DDOS-om? btc-e, finex, coined, coinmarket i sl. rade

Ko ima opremu? Kinezi naprimer. Oni imaju brdo hackera zaposlenih pri vojsci i napadaju Amere non stop iako ne priznaju, malo malo pa im upadnu u Pentagon. Verujem da i Rusi imaju makar nesto slicno.
Da stvar bude zanimljivija a i da malo potpalim mastu ljudima: I jedni i drugi su rekli ne bitcoinu i trenutno kao da rade na tome da spuste cenu na sve moguce nacine da bi pokupovali jeftine novcice koji ce vredeti mnoooogo za koju godinu.
Sigurno je njima bolje da kod njih bude vecina novcica. Zvuci kao teorija zavere ali u kriptovalutama ce se vrteti ogromne kolicine love i ekonomski rat je vise nego realna situacija. Mozda je ekonomski rat prejak izraz ali pravljenje bolje pozicije na sve moguce nacine moze da se svede pod ekonomski rat.

Jedino u sta cvrsto verujem je da ce kriptovalute vredetidosta vise i da ih treba cuvati.

Kada vidim SAJ-ev avatar mene sunce ogreje!

Zeljko i Saj nas drze jos u "zivotu"...i ojacavaju veru u kripto...inace bi sve rasprodali odavno :)

Prvi atm za bitcoine..ljudi uplacivali pare za bitcoine a dobijali sipak http://www.coindesk.com/vancouver-atm-operator-wants-leave-bitstamp-following-breakdown

Hitno treba ozbilja berza... sto pre da se kinezi prosire globalno ili neka mega USA menjacnica!!!!!!!!!!!

Ovake informacije ako su u izradi mislim da se ne pustaju u javnost dok nije otvaranje, bitstamp su slovenski pilicari znamo mi njih dobro, pomutila se glava od Tesla automobila i miat Ripple mafije!!

Mene odavno padovi ne dotiču ni najmanje. Sa druge strane, kad sam u fiatu i krene rast, uvek mislim da mi beži voz ispred nosa.

Mene odavno padovi ne dotiču ni najmanje. Sa druge strane, kad sam u fiatu i krene rast, uvek mislim da mi beži voz ispred nosa.

+1
Zato stu u buducnosti ocekujemo dosta vece cene, i na padove gledamo kao na normalno a kad cena ide gore onda mislimo da nam voz bezi... mada u vecini slucajeva bude pad zbog ko zna cega pa...

Pilicari ili ne, trenutno bolje nemamo. Ozbiljnih berzi ce biti, pogotovu u americi. Bice sigurno vise od jedne.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno