Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Probaj 1080-1480, intenzitet 19, 15508 TC, 256 worksize, gpu threads 1. trebalo bi 455 da baci

koja je deff voltaza tih tvojih 270x Asus?

Sa tim tvojim jedva dohvata 400KHs.
Voltaza je 1.2. Ja je drzim na 1.08

ja iam MSI R9 270 bez X i jako zadovoljan njome, mozda kupim jos jednu kad se pojave, radi na 1050/1250, TC 15232, I19, def napon, power limit -16 i daje 445Kh/s , pri tome njen TF4 kuler odlicno zavrsava poso ~70C pri ~30% Fan RPM u zatvorenom kucistu u mom desku...

@mige
Imas na zvanicnom asusovom sajtu bios za asusa noviji skini odatle da upucaj.
On ispravlja hash rate.
Ja sam na rigu direktno ubacio bios sa flasha butabilnog(prethodno iz vb7 aplikacije editovao napon).
I na 1080/1480 mi daje 1.1V i 459 kh/s.

Poslednja izmena:
Hah, sta je ovo? Da on vec nema najnoviji bios nekim cudnim slucajem?

Meni deluje bas malo 440KH. Kazu imaju masine za 5TH. Dali sam ja nesto pobrkao?

Sklopim novu masinu,stara proverana 7950 na njoj i ni da mrdne..13.11 driver(do sada radila sa 12.8),da nije do njega?

Znam da smaram ali,
4 x Asus 280x DC2T 1020/1460 na 1,013V uz potrosnju od oko 890W za sada stabilno. :)
Hesiraju oko 710 KH/s svaka.
Ispravka :
Jedna karta se zaglupela. Vraticu sutra vrednosti na 2 koraka iznad i da zavrsim pricu. Valja kopati ozbiljno. :)
Kacim sutra slike i bios ako treba.

Poslednja izmena:
ne smaras, do sad sam bookmarkovao postove ali od sad ih posem u svesku, kao i ovaj o potrosnji

ne smaras, do sad sam bookmarkovao postove ali od sad ih posem u svesku, kao i ovaj o potrosnji

A ja radim copy paste u word,i sve vezano za podesavanja GPU mi bude u jedan word,druge stvari u drugi,treci,... i to mi je sve u jednom folderu i pregledno ;)

Koliko karti ukupno teras Mige. I na kojoj ploci nesto me *****avaju ti Asusi pa da vidim sta i kako.

meni na onoj jeftinoj gigabyte ploci o kojoj je ovde puno pisano nikako nece vishe od dva asusa dctop :( ni bios ne pomazhe. ali to je sve do ploce.
posle kazu moze se rudariti sa plocom od 30e pa ne bash

meni na onoj jeftinoj gigabyte ploci o kojoj je ovde puno pisano nikako nece vishe od dva asusa dctop :( ni bios ne pomazhe. ali to je sve do ploce.
posle kazu moze se rudariti sa plocom od 30e pa ne bash

Može, al' polovnom :)

Moze mala pomoc? Uzeo sam jos jednu sapphire 270 i pokusavam da sredim bat fajl ali nesto ne stima - jedna kartica radi na 99% (oko 450-460 hash) dok druga radi na 84% i daje oko 350 hasha. Razlike u podesavanju su samo u -I 18,19 (ova druga na 19 zeza). Probao sam sa razlicitim intezitetima i isto je...

moze neko da mi objasni kakav ulaz u napajanje moram da gledam za molex,gledam da ga izbegnem ali jedna graf.ce morati posto planiram ceo rig na jedno napajanje-3x270x
i da li bi bilo pouzdano CHIEFTEC Nitro BPS-850C 850W za ceo rig?
ili je mozda bolja varijanta 2 napajanja?

Poslednja izmena:
bilo od jutros ko E..i-ja MSI R9 270X 2G po ne tako popularnoj ceni 23.5k al ja nisam mogo da odolim i kliknuo na jednu... :d
sad sam sigurno zakoriacio u crvenu zonu :S:

uff sa dva napajanje ispadne malo vece cimanje plus kada nestane struja pitanje koje ce se pre pokrenuti i da li ce ti posle sistem videti grafike nakaceno na drugo napajanje

sve ovo moze a ne mora ali moze da zeza :(

moze neko da mi objasni kakav ulaz u napajanje moram da gledam za molex,gledam da ga izbegnem ali jedna graf.ce morati posto planiram ceo rig na jedno napajanje-3x270x
i da li bi bilo pouzdano CHIEFTEC Nitro BPS-850C 850W za ceo rig?
ili je mozda bolja varijanta 2 napajanja?

850c moze 4 takve da gura bez problema.

Sklopim novu masinu,stara proverana 7950 na njoj i ni da mrdne..13.11 driver(do sada radila sa 12.8),da nije do njega?
Vozi li neko 7950 na 13.11..ne bih da ih "cistim",ako nije problem do driver-a(na tu masinu ce doci 280X-ovi,pa mi se ne diraju 13.11)

Meni je isto tako ispisivao jer sam vec zakacio vise kartica na jedan racunar
Kad sam poiskljucivao sve kartice pa probao da flash-ujem jednu po jednu prolazilo je bez problema
Jeste smaranje ali...
Meni je opusteno podigao flash bios-a sa 390kh na 470kh na istim podesavanjima
(jos jednom hvala clanu @cholass na korisnim informacijama)

Nazad
Vrh Dno