Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U drugom naletu pada na 250e garant .

Ajd da probam i ja nesto da ugrabim mada svakako ne sa svim parama posto ko zna sta ce ovde biti na duze..

dal prodati sad pa kupiti kad jos padne, aj ovi iskusniji neka bace neki savet

Poslednja izmena:
Sad se mesari :)

ja sam 80% rezervi instinktivno prodao na 800/22 , sad kupujem :D

btw. bug postoji oko 2 meseca i sumnjam da je hack, ili moze biti ako je neko uspeo da embeduje u wallet softver, jer se desavalo da izadje withdraw na btc-e i mtgox, bar meni, a da se ne pojavi na blockchainu i u walletu, pa su konstatno menjali wallet softver i apdejtovali bagove. E sad sta je tacno saznacemo uskoro. To je danak totalnoj ne-regulaciji, osnovni set pravila mora da postoji kao i neka standardizacija, u suprotnom ide haos.

CRNI PONEDELJAK ! :D

KUPUJEM USD, BTC placam 400$, LTC 12$ ;)

lele kakav bunar.....:(
no, bilo je za ochekivati, predobro je i predugo bilo...realno....
sad chekamo tamo na leto neki pump...a do tada, za strujicu i malo ako pretekne :D

Flushing the noobs, n-th part :D

Edit: Evo oporavlja se, sad vredi pokupovati.

Poslednja izmena:
Sta se ovde desilo *** :zgran::zgran::zgran: , imao sam buy na 200$ i nije prosao. WTF

U junu prošle godine krenem da kopam BTC, posle 10-ak dan padne cena za 50%, ja budala prodam to malo što sam iskopao i raskupusam rig za neke druge namene. Prestao i da pratim ovaj deo foruma jedno jedno šest meseci. Posle bilo :wall:

Sad opet, pre 15-ak dana nabavim 6 kartica i krenem da kopam LTC, opet pad za 50% od trenutka kad sam počeo da kopam :) Biće da malerišem ceo crypto sistem.
Al' ostavljam ovaj put kartice da kopaju, pa makar ostao poslednji da kopam :)

Poslednja izmena:
Mislim da je ovaj dobro objasnio situaciju
Everything they have done is basically to swing the market. First they had their fiat bank accounts frozen, so they ran out of fiat and stopped withdrawals to hike the price up and people were paying a premium to buy there, gox would take that fiat from a purchase and buy the same coin on another exchange for 10% cheaper and pocket the profit.l. Then they limit BTC withdrawals to cause a panic, and blame it on a flaw in the protocol. Price plummets and all of the BTC is still on the exchange, everyone sells their coins and GOX buys them all with the profits from before, price is way loweer on GOX because of the surplus of BTC that was held hostage by them in the first place. This caused more people to rush to deposit fiat because for them the risk is worth it to get some coins at a much cheaper rate. All the new deposits go into their ponzi fund to pay back the months and months backlog of withdrawals they have.

Rekoh vam ljudi da je ovo verovatno Game Over, a svi bili nabacili ružičaste naočare :trust: Gox je elegantno izmislo neki Fork koji ne postoji i time skinuo odgovornost sa sebe i prebacio odgovornost na Bitcoin Comunity. ?!?!. ovo saopštenje je najgoore moguće i njime je definitvno unakažen i naružena BTC zajednica za dugo vremena ako ne i zauvek...a opet koliko je Gox bitan pokazuje ovo što se desilo.. (a samo ovde su ljudi, i paćenici na trolbox-u BTC-E govorili suprotno).. Eto, jedno njihovo jbno saopštenje je napraviilo ovoliko srnje.. to samo pokazuje da od BTC-a i celog ovog koncepa nema ništa bar još dugo vremena jer je izuzetno nestabilan i ko je lud da uloži veće pare u ovo sada, od jakih igraša ?! propas !

Mislim da ko je uspeo da kupi jeftino sada, treba da povuče novčiće u wallet dok još može.. sve berze sada ladno mogu da blokiraju isplate poučeni Gox-ovom opravdanjem - izmišljotinom Fork-a

Menjačnice se odkinule od para, kako nisu za proteklih mesec dana.
Plus još poneki . . .

Još da sam i ja sa njima . . . .

Ako nista drugo, coinedup radi odlicno! :D

Nista mi nije jasno stavio sam da kupujem 1btc na 200$ ako ikada padne na tu vrednost i nije prosao order. :S: Ko je nesto zaradio svaka cast.

sta li je mislio ovaj sto je prodavao po 100$ na btc-e? ... jel moguce da se obara cena zbog najave ove nove americke berze?

Ovim je dugoročno naneta šteta BTC-u a i svim drugim valutama, pa očigledno i LTC-u, moj Sajberu.. Gox je izuzetno relevantan na zapadu, i izjava će samo da leti po svim medijima i ono što će obični smrtnici da zapamte je da BTC ima BUG, eto samo toliko.. zabili su nož u leđa BTC zajednici čiji su najistaknutiji predstavnik ?! i taj BTC "vrh" umesto da je zajedno radio sa njima da se "problem" koji je Gox izmislio reši, oni su dopustili da se ovo desi.. ovo je trakgikomično, poverenje je nula običnih smrtnika sada, ne mislim na ljude sa berze koji ovo gledaju kao dobru priliku da obrnu. zato će ovo teško iakda biti široko prihvaćeno i svi koji su pričali da je Ponzii sada ispadaju u pravu.
u najboljem scenariju biće dug i lagani pad.. kakvo crno proleće i 50 dolara.

jeste, zaigrali su se botovi, imaju mnoi trade botove koji rade "na razliku" i kojima nije bitna prava cena. Jos su radili kroz odnose BTC/$ i BTC/EUR i tu su se "zauigrali. ***, bilo je i pre toga na BTC-E. ;)

to je bug, nije sigurno prodao do 100 $

nije bug bar ja tako mislim..pratio sam dok se desavalo ..ocigledno je da neki boot koji je imao nekoliko hiljada btca pogresno uneo parametre..ne bi sad bio u kozi tog programera jer je upravo izgubio nekom bar milionce dolara

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno