Šta je novo?

LG G2

Ortodoksne sam ispovesti.
Porediti G2 i N5 je kao porediti BMW i Audi. Oba su dobra, svaki na svoj način. Tako da smatram da su prepucavanja na tu temu suvišna, ali mora narod nekako da ubije dosadu.

Juče se malo popilo, i ispade mi telefon iz džepa, ne znam ni ja kako.
Telefonu ništa na svu sreću nije bilo, dok sam se ja otreznio u sekundi :-D

Dok meni stigne intezina kartica da bih kupio spigen futrolu i G2 Xposed aplikaciju možda bude kasno.

Poslednja izmena:
Dobar je slim armor, štiti za sve pare, samo što udeblja telefon za jedno 50%. Ova maska nije za fensere.
Ni ja ne mogu da kupim G2 Xposed, zbog in app plaćanja. Sve sam probao, jedino još adresu na wallet-u nisam menjao.

Edit: preterao sam, nije 50% deblje, bliže je 30%. Po bočnim ivicama dodaje po oko milimetar, a sa gornje strane pola milimetra ili manje, tako da kada se gleda odozgo maska se i ne vidi.

Poslednja izmena:
Posto sam presao na drugi telefon pozdravljam vas jos jednom. Neki su bili dobri, neki nisu, al' *** ne moz' sve idealno da bude :) Sad mogu valjda da pisem ovde posto inace nemam telefon, jer jelte to je obavezno :d

Neka dobro sluzi N4,a verujem da hoce:)

Ma nije obavezno, ali barem da nečiji postovi imaju veze sa ovim telefonom a da ne budu u fazonu "moj tata je jači od tvog tate"...

Nije skidao?:)Stvarno lepo izgleda,nesvakidasnje:)

Je l' nabavljao neko neku mat foliju i odakle? Kupio sam sa telefonom neku no name za prvu pomoć za 300 dinara, em je kraća i uža, em nenormalno hvata otiske.

Ja sam stavio mat foliju...savršenstvo bez otisaka i masti! :)

Moje mišljenje je da sve osim mat folije je bacanje novca...na svakom telefonu do sad sam imao mat,po neka clear...i mat se pokazala savršeno,čak bolje prianja od clear folije,duže drži i može da izdrži više maltretiranja...

Mat folija na full hd-u, čisto bogohuljenje. Spustio si rezoluciju bar na wvga. Zadnji put sam mat koristio na hd2 zato što se nije video na suncu. Čak na sgs (1) mat lošije izgleda nego clear. Jedina prednost na modernim ekranima sa jakom rezolucijom i osvetljenjem je masnoća. Radije bih da ga brišem često a da mi je prikaz nenarušen.

Svako ima svoje za i protiv ;)

Sta ti je toliko vazno sto ima u premium verziji?

Ja sam navbar smanjio nekim zipom sto sam flesovao,i dalje je transpatentan a status bar je semi transparent sto mi je ok.

Jesi nekada kupovao nesto pre? Moras da obrises cache od play store, pokrenes TB, udjes u playstore, dobijes americki, izadjes, udjes u G2, pojavi ti se kupi prem, kliknes, ukucas podatke i to je to

Kupovao prosle godine na s3 radilo mi sve normalno. Sad nece znam celu proceduru ali nece.

Kao sto vidis, davnih dana sam to kupio, ne znam kako vise da ti pomognem, znam da je radilo :)

Pazi, imam 2 naloga jedan radi ali, kad kliknem na g2 xposed purchase premium ne desava se nistauploadfromtaptalk1391990827728.jpg

hehehehhhh u prirodi je da roditelj nekad pojede(ubije) svoje čedo zbog nekog nedostataka(po mišljenju roditelja)...u glavnom se ispostavljalo da su roditelji bili psihotični,shizofrenični...jednostavno bolesni! :D

ista stvar sa loznicom! :D

Na ovo necu odgovoriti jer bi mogao da popijem dozivotni ban ,iako je satro sala. Prijavicu moderatoru pa sta bude

O tome sam pričao... Btw. šta vas to tera da uopšte kročite ovde?

Imao sam g2 nekada pa reko da vidim da li se nesto poboljsalo,nista nemam protiv vas u g2 temi.

Poslednja izmena:
Prijavljuje mi high risk gresku, US store mi radi sad i bez TB, ali nece da prihvati placanje kaze da je visokorizicno . Any ideas?

Poslednja izmena:
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.torproject.android

Instaliraj ovo a pre toga firefox za android.. Namesti ovu apk i skini extenziju za firefox.. Kada sve namestis ukljuci taj orbot ,odradi force stop firefoxu udji opet u njega pogledaj da li je ekstenzija upaljena i onda preko njega kupi apk. Mislim preko firefox browsera za android. Ja sam tako juce kupio jednu apk

Edit. Jedino sto ne znam da li ti treba rootovan fon,moj je bio

Nazad
Vrh Dno