Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

meni se to desilo pre koji mesec, sa nekom od prethodnih verzija neat-a. Hteo da zovem kad ono usred grada nemam signal (mts) probam rucno da se prijavim na mrezu, isto nece (odbijanje neko ili tako nesto). Mislim da sam resio problem tako sto sam restartovao telefon.

meni se to desilo pre koji mesec, sa nekom od prethodnih verzija neat-a. Hteo da zovem kad ono usred grada nemam signal (mts) probam rucno da se prijavim na mrezu, isto nece (odbijanje neko ili tako nesto). Mislim da sam resio problem tako sto sam restartovao telefon.

Restart nije pomogao.
I dalje mi neda da se konektujem na jedan Vip, na drugi mogu.
Sad je to problem, kada mi ostane samo jedan ponudjen, a ne moze da se prijavi.
Trece, posto mi navodi i YUMTS, a ne i Telenor, trebalo bi valjda i na tu da moze da se prikaci.
Jer je MTS je i ustupljivao mrezu Vip, ne znam da li to jos funkcionise.

Da probas drugu karticu? Čisto da vidimo da nije do nje

Sad cu.
Inace, sad kad sam restartovao telefon, izbrisao je sam sve poruke??

Edit:

Nemam trenutno pri ruci odgovarajucu Vip karticu, odnosno jednu koju imam trazi PIN, koji nemam pojma, niti znam gde mi stoji ono gde pise...
Imam MTS, ali s njom ne mogu da proverim/

Poslednja izmena:
S tvojim telefonom definitivno nešto nije u redu. Kako je moguće da poruke nestanu

Probao sam sa drugom Vip karticom, definitivno je telefon taj koji odbija.
Ne verujem da su dve SIM neispravne. Sada, kako resiti taj problem?
Na internetu sam citao da moze da bude da je IMEI stavljen na crnu listu, ali mi to nema smisla, jer kako inace radi na toj mrezi?

Probao sam sa drugom Vip karticom, definitivno je telefon taj koji odbija.
Ne verujem da su dve SIM neispravne. Sada, kako resiti taj problem?
Na internetu sam citao da moze da bude da je IMEI stavljen na crnu listu, ali mi to nema smisla, jer kako inace radi na toj mrezi?

da sam na tvom mestu flesovao bih stock rom, zadnji ali posle kompletnog wipe-a i format interne. time bi resili i moguci problem sa modemom kao sto boki napisa i moguce probleme sa romom. lako ces posle zadnji philz pa neat

da sam na tvom mestu flesovao bih stock rom, zadnji ali posle kompletnog wipe-a i format interne. time bi resili i moguci problem sa modemom kao sto boki napisa i moguce probleme sa romom. lako ces posle zadnji philz pa neat

Nema nista od toga, desavalo mi se i sa stock.
Nego nisam posvetio paznju tome.

Ne znam da li me nece ovaj telefon, ili elektronika u principu odlepi kad je ja pipnem. :smash:
Taman uobrazim da sam ga namestio, on odlepi.

Sale desava se bag sa AOSP NeatROM kada na skype-u pricam, desi se da neki put ponovi 3-4 puta poslednju rec koju sam reko. Ljudi su se pocepali kad su me slusali :D Dok sa NeatROM 5.7 nemam te probleme a ni sa 5.6. Nek neko jos testira ovo da znam dal je samo kod mene se desavo problem il je bag sa romom, naravno na neke duze razgovore preko skype-a minimalno 15min duzine.

Nemam pojma stvarno za to. Koristim viber normalno. Moguće je i da je do Skype A moguće i do roma, ko će ga znati

Jutros flešnuo 2.8 i posle mesec dana, imam prvi ozbiljan problem sa NeatKat-om - ne mogu da se nakačim na kućni WiFi. Svašta sam pokušao ali ne ide.

Neki savet možda?

Probaj da obrises tu konekciju pa se povezi opet. Nije nista dirano oko WiFi u ovoj verziji

Izvini, ipak je bio problem u ruteru, zaglupeo se i zato nisam mogao da se konektujem. Nema problema sa Neat-om, odličan je kao i uvek :)

Sale, da li postoji jednostavan način za pojačavanje zvuka u slušalicama na tvom 5.6 romu? Nema više pristupa audio meniju kroz onaj servisni, a philz valjda ne dozvoljava takva podešavanja.

Sale, da li postoji jednostavan način za pojačavanje zvuka u slušalicama na tvom 5.6 romu? Nema više pristupa audio meniju kroz onaj servisni, a philz valjda ne dozvoljava takva podešavanja.

Ima kroz system etc. Jedino da me podsetis sutra da probam mada bi mogao i viper da probas

Jel jos nekome puca tapatalk kao lud?
Najvise me nervira kada kliknem na notifikaciju, a on nista ne uradi.

Dark tebi definitivno treba novi telefon, ili neki drugi rom, kod tebe koliko vidim na saletovim magicnim romovima nista ne radi....mi ostali te probleme nemamo, ili imamo neke mizerne koje verovatno sami I napravimo kad trpamo razne app....

Imam još jedno pitanje. Počeo je da mi se gasi ekran tokom gledanja videa, odnosno uopšte ne detektuje da je aktivan. Nego polako smanji osvetljenost, pa ga ugasi.

Na aosp romu? Bas su sinoć pisali o tome kod mene na xda. Jedan ima isti problem a trojica nemaju. Mislim da full wipe rešava to, pogledaj tamo

Na Neat. I juče sam probao, pa se ugasio. Izgleda da je do Opere ili periodično se dešava. Iz YT i Chrome je ekran ostao aktivan sve vreme.

Nazad
Vrh Dno