Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

Uglavnom odmah ...

Promeni druze broj, stavi neki drugi i stice odmah sms

Tu karticu si ispucao kapiram. Meni vise ne radi, skinulo mi je par dolara kad sam probao ponovo da je registrujem za nalog.
Pazi, skroz validno pitanje za 4X4. Rekao bih da je varijabilnost 8 core velika i da retko daje max, te da za povecan hashrate od nekih 30 posto u odnosu na 4 core, mozda i ne vredi truda. Sad, pitanje je matematike. Ako iskljucimo 8 core, a ukljucimo jedan vise 4 core, dobicemo manje vise isti output. Ako je cena niza, i nalog duze traje, onda sigurno treba tako. No, za bilo kakvu tacniju procenu, zamolio bih nekoga ko je napravio nalog od 4X4 i 2X8 da uporedi u roku od par dana kako bi to radilo i sta je bolje. Mozda i ja to odradim. Ovako napamet ne mozemo pricati, jer nam je uzorak suvise mali. Pratili smo situaciju jedan dan, a za neki konkretan podatak treba minimum par dana da tera, pa da znamo. Uf, udarila me statistika u glavu. :D

Sto se tice efikasnosti nisam siguran da si u pravu, ali sto se tice cena, gledao sam tabelu i potpuno je isto da li napravili 2x4 jezgra ili 1x8 jezgara, isto trose novaca...

Samo ima razlike da li je ubuntu ili windows jer je win oko 30% skuplji...

Moze biti da se varam oko efikasnosti, ali sam samo ofrlje to gledao.
Meni je cilj da radim na kolicinu, oko 5 naloga mi radi sada :D

Sto se tice efikasnosti nisam siguran da si u pravu, ali sto se tice cena, gledao sam tabelu i potpuno je isto da li napravili 2x4 jezgra ili 1x8 jezgara, isto trose novaca...

Samo ima razlike da li je ubuntu ili windows jer je win oko 30% skuplji...

Ma jok. Ukupno 7 naloga sa 4 kartice. Celu rodbinu sam angazovao

i sa kojom, koju god sam probao stavlja mi onu gresku da se javim suportu?
koje si kartice koristio i koje si adrese-gradove stavljao? isti ili razliciti broj telefona? da li su adrese kao na karticama ili lupas posto pravis sa virtualnim i kojim?

Meni isto nece sa intesinom internet karticom...mozda zato sto nije klasicna kreditna kartica?

Imao sam dve intesa visa elektron. Posto sam u NS, to je bila lokacija. Sve je proslo bez problema. Razliciti broj telefona, i uvek drugi windows live account, registrovan na sveze kreiran gmail.
Sto se adrese kartice tice, to sam stavljao onako kako pise na kartici.
Ne znam sto ti ne radi, trebalo bi da moze...

Ne znam, da jesam uneo neke pogresne podatke, ne bi mi valjda ni skinulo sa kartice...a meni izbaci ovaj tekst: Sorry! We could not complete the transaction using this payment method. Please contact support.

ja mislim, u vezi sa tim viza karticama za internet, ako vam nije adresa uneta/vezana uz karticu onda oni ne mogu da verifikuju te naloge jer koliko sam ja skontao proveravaju adresu koju ste uneli sa onom na koju je kartica registrovana. e sad koliko sam ja koristio nekad tu karticu od rajfajzen banke, ona nije imala adresu associranu uz nju pa negde si mogao da platis, gde je bilo dovoljno samo oni brojevi, a negde gde su trazili sve podatke nisi mogao, iako bi ti eventualno skinuli novac za tu neku proveru. e sad moja pretpostavka je da te intesine kartice mogu biti uradjene na jedan od ta dva nacina pa nekom rade a nekom ne.... mozda ima veze sa time kad ste je nabavili, mozda u pocetku nisu koristili i adresu ili obrnuto.

Ja sad probavao sa Erste poklon karticom koja je za internet placanja i ne prolazi dok Intesina internet kartica iz prve radi ;)

meni intezina nije htela dok od vojvodjanske je htela?

Svi podaci uneti kod mene ...

Probao sve kombinacije...NS, Kac, Kać...svaki put mi rezervisu 0.77e sa racuna ali ne prodje uspesno...odustajem :mad: :wall:

A sto moras Kac? Unesi lepo 11000 Beograd, meni vec druga prosla. U pitanju je Intezina Internet Karta, idem posle podne jos 3 izvaditi.

svaka ti cast, jel na svoje ime vadis? svi racuni su na tvoje ime, koristis drugi broj telefona i ip adresu?

Poslednja izmena:
Samo ce kartice da ceka 2 nedelje ...

Ne znam, da jesam uneo neke pogresne podatke, ne bi mi valjda ni skinulo sa kartice...a meni izbaci ovaj tekst: Sorry! We could not complete the transaction using this payment method. Please contact support.

Isto mi se desava sa Intezinom VISA, dok je Erste VISA prosla iz prve...

izgleda kako koga iscepe, verovatno imaju povecan broj registracija pa im cudno

Erste VISA bese dinarski racun gde ide plata ?

Erste VISA bese dinarski racun gde ide plata ?

da taj... ali evo probao sam drugi put I NE MOGU, pise isto Sorry! We could not complete the transaction using this payment method. Please contact support.
a ***** ne rade danas, vec sam ih zvao ! znaci mami su skinuli pare i meni opet i ne mogu da se registrujem... sestrina isto, VISA Electron...

Uf sad probah i ja sve kartice koje imam al nece da prodje :(

Ni meni nece da posalje kod na mobilni. Probao sam i sa drugim brojem. Da li postoji neki drugi nacin da se napravi nalog na azuru?

Nazad
Vrh Dno