Šta je novo?

LG Nexus 4

Sa tel sam za sad prezadovoljan, evo mojih rezultata sto se tice baterije. Inace tel nije rutovan samo je intalirana Nova launcher. Prepostavljam da baterija nije jos dosla na svoje i da ce se vremenom produziti trajanje, jer mi je ovo tek cetvrto punjenje. Od sinhronizacija nemam nista jer mi to ne treba nisam poslovan covjek, samo 2G koristim, wifi palim kad mi treba za internet i da udjem na fb i za takve stvari, osvjetljenje je na auto jer mi je tako najlakse. Danas je brat igrao igrice i to se nije stedio pa vjerovatno bi vrijeme trajanja bilo jos duze. Interesuje me sta vi mislite i sto se moze uraditi da baterija duze traje iako i ovo nije lose naravno :)) i ne znam zasto mi je signal za tel bio prekinut vjerovatno je do nase jake mreze jer i 2G izgleda sjecka kao sto se vidi na slici a kamoli 3G da upalim.
Screenshot_2014-02-05-21-22-20.png Screenshot_2014-02-05-21-22-27.png Screenshot_2014-02-05-21-22-36.png

Poslednja izmena:
Odličan je to rezultat, nahrani kerove i ništa ne diraj :D

Koji je sad ovo djavo? U WD ne pokazuje nista. Ne bih ni skontao da nije svukao 3% za sat i po a nisam ni upalio ekran.
Izgleda da postoji neki bug oko skidanja telefona sa punjaca sa ugasenim ekranom.

uploadfromtaptalk1391642529044.jpguploadfromtaptalk1391642538241.jpguploadfromtaptalk1391642547932.jpg

Ne tripuj. 3% za 1.5 sati nije strasno.

Restart je rijesio problem. Misterija se nastavlja, da barem znam sta je. Ima nesto veze kad se skida sa punjaca (anamjestio sam da ne pali ekran, i LED Dioda je aktivna). Pokusacu za pocetak ukljuciti Screen On posle unpluga i prilikom pluga. *** ovo kad moram pratiti da l' je otisao u Deep Sleep :D

Vise me brine sto nije otisao u DS, nego tih 3% :d

EDIT:

Opet isto posle retarta. Medjutim sad prikazuje WD, sta je ovo kuko, ni Google ga ne moze naci :S:

Untitled.png

EDIT2:

E moj Wanam :banghead:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50078965&postcount=14

Poslednja izmena:
Opet sam poludeo sa flesovanjem. :D

Ima neko iskustva sa mahdi romom? Svi ga nesto hvale. :)

^ Ok je, ali ima bagove. Neke opcije ne rade kako treba, pa prorade, itd.

Imam jos jedno pitanje. Interesuje me postoji li neka aplikacija ili mora tel da se rutuje i ubacuje neki rom ili sta vec jer se u to ne razumijem, da kad dobijem poruku ili propusteni poziv pored ikonice bude broj 1 ili vec koji sve zavisi od broja propustenih poruka ili poziva. Ovo bi mi koristilo jer mi se desi ponekad da vidim poruku i da zab da odgovorim. Evo i slika da se bolje razumijemo
lg-g2-review-01-640x426.jpg

Ukoliko koristis apex/nova ili holo launcher kao ja, imas zasebne aplikacije od istih developera bas za to...

Edit: Ne treba root... :)

Poslednja izmena:
Ima neko iskustva sa mahdi romom? Svi ga nesto hvale. :)

Koristim ga zadnjih 15-ak dana i zadovoljan sam. Objedinjene su funkcije sa mnogih romova, probao sam Cataclusm, purity i jos par romova i na svakom fali po nesto.
Podrzava i CM teme a mislim da nije baziran na cm-u. Jedino ne mogu da koristim ART na njemu, podesim da bude na ART-u i telefon se restartuje ali se vrati na Dalvik.
Drugih problema sem ART-a do sada nisam imao.
Sve preporuke za rom.

Maltene sam kaparisao cetvorku i trebalo bi da ga uzmem za koji dan. Medjutim gledam odnos cena 4 i 5 , i ispada da se Nexus 5 moze naci za nekih 80 e vise (4- 265e, 5-350). Da li se vredi stisnuti za 80 e i uzeti Nexus 5 ili je cetvorka dovoljan izbor?

Ima na oglasima. Ima i manje. Od prodavnica video sam u logicnoj prodavnici za 360.

Na kupujem prodajem od onog lika iz NS (kod njega je cak 335 e). Ima ih i na mobilnom svetu, ovi iz VIPa...naravno, govorim za verziju od 16GB.

Mislim da Tesla radi samo na Nova Launher. Moras i njega instalisati.

Ali kad udjem na google play pise mi da ona nije odobrena zamoju zemlju..postoji li neki drugi nacin da se instalira ?

Maltene sam kaparisao cetvorku i trebalo bi da ga uzmem za koji dan. Medjutim gledam odnos cena 4 i 5 , i ispada da se Nexus 5 moze naci za nekih 80 e vise (4- 265e, 5-350). Da li se vredi stisnuti za 80 e i uzeti Nexus 5 ili je cetvorka dovoljan izbor?

Kupi od novosadjana na kp kosta oko 335e. Provereno je nov mada neces imati garanciju. Ako si spreman na rizik uzmi n5 i ne razmisljaj

Pozdrav,
Juce mi stize nexus, a tek danas stigoh da odradim root. Radion sam po ovom uputstvuhttp://nexus4root.com/nexus-4-root/how-to-root-nexus-4-windowsmac-osxlinuxubuntu/ sve je proslo glatko osim sto nemam root access :D super su je prisutan a kad ga pokrenem izbacuje gresku "there is no su binary installed and supersu cannot install it ". Zaboravih da napomenem da sam prvo nadogradio sistem na 4.4.2 pa onda instalirao cwm i super su. Pitanje: Sta dalje da bi dobio sudo permissions? Hvala

Vrh Dno