Šta je novo?

LG Nexus 4

Ja kad sam prelazio sa franca flesovao sam samo stock kernel pa ovaj koji sam hteo, nisam radio nikakav dirty flash roma.

Koji je, po vama, najbolji kernel za CM 11 ?
Sa CM kernelom izvlačim 3-4 sata time on, pa da pitam, da li može više sa nekim drugim kernelom...

Morao sam (za laku noc) :D Konacno sad ide na punjac do jutra :)

uploadfromtaptalk1391473558829.jpguploadfromtaptalk1391473567004.jpguploadfromtaptalk1391473576663.jpg

Dešava mi se na hellau b43 da cim da skinem sa punjaca da padne na jedno 92% i onda krene da se trosi baterija. Se desava nekome slična stvar? Na ART-u sam, to mi se na dalviku nije desavalo

Dešava mi se na hellau b43 da cim da skinem sa punjaca da padne na jedno 92% i onda krene da se trosi baterija. Se desava nekome slična stvar? Na ART-u sam, to mi se na dalviku nije desavalo

Ima apk tipa battery refresh ili tako nesto (ima na play-u) i ona brise battery stats, meni pomogla. Jer sam i ja imao taj problem.

stjepane lep rezultat, widim sve vreme wifi, koja je kombinacija roma i kernela.
Stock + Semaphore

Meni se desava ovo. Kad je telefon duze vrmenu u sleepu (preko noci) , i kad ga probudim, pocnu naglo padati procenti u sledecih 5 minuta (oko 5% i vise, kao da refreshuje trenutno stanje baterije) i onda ide ustaljeni rezim. Kontam da je to normalno,mozda je Google uveo tako, da se ne trosi bespotrebno baterija dok je u sleepu na to, i logicno je. Nema viseonih battery dropova kao na JB 4.3 tj. naglih padova i rasta, pogotovo posle restartai ide sinhronizovano skidanje procenata kako se baterija trosi sto je OK. Ranije nije bas tako bilo.

Poslednja izmena:
@Stjepan_Zarez, ma meni celu noc bio na punjacu, to se desi kada ga skinem sa punjaca, nekoliko minuta posle toga. Ok ako ga ostavim preko noci, a da ga ne punim, tu nema sta, mora da padne koji procenat.

Svako ima svoj subjektivni osecaj. Ako on oseca, ne mora da znaci da ces i ti. Mada sa tvojim UV i jednim jezgrom cisto sumnjam da ces ista osetiti :d

Osjetis li razliku, po pitanju performansi/baterije, da se ne za*ebavam bzvz. Hocel' poremetiti Xposed ? :)

Ja sam to odavno stavio, još kada se pojavio Cataclysm 4.4.2. Tako da se ne sećam kakvo sam poboljšanje dobio, osim u benchmark testovima. Ja sam postao jedan od onih koji nameste i ostave ako im odgovara. Za zezanje imam multiboot i 2-3 ROM-a pored.

Svako ima svoj subjektivni osecaj. Ako on oseca, ne mora da znaci da ces i ti. Mada sa tvojim UV i jednim jezgrom cisto sumnjam da ces ista osetiti :d

Hehehe tačno. :D

Bilo mi dosadno i staviosam purity i poprilicno sam zadovoljan. Baterija djene, djene al jos uvek ss valjda formira. :p

Tako i kod mene, prvo nisam mogao da prebacim 3.5 SOT sa Purity, pa posle je bilo sve bolje i sada se redovno prebacuje 4.5 (sa Semaphore).
A ubija kako je brz i stabilan Purity.

Tako i kod mene, prvo nisam mogao da prebacim 3.5 SOT sa Purity, pa posle je bilo sve bolje i sada se redovno prebacuje 4.5 (sa Semaphore).
A ubija kako je brz i stabilan Purity.

Purity prava stvar.

^ To je pravi rez. Kakva su podesavanja?

Poslednja izmena:
Stjepane hoces nauciti kako se kace slike?

A je l hoce mozda neko da mi objasni kako dobijate te brojeve od po 5-6 h SoT? Ja nisam nikad dobacio vise od 3.5, mada ja koristim telefon prilicno. Slusam muziku (1h dnevno), gledam serije (bar 1 h dnevno), opeglam igru malo (nije pravilo, ali recimo oko pola cuke/dan), net uvek ukljucen (uglavnom wifi, ali i malo 2g/3g), ukljucen mi touch control stalno, iskljucene lokacije.
U cemu je fora?

@krele90, ART, navikao sam na ART, ne bih mogao vise na dalvik da se vracam.
Ovo mi je rekord sto se baterije tice. Prvo punjenje posle stavljanja novog kernela. Nista dirao nisam od podesavanja. Wifi stalno, 2g kada nisam kod kuce. Osvetljenje na 30% otprilike

A je l hoce mozda neko da mi objasni kako dobijate te brojeve od po 5-6 h SoT? Ja nisam nikad dobacio vise od 3.5, mada ja koristim telefon prilicno. Slusam muziku (1h dnevno), gledam serije (bar 1 h dnevno), opeglam igru malo (nije pravilo, ali recimo oko pola cuke/dan), net uvek ukljucen (uglavnom wifi, ali i malo 2g/3g), ukljucen mi touch control stalno, iskljucene lokacije.
U cemu je fora?

pa fora je u tome što bleje samo na tapatalku :)

Koristi li ko otg kabal, i jel postoji ikakva sansa da proradi bez eksternog napajanja.

^ Ne postoji. Mora napajanje.

Nazad
Vrh Dno