Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Nisam ni taj skinuo, jel se zna sta je promenjeno konkretno za srbiju.. Nema update za Here aplikaciju, mislite bas konkretno za mapu offline?

Poslednja izmena:
Samo kad bi myTube mogao da otvara yt linkove.. Ne mozes ni copy/paste linka da odradis.. Bilo bi savrseno.

Ja mislim da to može Youtube HD, ono kad klikneš u IE/mailu/i sl. na YT link, da ga otvori u aplikacji. Za c/p ne znam.

Pusti to, onda nek otvori mobile yt kad je isti djavo verovatno, myTube je keva :)

Poslednja izmena:
E, pa može da se napravi za myTube neko manje kvalitetno rešenje.
Npr, neka aplikacija ima youtube link, kliknom na nju se otvori m.youtube.com na IE, a onda iz IE da se preusmeri na myTube preko favouritesa.
Ja tako stalno koristim, od kada sam pre mesec-dva podesio. Pušta i one klipove za koje običan m.youtube ne da da se otvore zato što se gledaju sa mob. fona. Sad ću baš da iskopam link.

Evo ga:
http://rykenapps.com/openinmytube/
Najbolje otvoriti iz IE na telefonu i odmah direktno podesiti sa copy/paste.

Cimanje zesce, pre cu da vidim kako se zove klip i uradim search u mytube-u :)

Poslednja izmena:
Jel ima neki file explorer da otvara celu internu memoriju tj sve foldere da pokazuje a ne samo muziku i slike..?

Za koju svrhu ti treba..

Ja je sad prebacio na telefon. Mislio sam da njom mogu direktno da se otvaraju youtube linkovi iz drugih aplikacija, pošto je MS "proizvođač", ali ne. Ovako, po meni, nema ni jednu ključnu prednost u odnosu na Metrotube i myTube, pa i nismo drastično uskraćeni nečim na WP, kao što je to izgledalo kada je situacija sa uklanjanjem sa Store-a bila aktuelna.

A i dalje mislim da myTube ima malu prednost u odnosu na druge dve. Čak i konkretna priča sa preusmeravanjem sa IE-a na nju. Nekad je lakše uraditi 3 tapa, nego raditi odvojen search i kucati ceo naziv. Ja sam se već navikao.

Btw, šteta što nema više aplikacija kao WP Central. Kad ima neki youtube link na njoj, ona uljudno pita da li da pusti preko IE ili preko neke već instalirane youtube aplikacije.

Edit: Tek sad vidim da zvanična nastavlja da pušta audio, nakon zaključavanja telefona, tako da ipak ima prednost. Za myTube mora da se pre početka stavi da pušta samo audio deo za ovako nešto.

Poslednja izmena:
Ne mora, u settings/playback, "resume as audio in background". Mozes i da radis bilo sta dok tece video, nije samo za ugasen ekran..

Poslednja izmena:
Use Nokia Software Recovery Tool To Recover/Reset/Restore Your Lumia Windows Phone Device

Very few Lumia Windows Phone device will go into bricked state for some unknown reasons. If it happens, you need to take your device to Nokia Care center to get it restored because there is no way(Ignoring navifirm) you can restore the device by flashing the OS by yourself. It seems Nokia has recently released a tool called Nokia Software Recovery Tool that will allow you to do the same.

Using the Nokia Software Recovery Tool, you can recover your phone if you have software or software update problems. If your phone is not responding, it appears to be stuck or is not starting you can try to recover it at home before initiating a repair.

Usually, Nokia Care guys will have access to latest OS builds before public release. Since Nokia Software Recovery Tool is now available for public, I think it is possible for an average consumer to install latest OS on his device once it is available for Nokia Care units. We have not yet tried this tool with our devices, be cautious before trying with your own device.

http://download.fds-ncom.nokia.com/...covery/NokiaSoftwareRecoveryToolInstaller.exe

WMPoweruser

Jel ima neki plejer koji koristi foldere, jer ovako nema potrebe da to radis, aplikacija za muziku vidi po abecednom redu, po izvodjacu, ili po plejlisti ako si je napravio, foldere ne vidi..

Kako da instaliram? Skinem prebacim na sd karticu kao na androidu? Od skoro koristim windows phone pa se ne razumem.

imas na toj stranici uputstvo...
Ukratko:
1 registruj se kao dwveloper
2 instaliraj na kompu wp8 sdk
......ubaci app preeko kompa u fon i to je to..
Mozea max 3 app da ubacis - krekovane :D

Ljudi obozavam tapatalk ali nema Mycity nema podrsku za isti, ima li neka druga app koja cita tako forume kao tapatalk :) ??
Koliko je na Androidu Tapatalk bolji u odnosu na WP???

Kako da instaliram? Skinem prebacim na sd karticu kao na androidu? Od skoro koristim windows phone pa se ne razumem.
Da bi mogao da instaliraš .xap fajlove,(pandan .apk fajlovima na androidu), treba ti otključan telefon za instalaciju "third party applications".A to su one koje se ne instaliraju sa "Windowsphone Store", a one mogu da budu i krekovane igrice i aplikacije,(a koje se inače plaćaju) ili kao ova stara verzija YT sa XDA.Imaš više o tome ovde na ranijim stranama.Ukratko treba ti samo "Preview for Developers" na telefonu instaliran, ( da bi mogao, da otključaš telefon).
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/preview-for-developers/178ac8a1-6519-4a0b-960c-038393741e96
A na računaru moraš da imaš instaliran samo "XapDeploy".

Jel ima neki file explorer da otvara celu internu memoriju tj sve foldere da pokazuje a ne samo muziku i slike..?
Rekli su da će objaviti neki upotrebljiv File manger sa WP8.1, znači u maju.Pusti ove trolove, tipa NennadS, što su ovde samo da bi kontaminiralii ovu temu...:beat:

Poslednja izmena:
Tamo gde zaista fali 'file explorer' odnosno funkcija nalik tome, je recimo u Photos. Odes negde lupam na letovanje, fotkas, obelezis sve te slike i stavis ih u poseban folder/album, sve sa telefona..

Da bi mogao da instaliraš .xap fajlove,(pandan .apk fajlovima na androidu), treba ti otključan telefon za instalaciju "third party applications".A to su one koje se ne instaliraju sa "Windowsphone Store", a one mogu da budu i krekovane igrice i aplikacije,(a koje se inače plaćaju) ili kao ova stara verzija YT sa XDA.Imaš više o tome ovde na ranijim stranama.Ukratko treba ti samo "Preview for Developers" na telefonu instaliran, ( da bi mogao, da otključaš telefon).
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/preview-for-developers/178ac8a1-6519-4a0b-960c-038393741e96
A na računaru moraš da imaš instaliran samo "XapDeploy".

Ako to uradim da li ću posle normalno dobijatiupdate sistema?

Nazad
Vrh Dno