Šta je novo?

LG Nexus 5

Stigli mi upravo Slim Armor i Ultra Fit kejsovi naručeni sa eBay-a i to su stigli 3 dana pre očekivanog datuma isporuke i fenomenalni su. Kome nije mnogo da se isprsi malo za tu malo veći poštarinu koju Spigen traži, najtoplije preporučujem oba kejsa. Lepi, kvalitetni, pružaju solidnu zaštitu. 10 od 10 što se mene tiče.
:)

Slikaj od ogledalo sa n5 :) kako one devojke kada se kace po fb-u ,njima ne treba krstena kamera :)

Salim se,cekamo jutro :)

Deluje ok, ali dashclock mi je i dalje No. 1 što se tiče lock screen vidžeta

:d

[YOUTUBE]ouqIDgHufM8[/YOUTUBE]

Koju futrolu predlazete za Nexus 5?
Svidjaju mi se ove Spigen, Hybrid, Slim Armor.
Ne znam kakav je to materijal, dal se klize u rukama?
Do sad sam uvek imao Case Mate futrole, sad bi nesto malo fensi, bar do leta, onda uzimam opet Case Mate Tought.

Naručio sam Slim Armor pa ako se niko ne javi dok mi stigne, napisaću utiske.

SLIM ARMOR daje strašnu zaštitu, guma je veoma kvalitetna, odlično prijanja, a plastika od gore samo dodatno učvršćuje celu stvar. Dugmići rade savršeno. Jedina mana je to što je ta plastika maaalo klizava, bar meni jer sam navikao na Nexusa bez kejsa, pa mi sve klizavo :D
SLIKE

ULTRA FIT nema ni blizu dobru zaštitu od padova kao Armor, ali za neku ''kućnu'' upotrebu je odličan. Lagan je, veoma malo dodaje na debljini (za razliku od Armora), tako da se, da nije drugačijeg matarijala od poleđine telefona, ne bi ni osetio (dobro, možda maaalo :D).Tu di dođu dugmići ima otvore koji nisu baš najzgodniji za korišćenje, ali da se čovek naviknuti. E da, uz Ultra Fit ide i zaštitna folija za ekran koju nisam stavio, niti ću.
SLIKE

Fotoaparat mi je golo g...o, tako da ne zamerite... :/

Slikaj od ogledalo sa n5 :) kako one devojke kada se kace po fb-u ,njima ne treba krstena kamera :)

I jedna za Loznicu :D
IMG_20140204_140019.jpg

Poslednja izmena:
Ljudi, znao sam da je nex 5 masina i pikiram ga od kako sam poceo da pratim leakove i najave ali ono je neverovatno. Video sam ga juce prvi put uzivo u Vip-u, malo je reci da sam odusevljen. Vecinu top modela odem da malo procackam, da vidim kako rade ali ponajvise osecaj u ruci, izradu i ekran. Nijedan telefon me nije privukao do sada tako :)

Dajte neke preporuke za nabavku sa plejstora, postoje li opcije, fore...

@predragole

Idi brate nisam ja u tom fazonu nikako.. :) pomesao si me sa nekim.. :)

A sto se tice kejsa nikada ne bi mogao ovakav mob da guram u ta cuda

Ја сам хтео исто спигена дузмем, међутим поштарина кошта доста - оде ми 50 евра за два кејса. Зато сам наручио овај геј кејс и треба да ми стигне ових дана. Циљ ми је био само да заштитим задњу страну и гребање камере
http://www.ebay.com/itm/RINGKE-SLIM...t=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item4618e6e9d9

и после одгледаног овог клипа, капирам да би ми можда требало нешто што покрива и ивице боље
https://www.youtube.com/watch?v=KY9Svj9fYVg
http://www.cruzerlite.com/cases/lg/nexus-5/cruzerlite-bugdroid-circuit-case-for-lg-nexus-5
Овај кејс ми се чини одличан што се тиче заштите, међутим чини ми се да изгледа некако превише јефтино?!

Poslednja izmena:
Ја сам хтео исто спигена дузмем, међутим поштарина кошта доста - оде ми 50 евра за два кејса.
Nije baš 50, oko 30 je

222222.PNG

@predragole

Idi brate nisam ja u tom fazonu nikako.. :) pomesao si me sa nekim.. :)

A sto se tice kejsa nikada ne bi mogao ovakav mob da guram u ta cuda
hahaha, neka bude :D

Ni ja ne volim, ali znam kakav sam petkom i subotom uveče (dva telefona slomio u to vreme), tako da planiram da ih koristim samo za takve situacije... :D

Bas je smeksi crveni haha, e'o ja se cak razmisljam da menjam dbrand black leather sa ledja N cetvorke za crvenu boju :)

Nazad
Vrh Dno