Šta je novo?

Starcraft 2 -Heart Of The Swarm (HOTS)

Matchamaker su ti unranked games, znači igraš kao ladder 1v1 samo što nije. :) Ne skupljaš poene, niti si deo lige, već samo čisto igraš.

Custom games, to su 1v1, 2v2 itd, ali gde su hostovi drugi igrači ili ti sam. U okviru ovoga igraš sa nekim poznanikom npr, ili ako hoćeš baš određenu mapu, tamo ulaziš. Mislim da su u okviru ovoga i monobattles.

Arcade su ti kao neki modovi, odnosno mape koje je community napravio. U principu, ono što je bila dota u WC3.

To je to, ako sam nešto pogrešio, neka me neko ispravi. :)

Jel' znaci ceo WoL otvoren za igranje sada? (moze da se proba cheat kodom za otvaranje svih misija)

@Mespatla hvala!

Mozes li mi jos samo reci sta znaci onaj broj na ikonici pored mog avatara? I sta su to monobattles?

Broj na ikonici znači koji si level, to je u principu totalno nebitno. Imas 35 levela za svaku rasu i skupljaš exp. tako sto igraš. Kako ti level ide gore dobijaš dances, decals, i još neke kozmetičke stvari.
To je dodato u nekom od patcheva kao pokušaj privlačenja igrača.

A monobattles su partije u kojima na početku biraš samo jednu jedinicu koju možeš da praviš tokom cele partije. To je napravljeno kao vid zezanja, i veoma je interesantno.

Super, bas cu da isprobam sve ;)
Ja sam inace starcraft veteran, igrao sam keca skoro 10 godina na b.netu i s drugarima u lanu...pa reko da se prisetim malo starih dana :)
Mada iznenadilo me kako su prazni serveri, bude 10-15 otvorenih partija u custom games :/

nisam upucen pa me zanima sta je sad free? cela igra ili sta?

Da, svi modovi u multiplejeru i sve rase. Samo nije free ladder i single kampanja

pa posto je sad igra? bolje da su smanjili cenu nego sto su je pustili free :(

Sto je bolje? Ti kupi onda ako ti je mrsko za dzabe :D:D:D

Poslednja izmena:
20+20 je bila do pre koji dan, ne znam da li je i dalje tako :)
Cuti tu, ja se taman iznervirao sto sam skoro dokupio HotS (po toj ceni), da mi kao kampanja sad bude free - a samo WoL po meni i vredi od celog zanra (vredi i gledati meceve drugih, ali nisam zainteresovan da sam ucestvujem) :)

cek jel moze free da se igra match protiv AI-ja besplatno?

E sad ga pretera, to vec ne moze. Moras da das 50 evra i kupis obe igre da bi igrao protiv AI-a.

pa sta onda mogu da igram ***? samo online protiv ljudi?

Protiv AI-a nije besplatno?
Pa onda stvarno WTF, ko ce otici da igra online a da pre toga ne odigra protiv AI-a da nauci??

Pa vi onda kupite lepo igru pa igrajte a ne da kukate sto nmz da igrate protiv A.I-a.. Strasno kakav smo mi narod postali. Sve bi za dzabe !! E pa prc ni kod babe vise nema dzabe .!.

Ja ne bih da je sada kampanja frei, taman kad sam platio (cisto kao podrsku jer mi se svidja WoL kampanja - nista drugo nisam ni igrao sem kampanja) :)
Ali, dobro je pitanje kako da neko nauci da igra ako ne moze da igra uopste sem protiv pravih igraca :D Izgleda cudno.

Drago mi je u svakom slucaju, sto bar je nesto free.

Protiv AI je besplatno, zato sto su i Custom Games besplatni. Ne pricam ovde o onom "matchmaking" sistemu sto su ubacili u HotS gde ti automatski prilagodjava AI.

Pa ako mogu da igraju unranked,glupo je igrati custom,bar po meni. Posebno ako igraju da bi naučili.

da bi igrao Heart Of The Swarm moram imati i WoL?

Stavi se u ugao nekoga ko nije upucen u igru toliko, i ko je nema trenutno. Po meni je covek sasvim OK pitnaja postavio, i znacice i drugima gde trenutno ima za 20e HotS, posto stalno ima takvih promoa.

Sto bi kupovao igru zbog kampanje kad moze da je skine s torenta? A ladder mu treba, jer da je neki pro igrac do sada bi kupio igru.

Izvinjavam se ako nisam u pravu, sve ostalo je otkljucano i napisano u 3 posta na prethodnoj strani, a on je postavio 5-6 glupih pitanja nakon toga...

Poslednja izmena:
a sto bi kupovao bilo koju igru kad je mogu skinuti sa torrenta? a to da li sam pro igrac ili ne tesko se moze zakljuciti po tome da li posedujem original igru.mozda mi je samo skupa a vec igram pirata.
ako ti se ne svidjaju moja pitanja zaobidji ih.

Sto bi kupovao igru zbog kampanje kad moze da je skine s torenta?
Da bi podrzao ono sto misli da vredi. Zato sam jedino platio WoL i sada HotS, jer mislim da vrede. To sto nisam nista osim kampanja igrao je meni nebitno.

A ladder mu treba, jer da je neki pro igrac do sada bi kupio igru.
Da, ali... da bi postao dobar igrac valjda bi prvo trebao da odigra malo sa AI-em, da se uopste uhoda? Ovako se baca sa drugim igracima, koji mogu biti nebo i zemlja, pa moze odigrati 100 partija dok shvati da neka jedinica ne radi kao sto radi u kampanji?

Izvinjavam se ako nisam u pravu, sve ostalo je otkljucano i napisano u 3 posta na prethodnoj strani, a on je postavio 5-6 glupih pitanja nakon toga...
Ne. Uglavnom se pretpostavljalo sta je otkljucano, a on je postavio pitanje da li to ukljucuje AI, na sta je neko rekao da jeste. A posle je ispravljen.
Ono... malo vise igre, malo manje nervoze ovde. Covek se uci dok je ziv. Ako te takvi nerviraju, i mislis da postavljaju glupa pitanja, bolje nemoj ici dalje od ove teme, nemas predstavu kakvih tek ima :D (a ovo je jos jako kulturan forum, ozbiljno)

a sto bi kupovao bilo koju igru kad je mogu skinuti sa torrenta? a to da li sam pro igrac ili ne tesko se moze zakljuciti po tome da li posedujem original igru.mozda mi je samo skupa a vec igram pirata.
ako ti se ne svidjaju moja pitanja zaobidji ih.

Jadni ste svi vi koji mislite isto ovako.... Kraj..

moj post je odgovor na:
Sto bi kupovao igru zbog kampanje kad moze da je skine s torenta? A ladder mu treba, jer da je neki pro igrac do sada bi kupio igru.

ako ne uvidjas ironiju u mom postu onda si ti jadan.

Skine se sa Blizzardovog sajta... ali moraš da je kupiš naravno.

Vrh Dno