Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Od pre neko vece imam problem sa konekcijom na net na laptopu posto mi konstantno stoji limited access i nema sanse da bilo sta uradim, narocito sto uopste ne mogu da vidim sta bi moglo da bude problem.
Na desktopu je sve OK, isto kao i na tabletu, mobilnim telefonima etc.
Mislio sam da mozda nije do nekog sistemskog fajla koji je mozda obrisan tokom skaniranja racunara (scheduled), pa sam probao i da odradim Repair sa instalacionim diskom (W7 je u pitanju) ali ni to nije nista pomoglo.
Ima li neko ideju sta bi mogao da bude problem i kako da ga otklonim, a da ne radim reinstall posto to ostavljam stvarno kao poslednju opciju, ako bas nista drugo ne prodje? Hvala unapred.
Na desktopu je sve OK, isto kao i na tabletu, mobilnim telefonima etc.
Mislio sam da mozda nije do nekog sistemskog fajla koji je mozda obrisan tokom skaniranja racunara (scheduled), pa sam probao i da odradim Repair sa instalacionim diskom (W7 je u pitanju) ali ni to nije nista pomoglo.
Ima li neko ideju sta bi mogao da bude problem i kako da ga otklonim, a da ne radim reinstall posto to ostavljam stvarno kao poslednju opciju, ako bas nista drugo ne prodje? Hvala unapred.