Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Naravno..

Ako ti nije frka borise, napravi print screen podesavanja za volan (znam da sam stoput trazio, ali da ne trazim sad medju masom mailova), a isto tako i ps podesavanja u Asseto Corsi.

Trebace i Hybitu. :D

Jesu vam stigli volani? Ovo su podesavanja za 900 stepeni volane.. Control panel i Advanced u igri. I ono promenite u DX11.ini, kacio sam..

Prilozi

• control panel.jpg
    control panel.jpg
    115.9 KB · Pregleda: 70
  • advanced.jpg
    advanced.jpg
    94 KB · Pregleda: 73
Josh su u HU, kupljeni, i stizu u petak. :D

Hvala!:guitar:

Zahvaljujući drugu @njikolaj imaćemo alat da vozimo :D :D :D

Bogme dobro smo se namučili da bi dobili nove volane, kažem ja pre bi sveti gral našli nego nove DFGT no i to je rešeno.

Svaka cast sto ste imali volju da se iscimate i niste odustali, vredece cimanje ;)

Tek ce se sad videti razlika u vremenu :p a ne mogu da kazem da je zbog force ex-a :)

A da smo se iscimali, jesmo. Mislim da smo obojica vec bili odustali kad smo ih nasli :)

Svaka cast sto ste imali volju da se iscimate i niste odustali, vredece cimanje ;)

Italija, Nemačka, Mađarska, Srbija, Slovenija... nigde nema novo (na sajtu stoji da ima a kada pošalješ zahtev kažu da nema niti da će biti)... na kraju posle 15 puta i 20 dana traženja Mađari izbace na sajtu da imaju..... KUPUJ!!!!! :D :D :D

:smoke:

[YOUTUBE]6PLtaH5EcJk[/YOUTUBE]

Objasnio klip :)

Lično ne volim driftovanje niti bilo šta zabavno vidim u tome (smara me)... ali dobar klip :)

Izasao 0.6, i naravno brdo ubacenih stvari/ispravki. Sada moze mixed class AI trke/Quick Race.

Ne radim ovo inace, ali sad moram.
Toliko smo se namucili da moram malo da se pohvalim. :)
y6a5y5y8.jpg

Jeeeeeeeee jedva čekam da mi pošalješ :D

Vala baš smo se namučili.

Jel vam se desava da nakon sto izadjete iz igre ne mozete nazad dok ne odradite restart?

Ne..

:smoke:

[YOUTUBE]6PLtaH5EcJk[/YOUTUBE]

Lik je super odvezao taj drift, ali generalno gledano nije neki vozac. Ovde, recimo, ne koristi cak ni heel & toe prilikom downshiftovanja. :)

[YOUTUBE]OjQ_6zXAa_c[/YOUTUBE]

Ovo mi ispisuje:

Untitled.jpg

Nisi dobro izasao iz igre, nadji joj proces u task menadzeru i ubij ga..

Ja i kad izađem iz igre preko ALT + F4 opet ne dobijam ovo, regularno posle 2 sekunde mogu opet da startujem igru.

Jos interesantnije. Ne mogu da ga ubijem u procesima. A naravno regularno izlazim sa quit, ali ostaje u procesima.

Jel imas mozda onu RSR aplikaciju, a nisi je apdejtovao dugo? Jedna je pravila probleme koliko se secam bas takve prirode, pa su ubrzo izacili update..

Ne, nemam nijednu aplikaciju. A ni kad ubijem Steam, ni onda nece posle da se pokrene AC. A on se ne moze ubiti u procesima.

koliko sam obozavao ovaj auto u gt5 ... :d

e a sada to + laserski skeniran nordschleife..

Interesuje me da li Hybit ima clipping sa podesavanjima Borisa na DFGT. Posto ja ako stavim FF na 107%, imam istu oscilaciju volana kao na force ex.

Evo me volan stigao pre 2h.... zablentavio sam se kao magarac :)

Do sada nisam imao volane sa FF-om, tako da ne znam šta je zapravo clipping, mislim znam šta znači ali ne znam kako se manifestuje na volanu!?

U SMS si me pitao da li ima oscilacija kada auto ide ravno.... meni je volan apsolutno miran kada auto ide pravolinijski ako si na to mislio!?

Podešavanja sam stavio kao Boris što je okačio identično.

EDIT: Inače ja sam skinuo sa Logitech sajta, Logitech Gaming Software i uradio kalibraciju volana u tom programu kao i u Windows-u.

Poslednja izmena:
Jeste tako je. Sedite u Abarth idite na monzu npr. Krenite na pravcu bez krivina i pustite volan. Da li seta leva desno?

Sad sam probao formulu i stzu i volan je apsolutno miran ne šeta levo desno ni najmanje.

Jel si uradio kalibraciju kao gore što sam napisao da sam ja uradio!?

Nazad
Vrh Dno