@Milanche21
Dobro je to napajanje, uzmi Cooler Master Eisberg Prestige 240L, mozes da ga podesis da radi u silent modu preko fan kontolera na ploci, tada je necujno. Mada taj cpu nije bas dobar za klokovanje, barem po iskustvu drugih, kada se malo klokne ide u testovima stabilnosti i do 100c, sto nikako nije dobro...
Ne znam koje grafike imas, referentne ili nesto tipa ASUS DC2 ili MSI lightning, ako su referntne onda mi je jasno zasto imas problem sa stabilnim fps-om, pregrevaju se i tada dolazi do spustanja napona i kloka do nekih vrednosti na kojima su temperature normalne, ako nista nisi dirao onda je to do 79c, sto u SLI nema sanse da se izvede bez obaranja klokova i spustanja napona...
Kuciste mora da ti bude otvoreno kada su karte u sli, i mora da postoji razmak od makar jednog slota izmedju karti da bi to koliko toliko radilo normalno. Defaultni napon kod 780 je 1.150v sto je za ovu kartu previse u sli. Ja sam podesio kod mene da rade na 1202mhz sa 1.125v, ali moras prvo da flesnes bios sa overclock.net pa onda podesi stabilne klokove 😉