Šta je novo?

Youtube i ostali video linkovi 2014

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogu samo da konstatujem da je golman vezas ili je namjerno pustio, vise vjerujem u ovo drugo, jer ipak vaterpolu nedostaje malo publiciteta... Sta su sve ljudi u stanju da urade za saku dolara, ovo me ne bi iznenadilo nimalo.
Mozes u jednini da konstatujes, ili persiras sebi.

Jedna sekunda do kraja, sirena dok lopta leti, potpuno neocekivana promena putanje lopte.
Dogovorili se da ostane tacno 1 sekunda i seifk je 38 godina kolko imao vezbao sutiranje sa celog terena da izvede onakav sut.... Jeste... sve zarad milijardi.

Eto koliko znas o namjestanju.:p U takvom slucaju ucesnik namjestaljke bi bio golman koji je kao lose reagovao i neko kome bi bilo u interesu da Zvezda dobije , jos ako je moguce na spektakularan nacin. Znaci te pare dobija samo golman koji je primio gol a ne Denis Sefik.

Gneralno mi se sport zgadio, kad vidim sta sve rade nista me vise ne moze iznenaditi. Mafija klasicna, mozda i pretjerujem u ovom slucaju, ali to su cinjenice.

Ps. Jedino u kosarci u ovakvim situacijama, kada je poslednji sut u pitanju, nemoguce je bilo sta namjestiti. Ali tamo gdje god postoji golman, e tu uvijek i veoma lako padaju namjestaljke. Sjetite se samo Bufona i Juventusa, ko je glavni bio organizator.

Poslednja izmena:
To sto pricas je smesno. Trenirao sam vaterpolo.
Evo pogledaj iz drugog ugla. Na gornjem videu se vidi da nije dovoljno izasao. Tako da, moze se reci da nije ocekivao ovo, pogotovo takav odskok.

Totalno nepripremljen i olako shvacen sut. Na stranu sto je rupa od golmana vazda bio.

Eto koliko znas o namjestanju.:p U takvom slucaju ucesnik namjestaljke bi bio golman koji je kao lose reagovao i neko kome bi bilo u interesu da Zvezda dobije , jos ako je moguce na spektakularan nacin. Znaci te pare dobija samo golman koji je primio gol a ne Denis Sefik.

Gneralno mi se sport zgadio, kad vidim sta sve rade nista me vise ne moze iznenaditi. Mafija klasicna, mozda i pretjerujem u ovom slucaju, ali to su cinjenice.

Ps. Jedino u kosarci u ovakvim situacijama, kada je poslednji sut u pitanju, nemoguce je bilo sta namjestiti. Ali tamo gdje god postoji golman, e tu uvijek i veoma lako padaju namjestaljke. Sjetite se samo Bufona i Juventusa, ko je glavni bio organizator.
Ne dobija Sefik pare ali Sefik je trebao da izvede onakav sut u zadnjoj sekundi.
Ne moguce namestiti 10 faktura pa sve da su pokusavali po 10 puta.
NO svako ima pravo na svoje misljenje i teorije.

Poslednja izmena:
Opustite se malo, evo za razbijanje nervoze

Sviđa mi se što su podešavali visinu sedišta za svaku, pa ima više informacija za stvaranje mentalne slike. :d

:Klanjanje

Bajica postavlja domace zadatke Ninoslavu!

[youtube]o00pgGRvXnU[/youtube]

fenomenalno, osim sto reziser bas i nije morao da pokvari sa snimanjem publike i malim transferom blama.

Brate ako si mislio na onog u publici to je Paul McCartney, Lennon iz ded.

^ Extra.

Ako zanemarimo da u nekim situacijama ne znam da li ima pisu ili :D

[YOUTUBE]XFS0xJEU5zk[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]XFS0xJEU5zk[/YOUTUBE]

Treba biti dovoljno lud, a i hrabar da u ovoj zemlji nešto promeniš. Da trpiš bukvalno pljuvanje, vređanje i pretnje. Plašim se da mu ovi majmuni ne urade nešto. Da sam u mogućnosti, i da se pitam, ovog momka bi postavio za nekog inspektora ili komandira. Za im za nedelju dana zavede red. Problem ljudi koji bi trebalo de se ovim bave je taj da su ogrezli u sivilo. ovo su im to normalne i uobičajne pojave.

Da se nadovezem na Stivija :D
[YOUTUBE]h0_vTUnokNU[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:

Poslednja izmena:
Vec tri dana pokusavam da pronadjem pesmu koju je neko okacio u youtube klipovima iz 2013god i nikako nemogu da je nadjem.U pitanju je japanska pesma iz nekog anima filma ili tako nesto,znam da nisam bog zna kako opisao ali mislim da ko je pratio (ili postavio tu pesmu) youtube klipove znace o cemu pricam.BTW preso sam od 1 do zadnje strane celu temu i ili je klip izbrisan ili sam promasio.

P.S. bila su u pitanju 2 klipa jedna je bila obrada gde nekoliko ljudi sviraju na intrumentima obradu te pesme a drugi klip je bila pesma u originalu u nekom anime stripu crno-belom radjena.

P.P.S.Da , znam da zvucim kao totalni ******...

Izvoli :)
[YOUTUBE]VzEUeWnV73U[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]lyjpeSsARjM[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
@djolenzi hvala 1000 puta :) :Klanjanje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno