Šta je novo?

Youtube i ostali video linkovi 2014

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[YOUTUBE]fRRn6kJ2LFo[/YOUTUBE]

Koji car,oplakah :)

E ako tek ovo ne provaljujete da je namjestaljka onda stvarno... niht koment. :smash:

A dole komentar Chuck Borris :d

Meanwhile in Afghanistan :D

I original

^ Extra. Sad samo treba da snime ostale pesme Grease-a.

Je li moguce da ovo nije mogao da odbrani?! :trust:

Jel moguce da ne vidis koliko je na drugom odskoku lopta promenila pravac .. ?

[YOUTUBE]RRPmb0LOezc[/YOUTUBE]

Koja moroncina covek mora da bude da po ledu u punoj brzini naglo krece u preticanje (kolone uglavnom). Jel to tamo rasadnik *****a ili sta je u pitanju?

nisu ni nasi vozaci nista bolji. ovi makar pale migavce dok kod nas to radi mozda 5% ljudi, uglavnom kad vec skrenu...

nisu ni nasi vozaci nista bolji. ovi makar pale migavce dok kod nas to radi mozda 5% ljudi, uglavnom kad vec skrenu...

Istina, da nas broj povecas procentualno na broj ruskih vozaca mi bi preplavili YT sa snimcima.

Treba i kod nas da uvedu kamere pa da vidite da bi bili gori od Rusa 100x

O verujte mi, samo budite srecni nasim saobracajem. Da smo gori to nije istina, vec samo random razmisljanje nekog ko nije vozio tamo.

Poslednja izmena:
Beliberi hhahahaa :wall::crash:

Poslednja izmena:
Je li moguce da ovo nije mogao da odbrani?! :trust:
Moglo je i dete od 7 godina da odbrani , ali niko nije mogo da zna da ce lopta toliko odskociti. Realno je bilo po prvom odskokou da mu lopta ide u lice,nece da podigne ruke da dobije po nosu.

Mogu samo da konstatujem da je golman vezas ili je namjerno pustio, vise vjerujem u ovo drugo, jer ipak vaterpolu nedostaje malo publiciteta... Sta su sve ljudi u stanju da urade za saku dolara, ovo me ne bi iznenadilo nimalo.

Mogu samo da konstatujem da je golman vezas ili je namjerno pustio, vise vjerujem u ovo drugo, jer ipak vaterpolu nedostaje malo publiciteta... Sta su sve ljudi u stanju da urade za saku dolara, ovo me ne bi iznenadilo nimalo.
To sto pricas je smesno. Trenirao sam vaterpolo.
Evo pogledaj iz drugog ugla. Na gornjem videu se vidi da nije dovoljno izasao. Tako da, moze se reci da nije ocekivao ovo, pogotovo takav odskok.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno