Šta je novo?

LG Nexus 4

Izašao Hells b44 t1, sad sam ga flešnuo, odličan kao i uvek :)

Nemam pojma, jedino što ja promenim je governor na interactive, sve ostalo su stock podešavanja. Probaj, pa javljaj ako nešto ne valja...

Probacu ga sutra, sada mi kasno, legao sam vec :) Ako opet bude bio problem sa povecavanjem brightnessa dok pricam i ulazenja u aplikacije razne, vraticu franca.

Jel moze franco za 4.4.2 stock ali rutovan?
Ak moze pm pls, posto ne znam koji je najbolji i odakle...
hvala

Evo ja sam flesovao sada hells. Flesovao sam prvo stock, pa onda hells.
@Luka., jel su i tebi boje cudne nekako? Siva boja je pojacana, sve je nekako cudno :)

oke ty
Jel franco bolji od hells-a ?
na temu baterije ?

Hells mi je bio dobar sto se tice baterije, za franca nisam siguran skoro sam ga fleahovao i medjuvremenu sam ga stalno dopunjavao bateriju, nikako ga nisam terao do kraja, cini mi se da su na xda hvalili franca za bateriju, ovu poslednju verziju.

Franco 202 je bio losiji sto se bat tice u odnosu na 201. Bar u mom slucaju. Sada je na redu 203, danas svakako nece biti punjen do ujutru pa mu sledi dobra proba :D Sto se tice flesovanja kernela, da li se wipe radi pre ili posle flesovanja? Ili oba? Kada se prelazi sa jednog na drugi npr (tj. kada je wipe zapravo potreban). Logicno, ukoliko nije drugacije naglaseno, da wipe ne treba ako se prelazi na noviju verziju istog.

Ja nikad ne radim wipe ni pre ni posle flesovanja kernela i nikakvih problema do sada nisam imao :kucamudrvo:

Ne treba ništa da se briše ni pre ni posle, ne znam odakle vam te ideje :D jedino posle franca treba da se flešne stock kernel (ili da se dirty-flashuje ROM) zbog njegovog modovanog ramdiska.
@Roberto nisam primetio, zavisi kakav si color profile koristio pre toga. Probaj Display Control sa xda, ili fauxclock, pa u njima podesi preset kakav ti odgovara :)

Pomocu kog programa radite backup na racunar!? Samsung ima KIES a ovde ne znam koji je!
I kako da resim problem sa SOD om ... Bas izludjuje! Da li mi znaci Factory reset?

Titanium Backup pa prebacis na komp, barem ja tako radim a moze i preko toolkita :)

Pomocu kog programa radite backup na racunar!? Samsung ima KIES a ovde ne znam koji je!
I kako da resim problem sa SOD om ... Bas izludjuje! Da li mi znaci Factory reset?

ne znači

probaj program koji sam postavio pre par stranica, stavi 2min low wake, back dugme i save i vidi ima li to smisla.. ja još uvek ne mogu da kažem da li pomaže

Ako moze neko da mi kaze kakav mu je signa,ja imam problem sa signalom u kuci (debeli zidovi,centar Beograda,stara kuca),sa drugim telefonima nisam imao toliki problem,znaci secka razgovor pa se i na kraju izgubi mreza...inace napolju je signal odlican i sve radi kako treba,da li je to tako kod ovog telefona ili je problem hardwere ili software (4.4.2)?

Isti problem sa Magic-om, Desire HD i ovim... Jedino nemam problema sa jednostavnim Nokiama, bez obzira na tip mreze...

Vrh Dno