Napravio instalacioni usb sa myhack-om.
Sad ne mogu da stignem.do instalacije, waiting for root device.
Hard mi je na AHCI. Probao sam -f, isto se dešava.
Ovo mi se nije desilo sa unibeastom. Tu sam uspeo da instaliram.
Pročitao da bi pomoglo ako bih stavio neki injector. Ali nemam pojma ni koji ni kako...
Nema to veze sa BT uređajima nimalo… ovo izbaciuje čak i na mojoj makini koja nema BT. Zaviri na usb-u u System/Library/Extensions folder, pa odatle obriši myhack.kext jer ti on može kasnije napraviti problem, s obzirom da ovaj kext predstavlja univerzalni 3th party kext koktel za hackintosh.
Na osnovu onoga gore što sam video, liči na SMC problem, ili tačnije PM problem. Proveri i šta ti je postavio u Extra/Extensions folderu od drajvera. Verovatno će ti trebati nullCPUpowerManagment.kext, ili ako ga imaš onda ga makni pa probaj bez njega. Takođe postavi u org.chameleon.boot.plist komandu
-fakesmc-force-start, ili je jednostavno manuelno ukucaj prilikom butovanja. Taj injector koji si pomenuo se verovatno odnosi na propisno skockan DSDT.aml fajl koji ako imaš treba da ti stoji u
Extra folderu.
Pogledaj malo temu
DSDT kako da…? čisto da bi imao predstave o čemu govorim a i kakva treba da ti bude struktura Extra foldera. Teskt je malo stariji i neke stvari više ne važe odatle, ali je pricip funkcionisanja i korišćenja DSDT.aml fajla ostao isti...
Takođe imaš dosta toga korisnog i ovde:
http://hackintosh.rs/index.php/Board/9-DSDT-SSDT/
MaciASL DSDT editor
EXTRA folder kompletan sadržaj:
1. DSDT.aml
2. SSDT.aml (opciono)
3. Extensions folder (sa 3th party drajverima)
4. org.chameleon.Boot.plist (chameleon cfg fajl)
5. SMBios.plist (hardverska specifikacija)
6. Themes (folder sa temama za chameleona)
7. Modules (folder - opcionio - moduli za Chameleona)
To bi bilo to ukratko...