Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Kod dogova je sad najveći problem što nam fali veća lopata :p
ili sto nema nijedan normalan pool..pola sam stavio na hash faster pola na doge house i ni od jednog drugog satima ni jedan jedini doge za kredit..ovaj prvi i puko ..sajt im radi minut u pola sata a ovaj house kao "kasni im server sa isplatom" ..kao bice ..ti postavis pitanje na supportu tj mircu i dobijes odmah ban kao ja malopre

ili sto nema nijedan normalan pool..pola sam stavio na hash faster pola na doge house i ni od jednog drugog satima ni jedan jedini doge za kredit..ovaj prvi i puko ..sajt im radi minut u pola sata a ovaj house kao "kasni im server sa isplatom" ..kao bice ..ti postavis pitanje na supportu tj mircu i dobijes odmah ban kao ja malopre

I meni bi kasnio server da je ova cena, uzme vase coine, ode i sve ih dumpuje... sell... onda padne cena, pa ih kupi polako nazad i isplati vas ;)

Drzace vas 12-24h u "cekanju"... neke i duze, e onda ce da zatvroi pool. sa 12GH/s on pravi oko 7500LTC/24h pretvoreno DOGE u LTC. To je 180.000$. Izvinite na zapazanju ali i ja bih za te pare sve ovde prisutne zavrnuo, bez razmisljanja.

Neko je vec pitao, a ja cu opet ponoviti isto pitanje. Zasto uopste prebacujete i trgujete na tom budjavom cryptsy-ju? Kad je smece od menjacnice nevidjeno i jos je Big Vern lopov!

Vircurex je dosta starija i pouzdanija menjacnica, koja radi odlicno.

Poslednja izmena:
stvarno mi nije jasno da kukate na taj Crypty 24h, i posle svega opet tamno šaljete novčiće i nastavaljete da kukate.
Napisao sam vam na predhodnoj strani da na Vircurex stižu novčići za 10 min, ne vidim razlog zašto kukate i dalje, kad postoji rešenje

Poslednja izmena:
opa, kerovi osli u nebesa. nema vise premisljanja s kopanjem, ajmo brzo neki pool da radi?!

opa, kerovi osli u nebesa. nema vise premisljanja s kopanjem, ajmo brzo neki pool da radi?!

lol. :d

Dok ti pocnes kopati, diff ce skociti i cena ce opet pasti. Kopa se dok je diff mali i kad je cena mala. Onda izrudareno prodas kad cena skoci.

@demon,

Mislis obrnuto? Uvek je vircurex imao za nijansu jacu cenu, sem u startu kada je novcic izasao na cryptsy. Doduse, ta cena je bila apsolutno nerealna jer je BigVern igrao sa vasim novcicima ali dobro...

Evo ti sad:
Cryptsy: 0.00000133
Vircurex: 0.00000136

Poslednja izmena:
Referral code sta je ovaj code na vircurex-u???kako da njega dobijem???

Tu valjda kucas code od nekoga ko ti je preporucio vircurex (a on onda dobija neke povoljnosti)...

Potrvda za vircurex, radi sve u 5-15 minuta ... upravo sam povukao iskopanih 32 000 kerova... btw jel to ok za jedan dan kopanja ? Dogehouse je pool (trenutno bas trokira, nedostupan je...ali sam ja neposredno pre zagusenja uspio prebaciti sve doge na vircurex), stratum+tcp://stratum5.dogehouse.org:3335 ~3 Mh/s ???

Poslednja izmena:
Pa samo preskoci, ja nisam nista stavljao...nisam ni ja siguran tacno za sta sluzi, ali bi moralo da sluzi za ono sto objasnih u prethodnoj poruci: Tu valjda kucas code od nekoga ko ti je preporucio vircurex (a on onda dobija neke povoljnosti)...

Referral code sta je ovaj code na vircurex-u???kako da njega dobijem???

evo ti
22-38922
a može i link

dobiješ popust na trgovini

Referrals
Note: This feature is only available for users who have registered before 1st September 2013
Recommend Vircurex to others. Have them sign up using your personal referral code and

Allow them to get a discount on all their trading activities
Receive part of the fees that we charge on all trading activities they are participating in, this covers trades as well as loans. Excluded are fees charged for bank transfer’s as the exchange is passing these fees through to the bank, hence not making any earnings on these.

Poslednja izmena:
ma nece sa doge haus da krenu novci , ni sajt ne radi !

Poslednja izmena:
ja se istivario 90% na 50 za btc, pa 7% na 75 pa sad ostalu sicu na 137,
neko rece gore koliko je izbubio, da smo svi znali do koliko bi isao igrali bi loto tako da ako uzmes vise nego da si kopao normalno trebas da budes zadovoljan

Ja sam deo prodao na 80, ali vecina je nocas prosla na 130 i 136. Nisam se nadao. Sada sam konacno zavrsio s tim kerovima, necu vise ocima da ih gledam.

neko rece gore koliko je izbubio, da smo svi znali do koliko bi isao igrali bi loto tako da ako uzmes vise nego da si kopao normalno trebas da budes zadovoljan

To su dečije bolesti kod novih rudara, imali smo ih svi, sad kad smo svi "izgubili" na xxxxxx para do sada, daleko hladnije gledamo na celu priču.

Ja sam deo prodao na 80, ali vecina je nocas prosla na 130 i 136. Nisam se nadao. Sada sam konacno zavrsio s tim kerovima, necu vise ocima da ih gledam.

I kad uskoro padnu na 20-50, nećeš da kupiš?

Poslednja izmena:
Aj da pitam i upsteno na multipool kod workera na koliko drzite share diff 64,128,256,512 ?

Vrh Dno