Šta je novo?

Šta kopate od CPU coina?

Ok, hvala!

Hashrate mi je oko 550 a unconfimed novcica mi je 266.

Koliko sam video imace max ≈240 miliona ovog qubita..znaci trebala bi da bude neka lepa cena ako izadje na neku menjacnicu..
ali mi se ne svidja sto nema ni traga od ovog sto je izbacio coin,nemaju sajt,logo,marketing..nista

Kako wallet da osposobim? Sta treba da kucam za user i pass u QubitCoin.conf?

Ako kopas solo stavi sta ti hoces, ako kopas na pool- u nebitno...ionako pravis bat fajl sa parametrima sa pool-a...

Stoji i meni Wallet-Out of sync. Formardovao sam 7788 port, jos sam poslao neke coine i sad ne mogu da ih primim.

Sta se desava, opet se pojavio novi CPU coin tj.Xcoin...jel to gpu ide u penziju ili se nesto sprema sto mi ne znamo pa pocelo masovno stancovanje cpu coin-a... Posle qubit coin-a, dosao Bull coin , pa sada xCoin...sta je sledece....hmmm....da pocnemo mi da kupujemo procesore dok ih ima jos uvek, da batalimo grafike...dok ne bude nestasica... :)

Sta ce m jos?! :) ...kako rece kolega u drugoj temi 48 konektora za graficke :) ...tako i ja imam 8*4000 mhz = 32 000 mhz... Sta ce mi vise :) :) :)

Da se pridruzim temi oko CPU kopanja. :) Ja trenutno kopam malo midlecoin-e, malo LTC. Iskljucivo CPU. Imam negde oko 450Kh/s...

Ima li sta isplativo za kopanje sa cpu? Q2C je po meni ne isplativ cijena ide dole i suvise je mala.

Da, vreme je da se presaltamo na nesto drugo. Ne znam kako ljudi preolaza sa DRK.

nije mi jasno zasto iko kopa taj kjubit? to je cist minus i to debeli

Pa nadamo se da ce nekad nesto da vrijedi :D
Ja sam prestao jer se ne isplati maltretirati komponente i trositi struju na njega. Ustekao sam neku sicu pa ako bude nesto vrijedio kroz par mjeseci super.

treba da skoci milion posto, koliko vidim, da bi nesto vredeo :D
al dobro, nikad se ne zna sta donosi sutrasnjica. uglavnom ako imate preporuku za neki zanimljiv cpu koin javljajte :)

ja pustio c note coin malo na probu jer nema sta pametno da se kopa sa procesorima, trenutno

Koji je to coin, imas li neki link ka mineru, nekom poolu, berzi, da probam malo ;)

tek sam pustio.

Nazad
Vrh Dno