John Cena
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.08.2007
- Poena
- 465
Bas bas primetno! Iznenadice te.
Ja tvrdim suprotno. Ja imam trojku koja ima istu tezinu kao 4ka i bio sam razocaran tezinom air-a. Uopste nisam primetio razliku kad sam ga koristio.
Bas bas primetno! Iznenadice te.
A jestee??
Mene stvarno nekada zabole ruke od drzanja,pigotovo ako drzim jednom rukom
kad uzmeš da čitaš nešto u A4 formatu, baš ćeš se usrećiti...
rMini me privači zbog male težine, formata i aktuelnog hardvera unutra (kao i Air).
Na strani četvorke je cijena, ali i težina.
Za trenutnu ponudu bi se bogami dobrano razmislio šta uzeti.
Šta vi kažete Air 16 GB WiFi ili 4 128 GB WiFi? Pričamo o istoj cijeni (novo i neotpakovano jedno i drugo), a pritom kapacitet nije previše bitan?
Air..
Danas imas Cloud servise koji ce u potpunosti resiti problem kapaciteta..
Npr BOX daje 50GB,Google Drive 10GB i nista ti vise nije potrebnoo..
PS. A ja nikako da prodam moju 4ku..
Ako neko hoce nek javi..dacu je jeftinije malo
Ljudi sta je bolje uzeti Air sa 16gb WiFI + cellular ili 32GB WiFI only. Izbor mi je suzen izmedju ova dva modela. Nisam nikada koristio ni tablet ni apple proizvode, a vidim da svi kukaju da je 16GB malo. Opet neko rece da ima raznih cloud resenje te da mozda 16GB i nije toliki problem. Koliko je mogucnost SIM kartice stvarno bitna s' obzirom da ne moze da se koristi kao tel i da je WiFi skoro svuda dostupan?
Hvala![]()
Meni taj 3G/4G model nikada nije bio zanimljiv, uvek mi je telefon tu, tako da iako sam negde napolju, imam net ili je vec u blizini neki AP.
Ti voziš kamion? Mogu samo da zamislim kako izgleda ipad kao navigacija, pola šoferke ne vidiš od njega![]()
Ti voziš kamion? Mogu samo da zamislim kako izgleda ipad kao navigacija, pola šoferke ne vidiš od njega![]()
Rushko u pravu si ali npr sad ti da kupujes iPad Air 16GB WiFi Only koji pritom kosta 430e i dajes toliki novac a onemogucen si da imas navigaciju?
Koja je zaista potrebna,narocito kad si u inostranstvu. Zar ne?
Ja sam dosta u inostranstvu i stvarno ne mogu da zamislim dan bez navigacije,bas bi bio u problemu.
A modeli koji su WiFi + Cellular imaju navigaciju,taj GPS modul.
WiFi only nemaju navigaciju tj nemaju GPS modul.
To pričaš jer si probao ili…?
kad uzmeš da čitaš nešto u A4 formatu, baš ćeš se usrećiti...
nisam probao jer nemam mini retinu, ali mogu da pretpostavim kako izgleda ako probaš da scale-uješ neki textbook a4 formata stranice na dimenzije ekrana na mini-ju (presitno)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari