Šta je novo?

Amiga, Atari ST, C64, ZX Spectrum TOSEC 2012 arhive

zzarko

Čuven
Učlanjen(a)
13.10.2003
Poena
695
Možda je već bilo, no ja sam ovo tek nedavno našao:
https://archive.org/details/tosec

Poskidao sam Amiga (~32GB), CDTV (~22GB), CD32 (~46GB, još se skida), Atari ST (~13GB), C64 (6.5GB), ZX (1.5GB) i nekoliko sitnijih TOSEC arhiva. Takođe, sam nedavno skinuo i Retroplay Amiga WHDLoad arhivu (~3GB, plus jučerašnji update). Ko je iz NS-a, a treba mu, može se javiti na PM. USB fioka sa dovoljno slobodnog mesta i fajl sistemom koji podržava fajlove ove veličine je obavezna za preuzimanje (kopiranje gomile sitnih fajlova bi puno trajalo i ne dolazi u obzir).

Trebao si pomenuti da ima arhiva vezanih i za galaksiju, galaksija plus,EI pecom, varazdinski orao...
inace odlicna lokacija s arhivama. Nisam primetio amstard cpc i oric arhive

Trebao si pomenuti da ima arhiva vezanih i za galaksiju, galaksija plus,EI pecom, varazdinski orao...
Nisam pomenuo, no sadržaj na linku sve govori... :) Nažalost, ostale arhive su prilično siromašne u odnosu na one navedene u prvom postu.

Uzgred, ako neko zna gde se mogu skinuti update-ovi za ovo, može slobodno da javi.

inace odlicna lokacija s arhivama. Nisam primetio amstard cpc i oric arhive

Meni su to i najzanimljivije arhive, ove za Amigu, C64 i Spectrum sam skidao baš davno pre 7-8 godina.
Kolekcija za Galaksiju im je dobra ali fali tu još nekih igara i programa, recimo Inspektor Spiridon itd.

http://retrospec.sgn.net/users/tomcat/yu/Galaksija/Arcade/Html/InspektorSpiridon.php

Nedavno sam nabavio atari 500st, ali uz njega nisu dosle 2 fabricke diskete sa ST Language i TOS System. Jel bi bio neko ljubazan da mi neko to okaci negde ili pusti na mejl ili kako god?

Hvala

Hvala! Iskreno ocekivao sam da se daleko vise treba kopati po netu da se nadje. :) Hvala jos jednom.

Nema na čemu :) Javi kako je prošlo oživljavanje Atarija...

Hoću :) Potpuni sam početnik kad je Atari u pitanju, a najviše me interesuje upotreba u muzičke svrhe.

Ne obracaj paznju na njega. Nas lokalni boot u retro sekciji ,retko sta korisno napise.

Nazad
Vrh Dno