Reci mi u kojoj si radnji, ako si kupio u Segedinu, kupio TV?
Napisi link ili ime radnje.
Hvala
Kao sto napisa kolega @James Dean, ja sam tv kupio kod nas u PC practic-u...
Opet kazem, uz tv je isla kamera cija cena nije bas mala + 5 god garancije... a citajuci po netu da su ljudi imali problema (ne svi) sa garancijama kupljenih uredjaja preko (ne odnosi se samo na madjarsku), odlucih da je bolje dati malo vise novca i biti 5 godina miran nego ustedeti neki dinar pa u slucaju nekog kvara proci daleko skuplje..
E sad, Srbija je ovo, ljudi imaju problema i sa regularnim garancima... tako da... vidis jednu, vidis drugu varijantu... prelomis i odlucis pa sta ti bog da..
Off: pricano o garancijama, imam skorasnje iskustvo sa veš masinama.. za mesec ipo dana vracao sam 4 masine (tehnomanija, home centar...) sve 4 nisu radile dobro, stigle fabricki upakovane ali jedna trese na centrifugi, jednoj ne radi displej... tek peta koju sam kupio nakon mesec ipo dana radi onako kako treba.. Pri tome pricam o masinama od 60ak hiljada, ne beko, elin...
Da ne pominjem koliko odlazaka zbog papira, zamene robe, povrata novca, dolazaka servisa, svadjanja za svoja prava itd... ali na kraju ipak izguras svoje...
Iz tog razloga se ne bih opredelio da mi tv donese neko od preko... ipak je vazeca garancija, vazeca.. da li cu ja posle tog nekog da nadjem, dal ce on da pravi probleme itd... te pare koliko u radnji vise kosta nisu vredne mog nerviranja i rizika... naravno, ovo je samo moje misljenje