Ako si video kakva je ASUS Radeon R9 280X DirectCU II onda nema.*** ne mogu da verujem da ih jos uvek nigde nema...neki od prodavaca koji ih "kao" imaju na sajtovima,kazu da ih nece biti pre nove godine. Nervira me sto sam sklopio kompletnu konfiguraciju i fali mi jos samo grafika. Ima li nesto od kartica da nije 280x a da ima slican odnos cena-kvalitet ?
Ali kad nema nigde da se kupi...
Bice karti...
i ako odu na 20% posle nove eto veselja
Ja mislim da si privi na forumu koji je kupio ASUS R9 280X,video sam taj tvoj post.A ja mog Asusa u istoj toj radnji pre samo mesec dana platio oko 32.000....eeee.....
Da,kontam da sam je prvi uzeo....a za posklupljenje je ipak kriv direktno AMD,koliko sam shvatio....Ja mislim da si privi na forumu koji je kupio ASUS R9 280X,video sam taj tvoj post.A ja mog Asusa u istoj toj radnji pre samo mesec dana platio oko 32.000....eeee.....
Dok su ostali cekali i merkali i eto...
Bezobrazluk! Klasika za naše alave radnje!
Ne znam dal i dalje ima MSI GTX770 2GB za oko 33k, sjajna karta u rangu 280x.
To rekose u oktobru da ce "pravi" XTL biti na trzistu u novembru pa nista. Mada VR Zone uvek voli da pise takve vesti
zaobici jer je naponska jako lose hladjena i neretko se pregrejava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari