Šta je novo?

AMD R9 280X zvanicna tema!

Nema nigde grafika da se ne cimate dzabe. Tacno je da u utorak stizu kolicine sapphira i giabyte-a ali to je vec unapred rezervisano, a vecina i placeno. ;)

@Svarog,

Prvo da ti napomenem da ces jaaako tesko naci bilo koju r9 280x. A sad da ti odgovorim na pitanje. Ako ces uzimati za igre, nije losa, a ako je rudarenje u pitanju, zaobici jer je naponska jako lose hladjena i neretko se pregrejava. Asus DC2 je mnogo bolje odradjena ali je zato i skuplja 20-30e.

Nema nigde grafika da se ne cimate dzabe. Tacno je da u utorak stizu kolicine sapphira i giabyte-a ali to je vec unapred rezervisano, a vecina i placeno. ;)

@Svarog,

Prvo da ti napomenem da ces jaaako tesko naci bilo koju r9 280x. A sad da ti odgovorim na pitanje. Ako ces uzimati za igre, nije losa, a ako je rudarenje u pitanju, zaobici jer je naponska jako lose hladjena i neretko se pregrejava. Asus DC2 je mnogo bolje odradjena ali je zato i skuplja 20-30e.

Rudarenje me ne interesuje,iskljucivo bih je koristio za casual gaming .

Malopre sam pricao sa drugarom i kaze da ce u utorak sredu da stigne 10-tak kartica r9 280x sapphire ali nece da mi kaze kod koga i koje ce cene biti.Tako da sutra zvanje par jacih radnji, predpostavljam da ce neko od njih uzeti od uvoznika ili je moguce da neka manja radnja uveze sama.......

Taj ga samo lozi ili neko nas lozi :d

Ja stvarno nemam nista od toga da ovde nesto lozim ljude, nije mi to bas blizak drugar, navodno ako se rascuje kao momak koji mu je rekao moze da ima problema na poslu.Ja ne vidim da je to bas neka poslovna tajna ali:(

Onda bolje da to ne prenosis ovde jer od toga nastaje lozana :d

Sta serija R nema u Srbiji??
E kada sam vam nudio da se skupite 10+ pa da vam donesem niko se nije javljao,u hrvatsku sam pre desetak dana posalo 11 vi nece te..ki vas sisa:D

Sory ali nike mi to namera, mislim da ta kolicina koja dodje mora da zavrsi u prodavnicama.....pa reko ljudi da se raspitaju, rezervisu.....

Ima ASUS Radeon R9 280X DirectCU II za 289e.
I

Poslednja izmena:
Ima iza 289e

Kakva pomama kada je ova cena? :d

Ako nisu u pitanju neke firme, ne razumem kako garancija 24 ili 36 meseci

kartice donesene od preko, i onda se prodaju sa garancijom kod nas, e sad koliko je ta garancika validna to ne znam

validna je utoliko da, ili ces se sam cimati da je ostvaris u madjarskoj, ili taj koji je doneo ce to uraditi...

Eto kako "rudnik" zaraduje pare.
Nema ih ni u inostranustvu,jednostavno ljudi koji su namirisali
ovu pomamu su odmah napravili zalihu,verujem da i radnje to
isto rade,stekuju karte i cekaju da potraznja odradi svoje.

Ova fora me jako podseca sa devizama 90-tih,u bankama jeftine,ali ih "nema"
Te iste banke sve devize valjale preko dilera (ali za duplo)

Opet da ponovim... koliko sutra bi voleo da diff ode na 20.000 a cena ostane ista ili padne na 20$ za LTC. Kako ce monopolisti uvoznici ponovo da se trkaju ko ce da proda povoljnije AMD kartu.

Sve mi se cini da iza rudarenja stoji AMD ili ga bar zdusno "podrzava".
Pazi kako se sve lepo poklopilo sa izlaskom novih kartica.

@vuk40 Pa to je vec ocigledno pogledaj koliko BTC skocio od kako je R izasla negde sam uhvatio da se danas Kinezi sastaju ide jos gore ko sad ima B ako sad ne zaradi nece nikad,vidim ja mene para dana zeza struja radi komsija u najvece:)

i ja bih voleo da dif poleti ili se cena sroza neko vreme :p

Tesko da neko sada prodaje,samo se rilja i ceka razvoj situacije. :d

Poslednja izmena:
Opet da ponovim... koliko sutra bi voleo da diff ode na 20.000 a cena ostane ista ili padne na 20$ za LTC. Kako ce monopolisti uvoznici ponovo da se trkaju ko ce da proda povoljnije AMD kartu.

I pade cena na 20$... :d

*** ne mogu da verujem da ih jos uvek nigde nema...neki od prodavaca koji ih "kao" imaju na sajtovima,kazu da ih nece biti pre nove godine. Nervira me sto sam sklopio kompletnu konfiguraciju i fali mi jos samo grafika. Ima li nesto od kartica da nije 280x a da ima slican odnos cena-kvalitet ?

Nazad
Vrh Dno