Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Meni ne radi Neatupdate app, prazno sve. Bilo je tako i pre pa sam instalirao onaj fix, nakon toga je proradilo i evo opet ne radi.

Samo da javim, flesnuo sam XLS8 modem i za celi dan mi nije stigla ni jedna poruka sa propustenim pozivom. :)
Hvala Sale.

Samo da javim, flesnuo sam XLS8 modem i za celi dan mi nije stigla ni jedna poruka sa propustenim pozivom. :)
Hvala Sale.

Ne pricam ja za dzabe da je taj modem najbolji za Srbiju cak je kod mene u potpisu, to si mogao da vidis :) Sale citao kada sam ja pisao, pa ti samo kopirao :p

Sredio sam Neatupdate, reinstalirao rom i proradio. Bio je 5.5 build, instalirao 5.6 i sad radi.

Poslednja izmena:
Ja sa NeatROM 5.5 prešao na 5.6 i sada kada u settings-u probam da izaberem opciju sound ili display - settings se ugasi: "Unfortunately settings stopped working". Ne mogu da podesim ništa ni izgled baterije ni opcije za reboot. Flešnuo sam ga prvo po uputstvu a onda sam išao na fabričko brisanje + wipe cache + wipe Dalvik cache, pa sam onda vratio (restore) v. 5.5 proverio settings - sve radi pa opet išao na wipe cache + wipe Dalvik cache i instal v. 5.6 i opet ne radi? A mislio sam da ću se manje zezati sa ovim prelazom nego da pređem na AOSP NeatROM. Ima li neko rešenje?

Jos jednom pohvale, aosp neat je skoro pa perfektan. Prosto ne mogu da poverujem koliko mi telefon brzo radi. Za ovih 7 dana sam primetio sam samo par minornih bagova, nista znacajno.

Vidim da je izasla nova verzija. Mora li full wipe ponovo ili mogu dirty preko 2.1?
dirty :)

Ja sa NeatROM 5.5 prešao na 5.6 i sada kada u settings-u probam da izaberem opciju sound ili display - settings se ugasi: "Unfortunately settings stopped working". Ne mogu da podesim ništa ni izgled baterije ni opcije za reboot. Flešnuo sam ga prvo po uputstvu a onda sam išao na fabričko brisanje + wipe cache + wipe Dalvik cache, pa sam onda vratio (restore) v. 5.5 proverio settings - sve radi pa opet išao na wipe cache + wipe Dalvik cache i instal v. 5.6 i opet ne radi? A mislio sam da ću se manje zezati sa ovim prelazom nego da pređem na AOSP NeatROM. Ima li neko rešenje?
ako si imao 23toggles pa flesujes s4 toggles i novi rom, u 99% se gubi settings. mora full wipe. a i za aosp mora full wipe isto. kako god da se okrenes...

Meni se na 3G-u jako brzo troši baterija. Hoće li biti nešto bolje ako flešnem ls8? Na telenoru sam i isključio sam fast dormancy preko one aplikacije za s3.

3G trosi, pa trosi, tu nema pomoci.

ako si imao 23toggles pa flesujes s4 toggles i novi rom, u 99% se gubi settings. mora full wipe. a i za aosp mora full wipe isto. kako god da se okrenes...

Imao sam 23toggles ali nisam flešovao s4 toggles nego opet 23toggles i kao što rekoh samo sa 5.5 na 5.6. Ne mogu na NEAT AOSP jer mi je microSD kartica formatirana u exFAT (mislim ext_4 ili tako nešto) a čini mi se da taj novi NEAT AOSP tj. kernel koji si tamo stavio ne podržava taj format, pa onda ne znam da li mogu Next3D launcher, nisam video da ima ubačen swipe tastatura.

Znači da idem na full wipe svega pa onda install 5.6?

Poslednja izmena:
moras. imas u aosp neatu swipe tastaturu, iskreno nisam pogledao dal ima srpski

Ajoooj nije to. Posle par instaliranja i bootloop-ova, podešavanja, znaš šta mi je pravilo problem? Blue Ginger Plus theme, tj. ja sam stavio verziju te plave teme koju sam imao u telefonu a postoji i za verziju 5.6. Sada sam "skinuo" pravu verziju pa idem "jovo-nanovo" :d

Da li neko može da mi pomogne?
Imam i9100 galaxy S2 kojem je pukao ekran nakon pada na parket. Touch screen radi ali ekran ne daje sliku (pukao LCD)
Da li ikako mogu da sačuvan slike sa interne memorijske kartice i kako?

Hvala :)

Sale gde je za povezivanje usb-a kao mass storage na 442. Kad povezem usb dobijem da iskljucim daljinsko otklanjanje gresaka i ja to iskljucin i sad ne mogu nigde da pronadjem gde se nalazi za dodatna podesavanje da to okljucim

Sale gde je za povezivanje usb-a kao mass storage na 442. Kad povezem usb dobijem da iskljucim daljinsko otklanjanje gresaka i ja to iskljucin i sad ne mogu nigde da pronadjem gde se nalazi za dodatna podesavanje da to okljucim
Ne možeš osim da se igraš sa terminal emulator om ali onda nećeš mountovati ext sd

Da li neko može da mi pomogne?
Imam i9100 galaxy S2 kojem je pukao ekran nakon pada na parket. Touch screen radi ali ekran ne daje sliku (pukao LCD)
Da li ikako mogu da sačuvan slike sa interne memorijske kartice i kako?

Hvala :)
Povežeš sa PC?

Ovaj Art bi trebao da stedi bateriju a meni samo padaju procenti a nista ne cackam...nije lose,brzo kao munja...fali mi kod pozivanja sto ne mogu da "kliznem" i kada treba da posaljem nekome broj telefona iz imenika ne mogu da izaberem preko sms aplikacije vec nudi samo mail,viber...

Sale turi bre na pocetku link od 5.6 verzije :)

Poslednja izmena:
Sale molimte kazi mi kako da iskljucim na AOSP NeatRom 4.4.2 ono stalno sto mi izbacuje koliko imam jos slobodne memorije? :)

Nazad
Vrh Dno