Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

mreza konstantno raste jedino mi nije jasno ili sam negde propustio razlog toga ??? :trust:

8ypudury.jpg

Izgleda da se kerovi pare ili stene i na dogehouse ;)

Kod njih je izgleda to uobicajeno, mada... zar nisu macke u februaru? :D

Koliko prosecno se ceka na isplatu kada Bitstamp verifikuje transfer? inteza (lopovska je u pitanju)

Kako lepo cena raste i pada ^^, milina za trgovinu.

Koliko ste istovariliu, ja nesto sitno oko 350k, u steku imam jos oko 2.5mil kerova koje nisam smeo da diram, mozda planiram da istovarim 1 mil kad se blok prepolovi nekad u februaru i kad ocekujem malo znacajniji rast, a ostalo stek. :D

i dalje je isplativiji od svega ostalog :)

Meni je krivo sto sam se nedelju dana zamlacivao sa drugim alt-ovima, bolje da sam sve vreme kopao doge, narocito kada je i diff pao na 2xx...

A gde kopate..ja se usrecih sa netcodepool-om... :mad:

nema šanse dokle god mu je ova cena, čim mu malo spadne diff multipoolovi ga gađaju i sledeći retarget ide +100

jel ima neko problema sa dogehouse?
preko sat vremena mi pokazuje da radi al nista se ne desava
potvrdio mi sve novice i sat vremena radi u prazno
dogehouse.png

bio je diff 200 i nesto, ono kad je cjena btc osla gore. no dobro radije ću kopat neko novo djubre koje jos nije ni vidjelo burze, pa sta bude
da ali je tad cena bila u konstantom padu i ljosnula tamo negde oko 25-28 satoshija, sada se drži na oko 45 već par dana.

jel ima neko problema sa dogehouse?
preko sat vremena mi pokazuje da radi al nista se ne desava
potvrdio mi sve novice i sat vremena radi u prazno
Pogledajte prilog 133233

evo šta sad piše

There are some delays on pplns calculations , thus causing also slower payouts and confirmed/unconfirmed balances updated as fast as before. Stay calm ;)

Moze neki malo detaljniji info o ovome ?

pa odeš lepo na bitcointalk i vidiš na glavnoj temi o dogiju kako idu nagrade po blokovima, tj posle koliko blokova se smanjuje nagrada...

btw, citirao si tako nebulozan post, čovek očekuje da značajnije skoči cena nečega čega ima od prilike još malo kao zrna peska...skočiće mu cena sigurno, kao i kanje vest koinu...daj nemojte se zavaravati...

Pozdrav ljudi, hteo bih da krenem sa majningom, pratim pricu o majningu vec nekoliko meseci.
Budzet za rig je 500 evra.
Sad hteo bih da pitam ljude koji se razumeju, za tih 500 evra kapiram da je najbitnija graficka, maticna koja ce da podrzi, i napajanje. ako neko moze da otprilike sastavi neki komp za te pare za mining, da li nesto moze polovno ili mora novo itd?

Pozdrav ljudi, hteo bih da krenem sa majningom, pratim pricu o majningu vec nekoliko meseci.
Budzet za rig je 500 evra.
Sad hteo bih da pitam ljude koji se razumeju, za tih 500 evra kapiram da je najbitnija graficka, maticna koja ce da podrzi, i napajanje. ako neko moze da otprilike sastavi neki komp za te pare za mining, da li nesto moze polovno ili mora novo itd?

Za te pare možeš samo da budeš u priči, da se hvališ drugarima kako uzimaš lovu preko neta, ali od zarade nema ništa...
Cene komponenti su skočile, polovne dobre kartice su retke, napajanja još i ima, ostalo je maltene nebitno...za tu kintu možeš da sastaviš maks 1 mhash, od prilike po trenutnom diffu 0.25 ltc dnevno, ili 7-8$ na dan...
Mada i ja izmišljam toplu vodu, jer je do skoro bilo kopanje 2 ltc na dan kad su vredeli 2$...tako da nikad se ne zna...probaj

hvala na dogovoru, ja sam mislio da kopam dogecoine.
kakva bi morala konfiguracija za 1mhash, mislim na konkretne komponente, koja kartica, napajanje i maticna, ostalo nije toliko bitno.
planiram da bude ukljucen kompjuter 24/7 i ako bih kopao dogecoin kapiram da bi se isplatilo za 4 meseca

Nazad
Vrh Dno