Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Ima li jos neko problema sa sinhronizacijom wallet-a? Kaze 10936 block remaining i tu stoji... jel to bio neki veci update skoro ili?

pa bio je kod onog forka... jel 1.4 wallet imaš?

4.8.4 pise verzija, ovde u wallet-u u HELP->about...

Evo skinuo sam sada 1.4... sad iz starog da posaljem na novi pa taj stari da izbrisem?

ne šalješ ništa, samo prepucaj te fajlove preko starih (ili otpakuj negde drugde, svejedno), wallet.dat gde su novci tj ključevi je u appdata/roaming/dogecoin, to ostaje kako je bilo. jedino možda ima novi .conf fajl sa nodovima, ne mogu se setiti, ako ga ima u arhivi prebaci ga u roaming/dogecoin pre pokretanja walleta

super ulov, znaci isao je cak do 56. a ja sam svoje djukele dao na 48, jer odprije su bili prvi naparkirani po toj cjeni, pa ih nisam htio dirat.

a đe si ti to prodavao po 56 ?

Na Cryptsy-ju. Danas i juce za kratko vreme sam uspeo da pridodam jos jedno 50000 igrajuci se sa cenama koje bi kopao ceo dan sa masinom recimo.

ne šalješ ništa, samo prepucaj te fajlove preko starih (ili otpakuj negde drugde, svejedno), wallet.dat gde su novci tj ključevi je u appdata/roaming/dogecoin, to ostaje kako je bilo. jedino možda ima novi .conf fajl sa nodovima, ne mogu se setiti, ako ga ima u arhivi prebaci ga u roaming/dogecoin pre pokretanja walleta
Kod mene nema appdata foldera samo fajl dogecoin.conf jel se tu nalaze novcici ili?

ne mož da nema appdata jer je to windowsov folder :) cela putanja je c:\Users\username\AppData\Roaming\Dogecoin

kao sto Vojkan rece i u podesavanjima foldera stavi da vidis skrivene fajlove i foldere, inace neces videti AppData folder...

Gde si nasao? Daj i mi da nadjemo neki....hahahaha :) Gde hoces da Ih vratis? Definisi malo bolje pitanje, tj.objasni tacno sta zelis...

:D Ma nista puno nekih 5-6 komada. Skontao sam da ima wallet.bat fajl ali nisam znao gde. I probao sam da prebacim novcice u wallet i da ih sacuvam na nekom flash-u ali nikad ih nisam nasao i ja ih batalim. Sad kad sam stavio da vidim skrivene nasao sam u appdata folderu litecoin folder i wallet.dat fajl. Skinuo sam sad LTC wallet cekam da mi sinhronizuje,pa me zanima kako da ih sad ubacim u wallet?

Ako si imao "nešto" u wallet-u pre deinstalacije pojaviće se nakon sinhronizacije (ne trebaš ništa ubacivati). Ako ti je wallet bio prazan biće i nakon sinhronizacije bez obzira na .dat fajl iz app data/roaming/litecoin foldera...
edit:
Inače u tom .dat fajlu ti se i nalaze novci, njega prebacuješ na fleš...
Napravi eksperiment...Izadji iz wallet-a i cut-uj .dat fajl na flesh...ponovo pokreni wallet i videćeš da ti je saldo 0 (nula)...kad vratiš .dat na mesto ponovo će ti se pojaviti novac...

Poslednja izmena:
I naravno ako si enriptovao wallet, moras da znas sta si kucao...bez toga nista...

Ako si imao "nešto" u wallet-u pre deinstalacije pojaviće se nakon sinhronizacije (ne trebaš ništa ubacivati). Ako ti je wallet bio prazan biće i nakon sinhronizacije bez obzira na .dat fajl iz app data/roaming/litecoin foldera...
Kada sam prvi put imao u walletu bio je neki drugi... Sad je pak neka 0.8.6.2 verzija. Kada sam ga skinuo svi njegovi fajlovi su na c:\Program files\litecoin\src... tu se sve nalazi...

Nije bitno koja je verzija wallet-a, najbitniji ti je wallet.dat...u njemu se nalaze svi novcici...a on ti se nalazi u AppData/Roaming/Litecoin

Kada sam prvi put imao u walletu bio je neki drugi... Sad je pak neka 0.8.6.2 verzija. Kada sam ga skinuo svi njegovi fajlovi su na c:\Program files\litecoin\src... tu se sve nalazi...
c:\Users\username\AppData\Roaming\ ti je mesto gde se nalaze NOVCI svih offline WALLETa, bio on DOGE ili LTC ili trtmrtprc a .dat fajl ti je najbitniji... uh preteče me "kolega" ;)

Poslednja izmena:
Odosmo u off...sve ostalo pitaj u LTC temi...ipak je ovo tema za "pse" :)

edit:
Inače u tom .dat fajlu ti se i nalaze novci, njega prebacuješ na fleš...
Napravi eksperiment...Izadji iz wallet-a i cut-uj .dat fajl na flesh...ponovo pokreni wallet i videćeš da ti je saldo 0 (nula)...kad vratiš .dat na mesto ponovo će ti se pojaviti novac...

jel restore wallet.dat ide samo ovako, zar ne treba sa -rescan da se pokrene wallet?

pitam jer sam jednom prebacivao baš za doge wallet.dat sa jedne mašine na drugu i umesto 720k doge koliko je bilo u walletu na toj drugoj je prikazao 6 :D i posle full synca

Ne znam šta se tebi desilo ali ja uvek (bez ozira koja je valuta)prvo izadjem iz novčanika, cut-ujem .dat fajl na fleš, ponovo pokrenem novčanik i on napravi novi .dat i pokazuje 0 (nula) novčića. Novčanik se iz dana u dan sinhronizuje. Kad hoću da prebacim "pare" sa pool-ova opet izadjem iz novčanika "paste" .dat fajl sa fleša na njegovo mesto (c:\Users\username\AppData\Roaming\xxx), ponovo pokrenem novčanik i sve "pare" su tu. Povučem sve sa pool-ova (količina "para" u novčaniku se poveća) i opet sve ispočetka...Možda postoji bolja-jednostavnija varijanta ali ja sam ovako navikao i uvek radi kako treba...

Poslednja izmena:
TO su sve coini za budale tj da im otmu bitcoine koji jedini imaju vrednost ..eno od juce onaj 42coins tj samo 42 koina maksimum ..pustio covek coin ..ljudi se pomamili ..cena skocila na 1500 BTC za jedan 42 coin za jedan dan ili vise od milion $ za jedan jedini coin..svi zivi se primili i poceli da majnuju a i ja medju njima i sta se desilo ..svi poolovi ispali lopovski ....sve strane pune ljudi koji su opljackani tj niko nikad isplacen nije ..ja 24 sata majnovo na svim poolovima koje taj sto napravio preporucio i za tih 24h dobio k... tj nista a i svi ostali ..a taj sto napravio coin cekao da skoci cena a onda dumpovao 1.46 coina iliti miilon i po $ i bole ga uvo ..zaradio covek za jedan dan i postao milioner a ja 24 sata trosio dzabe struju

TO su sve coini za budale tj da im otmu bitcoine koji jedini imaju vrednost ..eno od juce onaj 42coins tj samo 42 koina maksimum ..pustio covek coin ..ljudi se pomamili ..cena skocila na 1500 BTC za jedan 42 coin za jedan dan ili vise od milion $ za jedan jedini coin..svi zivi se primili i poceli da majnuju a i ja medju njima i sta se desilo ..svi poolovi ispali lopovski ....sve strane pune ljudi koji su opljackani tj niko nikad isplacen nije ..ja 24 sata majnovo na svim poolovima koje taj sto napravio preporucio i za tih 24h dobio k... tj nista a i svi ostali ..a taj sto napravio coin cekao da skoci cena a onda dumpovao 1.46 coina iliti miilon i po $ i bole ga uvo ..zaradio covek za jedan dan i postao milioner a ja 24 sata trosio dzabe struju

A ja kopao 2 sata i iskopao 250 dentova i prebacio i prebacio u btc...treba se malo pratiti situacija, ništa više ;)

A ja kopao 2 sata i iskopao 250 dentova i prebacio i prebacio u btc...treba se malo pratiti situacija, ništa više ;)

pratio sam ja ceo dan ..imas listu poolova na prvoj strani https://bitcointalk.org/index.php?topic=399658.0 i sve sam probao i svi me pokrali ..sad nijedan od njih ne radi a oni sto rade vec ti izbrisali naloge i kao mora napravis nove a oni stari sto si imao coine cao
OVaj sto napravio kao fora na prvoj strani kao samo 0.38 coina do sad postoje a covek sam sebi prebacio 1.68 tj laze kao pas http://altexplorer.net/block/f540ad3fca5831ee9537bafd92aa7fc0dc96a9c3016544e95d55553ff4f25273 a tih 1.68 vrede 2 miliona eura sad a ti si izvukao 2 $

Poslednja izmena:
pratio sam ja ceo dan ..imas listu poolova na prvoj strani https://bitcointalk.org/index.php?topic=399658.0 i sve sam probao i svi me pokrali ..sad nijedan od njih ne radi a oni sto rade vec ti izbrisali naloge i kao mora napravis nove a oni stari sto si imao coine cao
OVaj sto napravio kao fora na prvoj strani kao samo 0.38 coina do sad postoje a covek sam sebi prebacio 1.68 tj laze kao pas http://altexplorer.net/block/f540ad3fca5831ee9537bafd92aa7fc0dc96a9c3016544e95d55553ff4f25273 a tih 1.68 vrede 2 miliona eura sad a ti si izvukao 2 $

čitam i ja bitcointalk, znam o čemu se radi. Ali mislim da grešiš, jer 1.68 je malo preko 3% premine, a mora da se podmaže kriptsi, da po koji delić za giveaway ;) U najgorem slučaju po rudare, mislim da nije uzeo više od 0.5 42 ;)
imaš brdo poolova, samo treba malo vremena da posvetiš čitanju ;) ja sam na http://42.argakiig.us/ simpa mali pool, videću ujutru kako je odradio posao ;)

Poslednja izmena:
Zna li se sta je sa netcodepool-om?

Ovo postaje svakdonevnica da pool-ovi pucaju, da ne rade kako treba(da kraduckaju)...da su pod ddos-om...izgleda da ovi shit coin-i nikada nece raditi kako treba...

Poslednja izmena:
8ypudury.jpg

Izgleda da se kerovi pare ili stene i na dogehouse ;)

Vrh Dno