Jesi ti dobio po ceni od 1899?I ja nisam bio na nekom tamo njihovom spisku pa za 24h realizovali 50/2
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?293462-Telekom-Srbija-VDSL&p=3521767#post3521767
Jesi ti dobio po ceni od 1899?I ja nisam bio na nekom tamo njihovom spisku pa za 24h realizovali 50/2
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?293462-Telekom-Srbija-VDSL&p=3521767#post3521767
Odlicna vest, ja sam mislio isto da postoji konkretan spisak kome nude, a ne po mogucnostima (mada sigurno ne nude ko vec ima bilo koji ugovor, tj. ne daju)
Stvarno svašta od tebe. Nema spiska i akcija traje još više od dva meseca pa pratite dešavanja možda je vaš komšiluk sledeći...
Akcija je samo odredjenima slana, i ne svima koji nemaju ugovor i imaju mogucnosti, pa je bilo logicno pretpostaviti![]()
Nekima je slana, a nekima slatka. :d
Akcija od 50 za 10 je za one stanare koji su na novo otvorenom udaljenom stepenu i do sada nisu imali telekom internet usluge.Telekom ima tačan spisak takvih stanara po brojevima telefona i lepo pošalju samo njima takve ponude.
Meni su rekli da je akcija namenjena svim novim i postojecim korisnicima kojima je istekla ugovorna obaveza a koji imaju tehnicke uslove.
Akcija od 50 za 10 je za one stanare koji su na novo otvorenom udaljenom stepenu i do sada nisu imali telekom internet usluge.Telekom ima tačan spisak takvih stanara po brojevima telefona i lepo pošalju samo njima takve ponude.
a tehnicki uslovi su da ste max udaljeni oko 250m od centrale ili isturenog stepena
Jeb, totalno nebitno za temu, kaze se slata a ne slana, no nebitno razumeli smo te druze![]()
Poslao sam mail da pitam da li mogu da dobijem VDSL (trenutno sam kod verata na "obicnom" ADSL-u). Odgovorili mi da moram prvo da uzmem MIK i da se prijavim kod Telekoma pa ce mi onda reci imam li uslova za VDSL. :wall:
Ja sam udaljen od centrale(u drugom stanu) na 50m od iste(vazdusnim putam, gledam centralu), verujem da je kablovima to onda oko 100-150m, mozda bi bilo dobro da pokusam da se prijavim da vidim da li moze, samo mi recite gde da se prijavim da vidim pa cu i da vam prenesem da li je to jedino sto se trazi.
A da nisam koristio nikada TS internet. Imao sam davno 2005 god kad je poceo adsl(TS nije davao net tada) od SezamPro-a tadasnjeg i imao sam ga dve godine na tom broju, od tada sam na kablu u drugom stanu i demontiran mi je port u centrali.
Poslao sam mail da pitam da li mogu da dobijem VDSL (trenutno sam kod verata na "obicnom" ADSL-u). Odgovorili mi da moram prvo da uzmem MIK i da se prijavim kod Telekoma pa ce mi onda reci imam li uslova za VDSL. :wall:
Ja mislim da je parica osposobljena, videcmo.pored navedene maksimalne duzine kablova izmedju tvoje kuce i centrale (isturenog stepena) mora tvoja parica da bude osposobljena za takve brzine
da ne spominjem da u samoj centrali je neophodno da su instalirane VDSL ploce kao i slobodni portovi za prikljucak
ali navazniji podatak je duzina bakarnog kabla (sto krace rastojanje) i kvalitet parice
Odeš u poslovnicu i ako može sutradan ćeš ići da potpišeš ugovor i po ruter.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari