Šta je novo?

SpeedTest.net: merenje brzine Internet konekcije

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
Izgleda da je ploca2 zamenjena, moj komsiluk svi su dobili net. Danas su svi kontatirani od strane Targo podrske i obaveteni, dat je i neki bonus.:)

Spora ti je ta akademska veza. Vidjao sam po internetima i bolje.

3104645613.png

Kako nam je jadna zemlja sa Uploadom to je smesno....

SkyNet - Badovinci
Veceras je poludeo upload, ne znam sta mu je :D

Poslednja izmena:

Platis 20Mb/s dobijes 9.82Mb/s.

Prilozi

• 3169116245.png
    3169116245.png
    30.6 KB · Pregleda: 72
Nova Net brzina

Dosao jutros na posao i pustili novu brzinu. Skoro preko 3 puta brzi download i 4 puta brzi upload. Sada sam brzi od 76% konekcija u Srbiji. Do sledeceg povecanja brzine za 1400 din. sa PDV-om i nije lose.
Cekam uvodjenje VDSL-a i optike do kuce, za moj grad nadam se tokom ove ili sledece godine.

Posle tacno godinu dana kod PTT-a u cetvrtak mi crkao njhov ruter posto sam reklamirao hteli da mi daju novi, medjutim posto mi je 09.01. istekla jednogodisnja obaveza uzeo sam migracioni kod, vratio opremu i otisao do Telekoma. Sutra su me za zaduzili sa novom opremom kod njih pa da okacim i njihove brzine.
Download brzi realno za oko 65% za cenu od 1549 din. mesecno. za jedan dan sume prebacili sa jednog na drugog provajdera tj. njih. Pa i nije lose od Telekoma. e sad da mi je bar 2 Mbits upload za iste pare bilo bi super.

Meni je download koliko ovaj upload. Sto je tuznije, optika ce doci za koju deceniju.

Ја сам вратио на основну брзину па је сада онолико колико ми је довољно за нормалан рад.

3231314700.png

Имао сам месец дана 10/1 преко овога али ми се чини да је то само 700 кинте мање у мом џепу и да нема неке користи од тога. ;)

3102450817.png

Moze neko od vas sa tim 20,30+Mb/s brzinama da mi kaze da li se u obicnom surfu po netu oseti razlika izmedju recimo 10Mb/s i tih vasih brzina. Verujem da je za HD streaming bolje svakako ali me interesuje ovo prvo, osim naravno download-a, to je normalno brze.

U svakom slucaju cu preci iz poznatog nam Oriona u Telekom za manje pare dupla brzina tj. download.

u zadnjih par dana je ovako :mad: a placam 10/2 , do yaya :smash:

To neki paket za biznis korisnike ? :D

Vrh Dno