Šta je novo?

Nokia Lumia 920 and 820

Ja sam danas dobio neki apdejt ali mi verzija i dalje 3047.0000.1326.2002 pre toga sam gdr3. E sad ne znam sta sam dobio :) Black sigurno nije i dalje pise Amber

Još juče je to pušteno, nema changelog-a nikakvog ali je verovatno samo neki manji bugfix u pitanju jer je update veličine par MB...

Ja sam danas dobio neki apdejt ali mi verzija i dalje 3047.0000.1326.2002 pre toga sam gdr3. E sad ne znam sta sam dobio :) Black sigurno nije i dalje pise Amber
Sa update-ovima za GDR3 (MS) nece se menjati verzija. To je i dalje Amber sve dok nam ne stigne zvanični Black (Nokia) update. Ne znam sta je sve u najnovijem update-u ali mi se čini da mi sada pokazuje i vreme u gornjem desnom uglu u mnogim app non-stop (recimo Tapatalk) (neka me neko demantuje, ne secam se kako je bilo pre update-a :) ).

Poslednja izmena:
Od jutros mi se nesto zablokiralo, tj ne mogu ni da zovem nekoga, pokazuje da je zauzeto, ni mene ne mogu da zovu, kaze da sam zauzet. Pa prodari jedno vreme pa opet tako. Da li je to do kartice, operatera ili telefona (l920)?

Tesko da ce neko moci na to pitanje da ti odgovori... Ne zato sto nece vec ima premalo informacija. Najbolje pozovi operatera cisto da se ta strana iskljuci. Ne vidim sta bi na telefonu moglo da pravi tu vrstu problema...

sad radi normalno vec neko vreme, pa cu pozvati ako se opet pojavi. Mada mi se cini da mi se jutros cuo neki zvuk kad sam zavrsio prvi razgovor, kao neko talasanje vode, posle toga pocelo. cudno

Vec neko vrijeme se lomim izmedju Nexus 4 i Lumie 920..I skoro sam prelomio da uzmem Lumiu 920 i to zutu, samo me interesuje koliko vam traje baterija jer sam svime ostalim zadovoljan i plus volim Nokiu ? Znaci obicno koriscenje, sat vremena pozivi,oko 30 porukica, sat vremena fb, malo muzike i to bi bilo to nista spec. Hvala svima na pomoci. :)

S tim koriscenjem mi je nexus mogao izdrzati dva dana,Lumia jedan.
Nisam bio narocito zadovoljan trajanjem baterije na nokiji.
Oba telefona su fluidna,brza i odlicno izradjena tako da sto se toga tice nema brige.

Ali mislim da smo ustanovili da je kod tebe bio neki problem, da li sa samim telefonom ili je zbog nekog aktivnog procesa sad je manje vazno ali ja ostvarujem vidno bolje rezultate od onih koje si ti navodio. Naravno uz moju upotrebu, pogotovo sa GPS, 2 dana su nezamisliva u bilo kojoj kombinaciji ali telefon uz ozbiljno maltretiranje izdrzava ceo dan baterijom sam jako zadovoljan.

@ChobbyNS

Pa upravo zbog toga sam sveo izbor na ova dva tel jer su izuzetno fluidna jer mi je dosta lagova i usporenja na Alcatelu..Najbitnije mi je da izdrzi dan da ga ne punim u 15h jer nemam nikakvih sinhronizacija. Posto vidim da ima skoro 100 stranica nisam stigao sve da procitam. ChobbyNS bi li mi mogao rec po tebi koji je bolji sa kojim si vise bio zadovoljan tel ako ostavimo sa strane dizajn, koje su im najvece mane?

Meni je korisniji bio nexus,mozda zbog toga sto dugo koristim android i na neke stvari sam se navikao a na wp ih nema.
Ako nisi previse zahtevan sluzice te i lumia ok,pogledaj oba kod operatera,poigraj se malo pa zakljuci jer meni i tebi sigurno nisu potrebne i bitne iste stvari. . .

Problem je sto sam iz CG i ovih telefona nema kod operatera. A u prodavnice ne daju nista bez da ih pridrzim u ruke ali ugasene pa nemam nikakve koristi. Pa gledam klipove po intrnetu i recenzije oci mi ispadose :D Nisam uopste zahtjevan korisnik sto se toga tice samo ono osnovno.

Da li neko ima iskustva sa kupovinom hard futrola preko e-bay servisa? Koliko mu je izasla postarina i koliko poreza?

Moj savet oko kupovine futrola sa ebay-a je kupovati iz UK. Stigne za 6-10 dana sigurno, shipping nekad free, najviše do 1-2 evra. Naručivao sam i iz hong konga, sve ok, ali mesec dana, minimum 20tak dana. Odande uglavnom free shipping.

Nije mi toliko bitno vreme isporuke. Vec da je sve ok i da ne bude shipping 20 dolara a fitrola 5 :)! Jesu ti ove nase derikoze nesto naplatili. I kako stize? Preko poste ili nekom kurirskom sluzbom? Da li moze da se plati internet karticom diretno ali mora preko pay-pal a? Hvala na informacijama

Nisam nikad uzimao futrolu preko 9evra, nikad mi ništa nije naplaćeno, poštar baci u sanduče i to je to. Ja plaćam preko pala. Mislim da može i drugačije, ali ppal je najpopularniji. I bateriju mi je za laptop donosio poštar, bila oko 25e sa poštarinom, ništa ekstra od naših mi nije naplaćeno, ali je putovala oko 3 nedelje. Uglavnom iz kine i hong konga ne plaćaš shipping za te sitnice.

Pogledaj futrole na dx.com Deal Extreme, besplatna dostava a dosta jeftine stvari.

Mislim da se sada plaća nekih 300 dinara za sve pakete. To plaćaš pošti, zašto nemam pojma ali našli su nov način za pljačku. Drug je skoro kupovao knjige, besplatna dostava. Koštale su 6€ a pošti je morao da plati 3€.

Ja sam iz engleske narucio case i koji je kostao sa 599 dinara, ovi nasi mi naplatili 394 dinara!!! Skoro me izaslo kao da sam kupio dva komada.

Ja sam iz engleske narucio case i koji je kostao sa 599 dinara, ovi nasi mi naplatili 394 dinara!!! Skoro me izaslo kao da sam kupio dva komada.

Hmmm... Verovatno kinezi salju posiljku do nase glavne poste pa onda oni naplacuju odatle do nas... :D

Možda je glup moj komentar, ali, možda si prevideo shipping cost kad si naručivao?

Nisam, uredno pise na papiru 200 dinara otvaranje + 194 dinara nesto, ukupno 394 dinara.

Da li je neko podigao verziju na Lumiji 820 sa Amber na Black, pošto vidim da raznim forumima već diskutuju o tome. Kod mene stižu razne nadogradnje, ispravke kojekakvih greškica ali ništa od operativnog sistema.

Napisao sam u WP temi , ali rekoh da napisem ovde mozda ne pratite svi ... 920 nula upravo skidam black updejt

Sta je sa 925? Koliko je bolja u odnosu na 920? Sta donosi black i za jednu i za drugu?

Nokia black za Lumia 920 upravo instaliran. Sve od poboljsanja radi osim sto ne mogu da instaliram nokia storyteller ali nije ni vazno. Glance sada ima notifikacije i moze da se menja boja. Ostalo posle malo testiranja :).

Prilozi

• wp_ss_20140113_0002.png
    wp_ss_20140113_0002.png
    194.9 KB · Pregleda: 94
Serbia
Product Description Latest version Lumia Amber update Lumia Black update
Lumia 520 Country variant 3046.0000.1329.2001 Available Waiting for approval
Lumia 620 Country variant 3046.0000.1329.2002 Available Waiting for approval
Lumia 625 Country variant 3046.0000.1328.1001 Available Waiting for approval
Lumia 720 Country variant 3046.0000.1334.0002 Available Waiting for approval
Lumia 920 Country variant 3047.0000.1326.2002 Available Coming soon
Lumia 1020 Country variant 3051.40000.1345.1003 Available Available

Jel moguće da 820 nema black update???

Pusten je black i za 820 uporedo sa 920, bar tako pisu po forumima...

Nazad
Vrh Dno