Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nov sam u ovome. Interesuje me kako da uplatim depozit na Bitstamp, kako bih kupio koji btc?
Da li je neko radio u ovom smeru? U banci traze profakturu ako saljem novac prema pravnom licu.

Hvala.

Nov sam u ovome. Interesuje me kako da uplatim depozit na Bitstamp, kako bih kupio koji btc?
Da li je neko radio u ovom smeru? U banci traze profakturu ako saljem novac prema pravnom licu.

Hvala.

Ne mozes, javi se meni pa cu ti prebaciti

Na svasta mozes da naletis na internetu... a znas sta je lepota svega, sto svako moze da pise sta mu je volja i niko nikome ne odgovara :)

Slave Srpsku Novu pa pada cena :)

Razumljivo je to, nego ne znam jel nam cisto daju poklon u vidu jeftini(ji)h BTC-a ili planiraju da se olese od pica i zavrse u nekom jarku?

da li je pad konačno zaustavljen ili je opet neki bullshittrap ?

Ne vezano za BTC i LTC ovih zadnjih mesec dana kopam WDC i zapazio sam nesto vezano za diff i net hashrate..pogotovu je izrazeno u zadnjih par dana..primera radi u 10h ujutru net rate bude oko 5-6ghs,a vec u 11h skoci na 10ghs,pa onda posle sat padne na 5-6ghs...a za to vreme dif skoci sa 50 na 70 pa se vraca nazad..haos..sta li se tu radi? evo pre pola sata bilo 7-8 sad 14...

multipool, hash cows, middlecoin...

da li je pad konačno zaustavljen ili je opet neki bullshittrap ?

Moja neka procena je da danas nece ici ispod 790$ (aj mozda koji dolar ispod), generalno ocekujem rast cene (danas do jedno 830-840$, i u narednom periodu da ide gore).

Verovatno neko ima bolju prognozu.

gledam kako jedu kao termiti ogroman BUY wall na 800.9 na BTC-e i neveruem ?! :zgran:

Zasto stoka sa bter-a neda da se povuce ltc a ni btc?!:mad:

^^

Zato su imali problema sa povlacenjem. Pojedinci su povukli novcice koji nisu njihovi pa su ojadili mjenjacnicu.
Moras da ih smaras sa par mejlova da bi ti pustili tvoje novcice.

Ja sam im pisao danas, ostala mi neka sica na Mtgoxu 4 USD i ja prebacio na Bter , da ne stoji bzveze i nikad ni da stigne. Izgleda da ih neko haknuo, prvo su menjali BTC adrese danas pa sad blok isplata. Pre podne sam uspeo sve da povucem, i stiglo mi na btce, naravno bez onih 4 ali mi bio dobar signal da povlacim.

Sta cu sad? Slao licnu kartu, nije mi palo napamet... Bitstamp:

We regret to inform you that your verification request has been denied.

Reason:
ID document does not meet our verification standards - we are unable to determine the validity of the submitted ID document as we do not understand your language.

Licna karta ti je na cirilici pa zato ne razumeju . Skeniraj pasos sa skenerom u 300DPI a za drugu sliku idi u banku i trazi potvrdu da imas otvoren devizni racun kod njih pa skeniraj i to na 300DPI i prolazis 100%. Ja sam tako prosle nedelje uradio i poslao slike direkt na support , verifikovan u roku od par miuta ;)

Poslednja izmena:
Licna karta ti je na cirilici pa zato ne razumeju . Skeniraj pasos sa skenerom u 300DPI a za drugu sliku idi u banku i trazi potvrdu da imas otvoren devizni racun kod njih pa skeniraj i to na 300DPI i prolazis 100%. Ja sam tako prosle nedelje uradio i poslao slike direkt na support , verifikovan u roku od par miuta ;)

Cek, cek, prva slika je ona od pasosa, a druga ti je da proof of residence tj. to dokazujes skenom te potvrde da imas devizni racun u banci, sa sve tvojim imenom i adresom???

može i neki račun, meni su prošli pasoš + telekomov račun. i to sam fotkao telefonom :)

Overio sam i ja sa skeniranim pasosem i potvrdom iz banke u 300dpi. Potvrdu su mi u Unicredit banci izdali bez naknade, trazio sam da bude na engleskom i da bude ispisana i adresa. Prethodno mi nije proslo sa slikama pasosa i racuna za fiksni i mobilni, odbili su zbog nedovoljno kvalitetnih slika.

Cek, cek, prva slika je ona od pasosa, a druga ti je da proof of residence tj. to dokazujes skenom te potvrde da imas devizni racun u banci, sa sve tvojim imenom i adresom???
Tako je ...

Konacno dobih neki odgovor od 50BTC-a..

Dear User!
Our pool was under huge attack in October and the billing system was corrupted with wrong amounts. We have applied our hardest effort working 24/7 during this two months to get back with the totally rewritten much more secure and robust code and now have reached an important milestone - now all components of our new system are up and running. All software was redesigned from a scratch. We was able to migrate only user names and part of the workers. In order to investigate your account we are asking you to provide all the information you have about the mining being held on your account:
1. Configuration of your PC or ASIC model.
2. Miner's settings you’ve used to connect to our pool
3. Any screenshots you have
4. All log files from your mining software

Sta mislite,da li ce biti sta od ovoga...i da li slucajno znate ko je "Miloslav Miloshevich"??

Poslednja izmena:
Neko primetio da je u zadnjih par dana jaci kurs na btc-e nego na stampu (pricam za btc)?....koji je razlog ovome?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno