Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odes tamo i na.... im se sve po s...., reci i da je menjacnica u pitanju za razmenu valuta i da usluge nude svima bez potpisivanja ugovora jer si ti SVOJ novac razmenio a ne tudji

Ne bi bilo lose da poneses i blockchain transakciju kao dokaz da si poslao svoj BTC i konverziju na menjacnici, pa im to sve hitnes u lice sa povisenim tonom

Poslednja izmena:
Tesko da ce on njima bilo sta dokazati tamo ako su se oni resili da prave problem. Menjaj banku i namazi ih od glave od glave do pete.

Odes tamo i na.... im se sve po s...., reci i da je menjacnica u pitanju za razmenu valuta i da usluge nude svima bez potpisivanja ugovora jer si ti SVOJ novac razmenio a ne tudji

Ne bi bilo lose da poneses i blockchain transakciju kao dokaz da si poslao svoj BTC i konverziju na menjacnici, pa im to sve hitnes u lice sa povisenim tonom

Aha i oni ce pare da posalju nazad, a on moze slobodno da menja banku

Upravo sam imao jedan razgovor, gde mi je doslo svasta da kazem. Pricao sam sa likom, koji je ne zainteresovan za bilo sta i koji nema vremena za stranku. Mora kod rukovodioca da se podigne na visi nivo kako kaze. Posto salje pravno lice, meni treba ugovor. Videcu sta ce biti za dan,dva. Za sada je ostalo na tome da on ne moze meni da uplati novac i da proknjizi transakciju. Posto sam potpisao da je honorar(it usluge) Treba bi ugovor, konkurs ili sta vec...

Upravo sam imao jedan razgovor, gde mi je doslo svasta da kazem. Pricao sam sa likom, koji je ne zainteresovan za bilo sta i koji nema vremena za stranku. Mora kod rukovodioca da se podigne na visi nivo kako kaze. Posto salje pravno lice, meni treba ugovor. Videcu sta ce biti za dan,dva. Za sada je ostalo na tome da on ne moze meni da uplati novac i da proknjizi transakciju. Posto sam potpisao da je honorar(it usluge) Treba bi ugovor, konkurs ili sta vec...

AIK banka je jedna od onih koje se najvise drze pravila. Kazi ti njima da vrate transakciju, i idi u intesu, pa dok i tamo ne pocnu da traze, guraj ...

welcome to Srbistan! Pa napravi im "ugovor" ko da ce oni da proveravaju...i resi problem.

pitaj ih ako povuces novac sa moneybookera das li ti i onda treba ugovor, i iznapusavaj ih, i moneybooker je pravno lice i paypal isto, pa ne traze ugovor kad povlacis novac

istampaj terms and condition pa im odnesi

Poslednja izmena:
Da kako lik kaze njihov sistem ovo ne poznaje.

Dobio poziv, da ne mogu da mi proslede novac i da idem u banku da se vrati transakcija. Sa velikim zadovoljstvom cu da pogasim sve racune u banci.

Poslednja izmena:
ova zadnja vest iz Kine i nije bas uticala na cenu...Pa kako oni planiraju da postanu imperija kad ni btc ne mogu da pomere :D.

kad se samo setim svih onih parola:
[YOUTUBE]UPH9iKpM-fk[/YOUTUBE]

"China has been generous." :d

Poslednja izmena:
nije samo tad, vec racunajte nedelju pre i 2 nedelje posle da nista ne radi, a to znaci da ce biti mala potraznja za litecoinom i verovatni pad, jer mnogi placaju sa LTC firmama u Kini, ukljucujuci i neke odavde ;)

Kakav bre armagedon, jesu pre ~mesec dana rekli da nema poslovanja sa coin-ima, ni merchant/retail, ni procesori ni banke ni menjacnice, niko sem civila (sto bi ti rekao po kaficima). Sta, ozbiljno se nadate da ce se predomisliti?!

Kakav bre armagedon, jesu pre ~mesec dana rekli da nema poslovanja sa coin-ima, ni merchant/retail, ni procesori ni banke ni menjacnice, niko sem civila (sto bi ti rekao po kaficima). Sta, ozbiljno se nadate da ce se predomisliti?!

Pa sta mislis da ce biti 31-vog vec je receno vec nemoze da se uplati, steta je vec naneta... moze jedino biti panike (kratkorocne ~24h) ako se BTC china ugasi ali ionako trenutno uopste nema prometa pa i ne utice na cenu

Takodje ti je jasna izreka reaguj na najavu prodaj na vest/desavanje... znaci dumping zestok se vec odigrao na najavi

Pozdrav forumasi, pratim BM forum vec izvesno vreme, i uspeo sam pre mesec dana da sklopim rig, i sve podesim da mi radi, i sad je doslo vreme da povucem, bar deo novca (primoran), sa Bitstampa na intesu. u intesi imam USD devizni racun ofc, ali me malo buni sto sam na uputstvu za transver u dolarima dobio 3 grupe texta, jedna grupa pripada meni,mojoj adresi i mom ibanu, a druge dve banci:

Intermediary:
SWIFT code:BCITUS33
ABA routing code:026005319
Intesa Sanpaolo spa
New York
NY, USD

Account with instruction:
DBDBRSBG
Banca Intesa ad Beograd
Milentija Popovica 7b
11070 Novi Beograd
Serbia

Zanima me koje podatke popunjavam na Bitstampu za:
SWIFT / BIC:
Beneficiary Bank Name:
Beneficiary Bank Address:
Beneficiary Bank Postal Code:
Beneficiary Bank Postal City:
Beneficiary Bank Country:

moze screenshot ko vec ima podeseno :) hvala

^^Tek ce da bude dump-a (a sigurno i pump-a, nema sanse da stagnira i polako pada 2-3 nedelje). Onaj Lee se i dalje majmunise s nekim mail-ovima i "mrezom distributera vaucera" a Taobao juce rekli sta su rekli... Huobi, BTCChina i OKCoin drze 2/3 ukupnog volume-a (bar na papiru), a ovamo se ne zna ko je veci i alaviji deb1l

Poslednja izmena:
... ova situacija sa Kinezima moze da se gleda i iz ovog ugla - 70% btc-a se proizvede u Kini, i ako im se oteza prodaja cena bi mogla da skoci.

Mogla bi ako postoji potraznja (mada ce svakako prvo pasti). U tome je ceo problem sa laziranim volume-om, ne zna se kolika je ponuda a kolika potraznja

^^Tek ce da bude dump-a (a sigurno i pump-a, nema sanse da stagnira i polako pada 2-3 nedelje). Onaj Lee se i dalje majmunise s nekim mail-ovima i "mrezom distributera vaucera" a Taobao juce rekli sta su rekli... Huobi, BTCChina i OKCoin drze 2/3 ukupnog volume-a (bar na papiru), a ovamo se ne zna ko je veci i alaviji deb1l

Pa vidi, vec funkcionose sivo trziste, sve te menajcnice se pune preko "distributera" po kaficima itd... jedino sto kina sad moze da uradi da krene javno da ih hapsi, ja mislim da smrdovi od komunjara vec nemaju m.... za taj korak, jer po meni pitanje pucanja kineskog komunizma je pitanje meseca a ne godine!

Ma daj, pa tih par majmuna koji drze berze i sumnjive procesore su sitne ribe i za neku manju zemlju a ne Kinu. Sutra da nestanu a ne da ih pohapse niko ne bi ni primetio...
Tamo su pravi igraci ovi iz Alibaba-e, Baidu-a i sl. Ako oni slusaju PBoC, morace i ovi

Jedino bolje od zatvaranja/hapsenja bi bilo da Kina pusti ove sa Wall Street-a malo da se igraju na Huobi-ju, BTCChina i sl. Ostali bi majmuni bez gaca i pre kraja januara, sami bi zatvorili

Poslednja izmena:
Pa nije valjda da još nisi verifikovao nalog na bitstampu!?

To popunjavaš za bankine podatke...a svoje podatke valjda znaš :D

pa da, svoje podatke znam :) ...ali me buni sto
Intermediary:
SWIFT code:BCITUS33
ABA routing code:026005319
Intesa Sanpaolo spa
New York
NY, USD

u ovom delu pise swift code (koji se i trazi na bitstampu)....a u onom delu koji se odnosi na beogradski info ne pise da je to swift code...pa je tu zabuna :p
znaci kucam u swift code na bitstampu kucam DBDBRSBG ?
a inace sam verifikovao nalog. :)

Kina vise nemoze uticat dramaticno, prvi pad uz masivan dump nije proizveo zeljenu paniku...

Takodje iz dana u dan iz normalnih zemlja ima da nas bombarduju samo dobrim vestima, kinezi samo gubitnici mogu biti ako dumpuju

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno