Poolmaker
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2013
- Poena
- 2,245
+1voleo bih kada bi posle recenzije knjige ljudi postavljali da li su istu pricitali u papirnom ili e izdanju, cisto zbog razmene
+1voleo bih kada bi posle recenzije knjige ljudi postavljali da li su istu pricitali u papirnom ili e izdanju, cisto zbog razmene
Igra je inspirisana serijalom a ne obratno.Jel se radnja odigrava pre ili posle igre? Ako je Geralt uopste glavni lik.
Ne njega prsten ne utice jer je moćniji od svih ostalih. Pominje se kada neki kaze " A da damo prsten Tomu na čuvanje kao moćnijem od svih nas?", A Gandalf kaze da bi ga Tom izgubio kao i svaki njemu bezvrednu stvar, jer mu ona ne znači ništa. Cak neki kazu da je Bombadil mozda i stvaralac celog sveta.
PS. Posto citam u elektronskom formatu knjige na kindle-u, voleo bih kada bi posle recenzije knjige ljudi postavljali da li su istu pricitali u papirnom ili e izdanju, cisto zbog razmene
A da pogine najmocnije bice u univerzumu i tvorac istog mi deluje nemoguce i najneverovatnije kao solucija. A ne znam po kom kriterijumu bi mogao da predstavlja Tolkina. Ko zna.
jel moze neko da mi napise redosled kojim treba da citam Tolkinove knjige vezane za m earth ukljucujuci i Lotr , Znam da ima triologija Gospodara Prstenova i ne ispricane price ali vidim da ima jos naslova pa sam malo zbunjen ?
Najčešće pitanje (bar jedno od njih) u vezi Tolkinovog opusajel moze neko da mi napise redosled kojim treba da citam Tolkinove knjige vezane za m earth ukljucujuci i Lotr , Znam da ima triologija Gospodara Prstenova i ne ispricane price ali vidim da ima jos naslova pa sam malo zbunjen ?
...moze da se gleda ovako - taj entiet Tom nije iz tog univerzima, samo ga je u svojim mislima stvorio, i ako zavlada tama nestace univerzum, a sa njim i Tom Bombadil.
Daj neki link, ovo nigde nisam nasao a imam svaku Tolikonu knjigu?
Another theory is that Tom Bombadil is in fact a representation of Tolkien himself. He is eldest, because he existed before the books, he saw the first raindrops, because he wrote it, thus seeing it, he is immune to the powers of the Ring yet seems to have enough power to save the world all by himself, yet he does not, because he wrote it all down, knows whats going to happen and chooses not to interfere, for the sake of the readers.
Digitalni ugljenik - Ricard Morgan - SF detektivski - odlican
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari