Šta je novo?

LG Nexus 4

Rekoh ti ja :p nije ništa preterano, ali ima neki sitan iritirajući delay..

A kakva su ti iskustva sa baterijom art vs dalvik?

Opet probao hells 43 najnoviji ovaj i opet u toku razgovora poveca brightness na max. Ne znam u cemu je fora. Vracao sam na stock kernel, ali nisam isao wipe cache i dalvik. Mozda zbog toga

Mislim da je problem do roma, meni se to desavalo sa SlimBeanom, nevezano za kernel. Dalvik i cache nema veze sa kernelom, tako da ne mislis da je do toga.

Moguce da se ne mirisu psx i hells. Mada, sada kada sam iskljucio opciju slide2wake i slide2off,problem se vise ne javlja...

meni se slicna stvar desavala kad sam prelazio sa franca na hells, tako da meni hells nikad nije radio dobro. Nisam se previse udubljivao u tematiku, vratio se na franca koji je stvarno dobar u poslednje vreme.

A kakva su ti iskustva sa baterijom art vs dalvik?

Kačio sam ovde u temi SS-ove gde sam imao ~6h SOT, tako da sam više nego zadovoljan. Mada me nerviraju padovi procenata baterije, to se češće dešava na art-u nego na dalviku, skinem fon sa punjača, kroz dva minuta ima 98%... sem toga, sva iskustva su pozitivna :)

Meni na n5 kraće traje na artu, sad vidim kad sam opet na dalviku... A svuda na netu piše da je bolje na artu... Pfff

Meni na n5 kraće traje na artu, sad vidim kad sam opet na dalviku... A svuda na netu piše da je bolje na artu... Pfff

Jel velika razlika u odnosu na N4 sto se tice baterije a i generalno performansi i opsteg iskustva u korištenju ? Da li vredi zuriti sa prelaskom ili ne? Tvoje licno mišljenje, ti si ovde najaktivniji pa cisto da pitam :)

Kačio sam ovde u temi SS-ove gde sam imao ~6h SOT, tako da sam više nego zadovoljan. Mada me nerviraju padovi procenata baterije, to se češće dešava na art-u nego na dalviku, skinem fon sa punjača, kroz dva minuta ima 98%... sem toga, sva iskustva su pozitivna :)

Ovo je ziv istina, ista prica i kod mene

Jel velika razlika u odnosu na N4 sto se tice baterije a i generalno performansi i opsteg iskustva u korištenju ? Da li vredi zuriti sa prelaskom ili ne? Tvoje licno mišljenje, ti si ovde najaktivniji pa cisto da pitam :)

Čekaj loznicu da ti kaže jer je on imao oba, ja sam sa gnexa prešao :)

Flesovao Hells i da li ima neka posebna aplikacija za podesavanje njega ili neku trecu da trazim? I ako je neka druga, imate li preporuku?

Trickster mod

Koristim hells b43 i trikster mod, i nekad mi se opcija s2w tap2w sama ugasi pa moram ponovo da je aktiviram u podesavanjima, jel to neki bag?

Koristim hells b43 i trikster mod, i nekad mi se opcija s2w tap2w sama ugasi pa moram ponovo da je aktiviram u podesavanjima, jel to neki bag?

Treba da se stiklira i udari apply, i staviš set on boot... Jedino to mi pada napamet, meni korektno radi :)
Baterija juce 5 SON :sly:

Pozdrav od ponosnog vlasnika novog n4. Juce sam ga kupio i prvi utisci su extra. Telefon ubija kako je brz, kakav s3, s4...
Sad trenutno gledam ove custom rom-ove, koliko ih ima ne moze covek da se odluci sta prvo da proba. Izgleda da su najbolji PURITY i CATACLYSM. Videcemo...

Cepni preko stocka Xposed + GravityBox za pocetak, mozda ti nece trebati ni jedan custom rom :)

Jel resen problen sa whats app na art-u, stalno mi izbacuje neku gresku prilikom instalacije?

Poslednja izmena:
Pozdrav od ponosnog vlasnika novog n4. Juce sam ga kupio i prvi utisci su extra. Telefon ubija kako je brz, kakav s3, s4...
Sad trenutno gledam ove custom rom-ove, koliko ih ima ne moze covek da se odluci sta prvo da proba. Izgleda da su najbolji PURITY i CATACLYSM. Videcemo...

Zdravo da te služi :) ne zaboravi i PSX...

Ako pricamo o romovima za nexus, ne može se nikako zaobići PA, iako malo kasni sa 4.4. Moja topla preporuka! Možda je dovoljno reći da sam ja jos uvek na 4.3 iako volim da menjam i probam nešto novo, ovo je meni za sad savršeno. Ali, uvek važi ono da je izbor roma subjektivna stvar.

Jel se nekom desavalo na hells b43 da touch slabije reaguje, nije mi se to desavalo na prethodnoj verziji.

Meni se desilo potpuno da otkaze. Ali posle jednog restarta je doslo na svoje..

Meni je taj hells radio k'o sat dok sam ga koristio, ne znam šta mu vi to radite :d

Vrh Dno