Šta je novo?

YACoin [YAC]

Moguće je da je neko izmenio stari "žuti" wallet, no "plavi" je oficijelni.

Au da su meni maznuli 28 novcica ne bih ni pisao o tome. Doduse ni ovih skoro 13k sto ukrade stoka sa btera ne vredi trenutno nista. Al za 28 bi me mrzelo da pisem. ***, kakvi gazde takav coin. Bitno da su oni uzeli jedno pola milke usd, ostalo nema veze :).

Citao sam malo o problemu YAC-a, desi se da POW blokovi budu iskopani potvrdjeni, poslati na berze (na primer cryptsy) prodani...
Tada se desi POS blok nekog ko ima tonu novcica i nije dugo palio wallet u tom momentu taj blok POS unisti TONU YAC-a koji su kopani POW (klasicno rudarenje), tako cryptsy ili neki vlasnik YAC-a bude i minusu jer novoiskopani novcici nestanu

E zato ga je crypti povlacio i nekima uzimao novcice jer je problem u YAC-u koji se samounistava kad se nadje POS blok (ponekad)

Ti neki kojima je krepsi krao novcice letos sam ja izmedju ostalih. Koliko ne secam se tacno, ali izmedju 2 i 3k mi je falilo tamo. *** stoka je stoka, tu se nista ne moze. Znaju da im niko nista ne moze za sitnu kintu, i kradu li kradu. Sta ces, i ja bih na njihovom mestu... Kupis ferari treba i bentli. Kupis njega, treba jahta. Posle dolaze trkacki konji... Zadavili se i oni dabogda sa mojim yac kao i ovi sa btera.

Pa ja nisam imao problema sa Cryptsy-em, moguce je svasta, mada pre naginjem da su gresili jer su ih drugi krali (shit coini su puni problema, forkova itd..) pa oni udarali po sirotinji koja tamo jos nesto i ima :)

Imam ja oko 40k sheetsee-ju, pa ne kukam, trenutno kako ne mogu do njih.

Neko spomenuo na yac forumu da ce ubrzo vratiti YAC, mada je ne vidim resenje dok ne hard forkuju YAC i oprave ga da se ovakve gluposti ne desavaju, jer ni jedna berza nece rizikovat da drzi potencijalan "fork"

sairon, čini se predložio oko mesec dana, da odluče šta će.

sairon, čini se predložio oko mesec dana, da odluče šta će.

maaa nema dobrog resenja, PPC (isti koncept pow+pos) je resio tako sto je uveo centralizaciju i jos neke izmene???
mislim samo ***** moze sad verovat u PPC kad ga odavno kontrolise jedan covek... jedino sto se podatak cuva i slabo se spominje u javnosti...

a ovi iza yac-a da rese bolje kad im je tim miljama iza PPC djubreta, tesko, na kraju ce iskopirat PPC resenje i to ce biti to, centralizacija

ja nevidim ni malo logike u centralizaciji i ikakvoj buducnosti takvog coin-a (ppc, ftc, verovatno xpm??, nvc, itd)

Bter mi poslao mail lol. Dear Sir,

I am asking the technical personnel to check. And I will notify you for any futher information.

You can  contact me ( bter.com) via skype for any other questions urgent.

Yours sincerely

Service Support

Sad ce mojim slucajem da obrisu doope, al np bar su odgovorili napokon na mail...

Au da su meni maznuli 28 novcica ne bih ni pisao o tome. Doduse ni ovih skoro 13k sto ukrade stoka sa btera ne vredi trenutno nista. Al za 28 bi me mrzelo da pisem. ***, kakvi gazde takav coin. Bitno da su oni uzeli jedno pola milke usd, ostalo nema veze :).

Ma nisam ja kukao zbog 28 novcica, vec sam se izgubio kad sam skontao da sam skinuo ekriptovan novcanik. Tako da je usledila gomila glupih noob pitanja.
@sam633
Zuti je onaj koji je postavljen na prvoj strani foruma, nocas sam njega vratio.

Hm, bter mi vrato YAC. Mora da su procitali da sam im pozeleo da pokupuju spomenike mojim YAC-om :). Mada, kad malo bolje razmislim, i mi imamo kineze a nemaju groblje... Necu da mracim :D.

Da, ali vec sam im pisao ranije i nisu mi odgovorili. A svi se zale na to da bter ne odgovara nikome u zadnje vreme... Al eto izgleda setili se da pocnu da rade.

Bter-ov odgovor na mojih 2500 yac-ova sto mi se nikad nisu pojavili kod njih, a poslati su 27.12.2013.
"Your information has been recorded and we will handle it for you ASAP."

Zato ja kad god se ulogujem dobijam free novcice :D Evo sad bas povukao 170 komada u novcanik :D

Jes da su me prvo razocarali kao ljudi i kao komunisti, ali evo upravo su mi isporucili 2500 yac-ova koje sam cekao pola meseca. :)

Sta mislite hoce li se sad malo stabilizovati yac na krepsiju? Nadam se da ga nece sklanjati ponovo...

Ja ga sklanjam u wallet a oni nek rade sta oce :D

+1

I cekam da opet skoci na 0.0002 barem...

Makar cekao do Maja ili Juna cekacu ;)

onda cu da kupim jedno 5k komada pa neka stoje

koji novcanik koristite da se ne zeznem da koristim pogresan

Poslednja izmena:
da li je uspeo neko da prebaci sa krapsija yac na ofline wallet?

ukucam podatke, kliknem na process withdrawal i ono kao vrti samo, cheka se na krapsi i nishta se ne deshava....izbaci timeout greshku posle par minuta....

Ja kupio 2k YAC, cuvacu ga na crypsty-u, mrzi me da se cimam sa milion novcanika... Nek se nadje nekad kad poraste. :)

da li je uspeo neko da prebaci sa krapsija yac na ofline wallet?

ukucam podatke, kliknem na process withdrawal i ono kao vrti samo, cheka se na krapsi i nishta se ne deshava....izbaci timeout greshku posle par minuta....

josh uvek se nishta ne deshava...da li je moguce da je ovaj wallet sa yacoin.org neki scum?

Nazad
Vrh Dno