Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

a u prodavnicama nema..."neće skoro biti"...eeeeeeee Srbijo.....:rupa:
edit:
Ovo me podseća na "vesele" 90-te kad su u radnjama bili prazni rafovi a po pijacama (naravno po mnogo većoj ceni) robe/proizvoda koliko hoćeš... Historia magistra vitae est

da, sad but true... nije mi jasno zasto prodavnice ne dobavljaju sad te kartice kad se traze vise nego ikad...

Probaj ovako:

color 02
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
--scrypt -o stratum+tcp://xxxxxxxxxxxxxxxxxxx -u xxxxxxx.1 -p xxxxx --thread-concurrency 8192 --gpu-engine 1050,1050,1050 --gpu-memclock 1500,1500,1500 --no-submit-stale --intensity 13 --worksize 256 -g 2 -w 256

Ne moze sve isto za razlicite karte...

Što dva puta --worksize?

Greška, zadnji ne treba. Hvala.

jesi li probao 280x asuse da podesis kao i ova podesavanja koja daju 750kh?

Sa kojim podacima u bat file?
Za 290x probaj klok 820/1500 i I20 TC 32765 880KHs treba da daje sa tim podesavanjima ...
Ili probaj conf fajl
{
"pools" : [
{
"url" : "stratum+tcp://eu.ltcrabbit.com:3336",
"user" : "username",
"pass" : "12345"
},
{
"url" : "stratum+tcp://coinotron.com:3334",
"user" : "username",
"pass" : "12345"
},
{
"url" : "stratum+tcp://eu.wemineltc.com:3333",
"user" : "",
"pass" : ""
},
{
"url" : "stratum+tcp://eu.wemineltc.com:3333",
"user" : "",
"pass" : ""
}
],
"api-listen" : true,
"intensity" : "20",
"vectors" : "1",
"worksize" : "256",
"kernel" : "scrypt",
"auto-fan" : true,
"temp-cutoff" : "85",
"temp-overheat" : "75",
"temp-target" : "70",
"expiry" : "30",
"gpu-dyninterval" : "7",
"log" : "5",
"queue" : "1",
"retry-pause" : "5",
"scan-time" : "30",
"scrypt" : true,
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0",
"shaders" : "2816",
"thread-concurrency" : "32765",
"gpu-thread" : "1",
"gpu-engine" : "920",
"sharethreads" : "32",
"lookup-gap" : "2",
"gpu-powertune" : "20",
"gpu-memclock" : "1500"
}

Poslednja izmena:
Da li karta koja ne radi u 3d, a pokazuje sliku moze da se koristi za mining ? Verovatno je memorija zveknula...

@HGT Probaj, mozda moze...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ne jer sam na win 8.1 pa trazi neke silne permisije koje nikako da pogasim ...

Padne mi na pamet ovo: Kad premestiš, recimo na desktop da ga edituješ, možda treba da u propeties, isključiš read-only?

Probacu i to mada vracam se na win 7 ovih dana jer je ovo ludilo od windowsa :D

Kako su vam resavali reklamacije za ventilatore, servis/podmazivanje ili nova karta?

Kako su vam resavali reklamacije za ventilatore, servis/podmazivanje ili nova karta?

To i mene zanima, ja sam kod asus-a utvrdio da je vent skoro nemoguce otvoriti, Vapor X takodje, pomazivanje je *****IZAM jer ne bi pomoglo vise od par dana...
Jedino resenje je da se zameni ventilator jer se piksna izlize... stvori se zazor, cak i podmazivanje treba komplet rasturit isti ocistiti ga i podmazati sto bi takodje drzalo ~ 6 meseci max

Ja imam asus i vapor X obe iz iste firme obe sa "losim" jednim ventom koji su poceli jako brzo da struzu, zahtevat cu novu kartu ili povracaj para, ako menjaju ventilator takodje nov, pomazivanje i *****izam me ne interesuju!

Drug je na 7950 vaporima skidao fanove i ako nisu zapekli nije problem skidanje, tj samo se svuku.
A inače izgledaju mi potpuno isto kao ovi na 280x samo ne bih da ih diram.

Poslednja izmena:
Drug je na 7950 vaporima skidao fanove i ako nisu zapekli nije problem skidanje, tj samo se svuku.
A inače izgledaju mi potpuno isto kao ovi na 280x samo ne bih da ih diram.

Vidi ja sam ih skidao ali nisam smeo da probam da ih svucem jer su fanovi razliciti??? (kad sam video kako sam prosao kod asus-a)
Mislim probao sam sa rukom da ih oscupam ali nije islo
Na asus-a 7950 DCII sam pokusao u prakticno sam iscupao spulnu, koliko tesko silazi i verovatno bi ga polomio da sam jos pokusavao

Da kucnem u drvo meni Asus i Vapor rade bez problema. Samo mi je jedan vent na Giga zaribao ali eno je, sljaka i jos uvek. Stvarno ne mogu da se zalim na HW koji sam kupovao, imam uzasno malo otkaza.

Da kucnem u drvo meni Asus i Vapor rade bez problema. Samo mi je jedan vent na Giga zaribao ali eno je, sljaka i jos uvek. Stvarno ne mogu da se zalim na HW koji sam kupovao, imam uzasno malo otkaza.

Pa i mora da rade kad kao i meni se sad vrte na 1500-1600 obrtaja (mislim na Asuske doduse moje su 7970) a leti ne prelaze 2200, za vapora znam da ide vise fan speed. Ima li ko prezivelih fanova posle godinu dana ili pola godine na 2500-3000 obrtaja ?

Poslednja izmena:
Pa i mora da rade kad kao i meni se sad vrte na 1500-1600 obrtaja (mislim na Asuske doduse moje su 7970) a leti ne prelaze 2200, za vapora znam da ide vise fan speed. Ima li ko prezivelih fanova posle godinu dana ili pola godine na 2500-3000 obrtaja ?

Moji vapori skoro svi rade na toliko..ne znam kako bi spustio a ne zelim da se zezam sa tim voltovanjem na novim kartama u garanciji..ako ne izdrze ona nek se nose..meni ventilator u kupatilu radi 35 godina non stop i evo ga jos radi

Na tim obrtajima ako ti izdrže 5 meseci budi presretan. Ne razumem zašto je teško smanjiti napon i podesiti obrtaje. Kako stvari stoje na reklamaciju ćete se baš načekati....

Au pa šta bi ta tek da je leto :-( Zaključan napon? Bios mod?

Napon se kao mijenja iz AB ili Trixx-a ali uopste ne reaguje.
Sa BIOS-ima sam na vi, necu ni da cackam.
Ajde sto je najvrelija ali sto obe Dual-x kupe vreo vazduh od nje.

Pitanje: Da li bi mogao ubaciti u pci-e slot 5770 da baca sliku a 3x 280x da budu preko extendera gore dignute?
Znam da mogu pokrenuti GUIminer da radi i ona (210KH/s) ali ne znam napraviti bat fajl za cgminer pa da ne mucim nikoga.

Nazad
Vrh Dno