Šta je novo?

Battlefield 4

Uspeli ste da mi ogadite igru :) Mada je i Assetto Corsa 'delimicno' kriva sto ne igram vise.. Ok, realno bolje su bile mape u BF3, imale su veci smek.. napucavanje je isto ako ne i malo bolje u BF4, netcode i celo to iskustvo, za mene isto..

Uspeli ste da mi ogadite igru :) Mada je i Assetto Corsa 'delimicno' kriva sto ne igram vise.. Ok, realno bolje su bile mape u BF3, imale su veci smek.. napucavanje je isto ako ne i malo bolje u BF4, netcode i celo to iskustvo, za mene isto..

Juce isto, udji malo u BF3, sem ako nemas neki dial-up net... vec ping oko 30 ili manje... pa pricaj da je isto... mogu samo da zamislim sta bi bilo da postoje CQ mape gde se ne pusta levi taster... ovako svi snajperisu, jedan metak na 30 sec server nekako i podnese

Drasticno je igra losija od BF3, sto vise igram BF4 to mi se vise gade ti bagovi.
Fizika kretanja vojnika, vozila, recoil, mape, sve je mnogo losije nego u BF3.
Zvuk oruzja je mnogo losiji nego u BF3.

Nije mi jasno kako su samo uspeli da naprave ovoliko losiju igru od BF3?!?
Jel pola DICE-a pobeglo, pocelo da se drogira?

Jedino sto je bolje je to sto ima commander mod, veci squad, grafika je bolja, ali to je sve smesno kad ne radi ono osnovno, pucanje, laguje.
Dal spominjati da nema teamplay-a ni najmanje.

Za sad drzim se ja BF3.

Drasticno je igra losija od BF3, sto vise igram BF4 to mi se vise gade ti bagovi.

Jedino sto je bolje je to sto ima commander mod, veci squad, grafika je bolja, ali to je sve smesno kad ne radi ono osnovno, pucanje, laguje.

Za sad drzim se ja BF3.

Pazi ljudi su kukali kako je CSS fail naspram CS 1.6 i da, daleko je losiji response i utisak, ali CSS je mala maca naspram BF4, sta vise CSS ima bolje pucanje i od BF3, sad sto je CS 1.6 i dalje kralj za ljude sa reflexima je vec nesto drugo... to da ponove nece...

Kad se setim UT i Quake 3, koja je ono brzina akcije, sada evo 15 godina vec od tada ne umeju da naprave ne bolje, nego upola dobro... bruka...

Za sad drzim se ja BF3.

Pa ono, za sada nikako nije bolja od BF3, pogotovo ta fizika, vojnik mi se bas rtd krece, ae vozila I ne koristim cesto, ali vojnik I recoil su otisli dodjavola, puska uopste nema neko prirodno pucanje, I smorio sam se sto su izbacili M27IAR iz support klase, meni najbolja puska, a ubacili ono go**o u100 nzm ni kako se zove, a za inzenjerca necu ni da komentarisem koju pusku dobijas na pocetku, ono ide I levo I desno I gore I dole, ali nikako da pogodis coveka, bem ti takvu pusku :d

Neko sto je pomenuo gore, mnogo bre ovi smorili sa snajperima, pogotovo na shanghai-u ili dawnbrakeru, ne mozes da potrcis, a da te ne skine neki baksuz, a teamplay, to mi se desi jednom u 10rundi, da naidjem na dobre saigrace u svom squadu koji ti koliko toliko pomazu, naravno I ti njima, I onda je sve lakse, ali uglavnom si prepusten sam sebi, a ja koji nemam neki solidan skill mogu samo da na****m, pogotovo na velikim mapama :/ Npr u BF3 izdominiram u metrou, bude mi skor po 25-0 ili 40-10, a u BF4 ne mogu da se sastavim, nikako da mi skor bude pozitivan, najbolji do sada mi je 7-11. Evo, sad bio zavrsio Hainan resort, skor 0-10, nit tamo nit vamo, ubise me gde god da krenem, ili me pregazi neko vozilo, ili me skine snajper, ili me rokne tenk ili hilis, ili jednostavno nzm odakle me gadjaju I *** ode sve u djavo... Sa tehnicke strane ipak ce morati jos da porade na BF4, ali generalno ima mesta za napredak, samo se nadam da EA nece us***i sa Titanfall-om, jer to mi je sledeca igrica koju planiram da kupim, valjda ce liciti na nesto, s obzirom na klipove sa YT-a...

E da dodajte me na origin/battlelogu da igramo nesto, moze I moh warfighter ako neko ima :D [DonM]hjslmnjk (nick je rtd, zaboravio security question I sta da se radi :d)

U tim igricama i ne gledas kroz nisan nego imas krstic na ekranu sto je u bf hipfire koji jedino radi kada si prsa u prsa. Za mene potpuno drugaciji osecaj, a nekako je realnije da pucas kroz nisan. Plus sto je client side.
Cs 1.6 nema nikakve detalje da odvracaju paznju, par kutija i ostalo su obicne zidine i metak nije projektil vec se igra na cist refleks.
Mislim da cist kanteras nema sta da trazi u bf, malo tdm, a i to ce brzo da ga smori.

Iskreno ja bih mnogo lakse progutao lasersko tagovanje nego ove gluposti sa registracijom pogodaka i kasnjenjem igre.

No, ajde malo da udarimo brigu na veselje:

Poslednja izmena:

Za sad drzim se ja BF3.

Potpis. Teško je "pokazati prstom" sta tačno ne valja u gameplayu osim vec poznatih problema ali ali fluidnost ne postoji.

Poslednja izmena:
Istina.... Desava mi se da se pojavi da sam ubio nekog a ni sam ne znam kako... Jer u tom trenutku trcim ka drugoj zastavi... A mine sam postavio u
prošloj partiji. :p

KOd mene je situacija ovakva , moram da pucam ispred nekoga kad trci sa strane da bi ga pogodio ...

Kačite ovaj klip u svakoj BF temi a onda svi pokupujete igru čim izađe... Ovo datira još od BC2

@Kenzo jos samo da nadjem devojku xD msm bice to jednog lepog i suncanog dana :p
@Sympathy ihh sad, kad bih za 20eur mogao triput da veceram u fransu, sam bih otisao :D
@njikolaj pa dobro, nije bas bas skupa, al da je bar 10$ ili eventualno 15$,plus dostava, pa i da se uzme, msm setas knezom, svi nike, adidas, lacoste, d&g, a ja dice-bf4, hahaha :d

Možeš za 140$, umesto ovih slušalica. :d

Majice nisu skupe, ali vidi sluške i miša. Mislim, da mi poklone sluške, ne bih koristio, ne volim ove "gejmerske".

Evo sad sam bacio pogled, da imam love za bacanje misa bih i uzeo, al sluske i ne bi, iskreno meni isti djavo slusao na onim od 30$ ili onim od 140$, tesko ja primecujem razliku, meni to sve isti djavo :d
Al poster bre naplacuju 10$, najobicniji papir xD a ona dukserica kida kakva je, u skoli bih bio u fazonu :D

Ako ima zainteresovanih dovoljno napravimo biznis ovde kod nas a DICE dobije srednji prst.

Nakupite jedno 50 porudzbina za majicu ili duksericu i moj drugar nam napravi log u boji kakav hocete. Mozemo i biznis da razvijemo po celoj Srbiji sobzirom da igraca ima sa svih strana.

Ako ima zainteresovanih dovoljno napravimo biznis ovde kod nas a DICE dobije srednji prst.

Nakupite jedno 50 porudzbina za majicu ili duksericu i moj drugar nam napravi log u boji kakav hocete. Mozemo i biznis da razvijemo po celoj Srbiji sobzirom da igraca ima sa svih strana.

I to sto kazes, kupe se prazne majice, tvoj drug npr odradi onog vojnika u pokretu, I to lupam prodajes za 1500kinti, I sigurno bi se prodavalo, cak I oni koji imaju piratsku igricu bi kupili majicu, msm fanovi su fanovi :D e sad ko ima love moze da radi egzibiciju, a ja koji nemam platu (jos sam mali :d) cu rado kupiti od vas, ako to zazivi naravno :D

Ako taj ortak radi dobro majice, ja hoću da na majici stoji glava Puja Šotke i da ispod piše "JEPSE BABA"

R8u9cr5.gif

Zasto je i ovako skrnav Bf4 bolji od BF3 jeste " spoticanje ", na usrxxxxim mapama u Bf3 zapnes za maramicu u bf4 toga nema ... Ne moram ni da pogodim neprijatelja al ako na svakom metru treba da zapnem o opuska onda hebes igru. Covek kad predje sa bf3 na bf4 oseti se free like a bird.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno