Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupujem 1000 usd na btc-e.

ltc - 30$...

Ne mogu da verujem da mi je prosao order na 31$, ajmo malo spekulacije kupiti nazad na 29$ pa cekati 33 ili 35 do kraja nedelje ili mozda staviti order na 40$ ?

proso ti je voz za 29 za sad,
meni proso na 30 a posle kupih na 29, zaradio citavih 0.02 ltc :d

Pa sto niste kupovali kada je ltc bio ispod 20 usd, bestraga vam glava :). Ici ce to sigurno gore, zaradicete u svakom slucaju,a koliko to zavisi od strpljenja....

na 50 cu da se porazmislim, treba mi auto, neki punto ili nesto slicno, a mozda i kupim neki krs pa cuvam stek :p

Ma kupili na 11$ sad se pravi prava zarada, nesicu pusti berzu imas ko zna koliko 280x iskopaces ti za mesec dana da otplatis masine cekaj 50$.

Ima li aplikacija za android da me mob alarmira kada cena btc (moze i ltc) dostigne odredjenu zadatu vrednost? Ako je moguce da ne bude widget koji ce mi non stop prikazivati vrednosti na ekranu, vec moze u pozadini program da radi, dovoljno je smo da me obavesti da je btc/ltc na odredjenoj vrednosti a ja cu dalje da odlucim sta cu :D

Kupujem $/LTC/BTC, placam Moneybookersom/Skrill ili Paypalom...

Da li je neko povlačio novac sa Bitstamp-a na Raiffeisen devizni račun kod nas i da li tu ima neka posebna začkoljica na koju treba obratiti pažnju?

Da li je neko povlačio novac sa Bitstamp-a na Raiffeisen devizni račun kod nas i da li tu ima neka posebna začkoljica na koju treba obratiti pažnju?

Da nije bilo nikakvih problema samo je pozeljno ne povuci vise od 600 eur u jednom cugu zbog provizija... kada pitaju odakle kazes rodbina, web usluge itd.

dali je skrill isplativiji od bitstampa postavih pitanje svi cute ...bio sam danas u mojoj banci unicredit da otvorim devizni racun koji je vezan i za dolar i za euro jer imam racun koji je bio vezan samo za euro...kazu da skidaju 2-3 dolara po transakciji...kakva je situacija sa drugim bankama

edit: i koliko tvremena prodje od kad prodas ltc na btc-e da se verifikuje da si ih pretvorio u dolar?

Poslednja izmena:
dali je skrill isplativiji od bitstampa postavih pitanje svi cute ...bio sam danas u mojoj banci unicredit da otvorim devizni racun koji je vezan i za dolar i za euro jer imam racun koji je bio vezan samo za euro...kazu da skidaju 2-3 dolara po transakciji...kakva je situacija sa drugim bankama

edit: i koliko tvremena prodje od kad prodas ltc na btc-e da se verifikuje da si ih pretvorio u dolar?

ne znam gde si video skril, ja ga ne vidim nigde?

koliko skidaju druge banke zaboravilo se, davno bese, pretrazi temu,

kada postavis cenu za koju prodajes ltc i ona prodje, odmah se pojavljuju dolari na tvoj racun

Da nije bilo nikakvih problema samo je pozeljno ne povuci vise od 600 eur u jednom cugu zbog provizija... kada pitaju odakle kazes rodbina, web usluge itd.
Zašto baš 600e? Šta se onda menja?

neznam noob sam u ovome ,kopam po malo dok ne dodje oprema ...mislio sam da moze na skrill da se prebaci pa pitam...imam nalog tamo...koje opcije imam da iz btc-e uplodujem novac ...gde ? i koji je nacin po vama najisplativiji?

nadjes ovde nekog i odradis, najbrze, samo kao i svud pazis se sumljivih transakcija ako u nekog clana nemas poverenja pitas nekog da bude posrednik, naravno castis coveka neski %

Nisam ja rekao ni da ima zackoljica samo da vise rebne banka na iznos preko 600 eur...

Znam da za firme postoji neko ograničenje od 60000, za fizička lica je možda malo manje, ali to se odnosi na neku prijavu deviznom inspektoratu... možete da povlačite novce kako hoćete ;-)

Ima limit i za fizicka lica, stvar je toga koliko cesti i koju kolicinu povlacis.
Ja sam povlacio jednom 15k i nikad vise... vredi svaki % koji uzmu dileri da isplate za kes.
Trpanje od strane n.b.s. u slucaju da im se ucini da imate dovoljno novca da mogu da vas oporezuju je daleko bolnije od famoznih %.
I zauvek ste pod nadzorom.

Ovako, solarno placanje i mogu da vam povuku nesto drugo, a ne pare iz dzepa.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno