Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Mnogi panice,ja vec dugo pratim valute npr doge naspram digital coina tu se cena izjednacavala a sada je digital coin najisplatljivija valuta evo uporedne tabele...

http://dustcoin.com/

Netreba panicariti uskoro ce doge skociti mnoooogo. pogledajte digital coin a pre 3 dana je bio 80% isplativosti naspram DOGE

Poslednja izmena:
vreme ce pokazati...ne gubim mnogo ako mi i propadnu...imam nesto ispod pola milke u steku i kad ubodem polovinu,sve preko menjam u BTC ili LTC...zavisi sta ce mi se vise isplatiti,bar sam tako planirao da uradim...ima li neko neki savet u vezi sa tim???

Imam ti ja predlog :D
Kad izađe Kanje West koin, ti menjaj te džukele za njih, možda ti se na nekom pojavi guzičetina od Kim Kardašijan :D

menjacu samo ako ce da mi je isporuce na kucnu adresu i to golu :D i necu vise tvoje savete,jer me ti samo na blud teras :D

samo sto na tom sajtu pise da je diff 1.052,a u stvari je oko 10-11...nesto tu nije dobro proracunato matori...

Da li je ili nije ne znam, ali od prošlog marta, od kad ja kopam, niti jedna nova alt valuta, koja se u međuvremenu pojavila, nije sačuvala svoju inicijalnu vrednost(osim možda Florin coina, koji ovde niko i ne spominje), a pogotovo ne ovako mnogobrojna...

NVC...
Da ne nabrajam dalje...

Mnogi panice,ja vec dugo pratim valute npr doge naspram digital coina tu se cena izjednacavala a sada je digital coin najisplatljivija valuta evo uporedne tabele...

http://dustcoin.com/

Netreba panicariti uskoro ce doge skociti mnoooogo. pogledajte digital coin a pre 3 dana je bio 80% isplativosti naspram DOGE

Zasto CoinWarz ne prijavljuje istu isplativost kada je ovde ovoliko "nenormalna" ?

Posto vidim niko vam ne odgovara u vezi digital coina evo ja cu (i ja sam "nekad" bio newbee pa vas razumem) :D

digital.png

Current Difficulty 10.79925769

Poslednja izmena:
Doggyju su za sada neplodni dani :) imam nekih 50k u steku al ko zna kad i dal ce se to isplatiti u svakom slucaju ne zavisi nista od nas vec od onih koji imaju mnogo miliona istih i/ili viska btc'a za spekulaciju... mozda jeste on i dalje 10-20% isplatljiviji nego ltc, al stalno je u padu i trenutno ima dosta altova koji su isplatljiviji od njega
Ja ne znam zasto se ovde jos niko nije zaintresovao za EAC, tj EarthCoin?
Ja licno ga majnujem nekih skoro 5 dana, jer vidim da ima sasvim solidnu podrsku na forumu i prati se ..
Necu sad da vam pricam pricu i da vam trolujem kao sto neki ovde vole da rade jer previse vremena provode na btc'e troll boxu, al ko hoce nek prostudira.. https://bitcointalk.org/index.php?topic=379236.0

@Tihi_Bandit

U onoj temi o walletu sam ti dao najkorisniji savet, nisi umeo ni da se zahvalis i jos sada ovako provociras iako si lepo upozoren od strane moderatora. Sto se mene tice, ne pada mi na pamet da se prepucavam s tobom i da budem banovan, koliki si covek si upravo pokazao.

Da se vratim na temu
Doge je bio veoma izhajpovan ( i jos je) , kada se udje malo u sustinu vidi se da mu se ne pise dobro dugorocno.
Mozda bude neki pump, to niko ne moze da tvrdi, ali dugorocno nije ni imao sansu da uspe.

Poslednja izmena:
Doggyju su za sada neplodni dani :) imam nekih 50k u steku al ko zna kad i dal ce se to isplatiti u svakom slucaju ne zavisi nista od nas vec od onih koji imaju mnogo miliona istih i/ili viska btc'a za spekulaciju... mozda jeste on i dalje 10-20% isplatljiviji nego ltc, al stalno je u padu i trenutno ima dosta altova koji su isplatljiviji od njega
Ja ne znam zasto se ovde jos niko nije zaintresovao za EAC, tj EarthCoin?
Ja licno ga majnujem nekih skoro 5 dana, jer vidim da ima sasvim solidnu podrsku na forumu i prati se ..
Necu sad da vam pricam pricu i da vam trolujem kao sto neki ovde vole da rade jer previse vremena provode na btc'e troll boxu, al ko hoce nek prostudira.. https://bitcointalk.org/index.php?topic=379236.0

@srbistanac

provociram?
koga?
decko u cemu je tvoj problem? Gde si ti u ovoj prici?
jos jednom mi se nakaci na pricu, i prijavicu te moderatorima.. stvarno ti decko imas neki dublji problem, samo ne znam sta si se na mene zakacio, jesi se zaljubio?Oces broj?..
sta god da napisem ti mi se nakacis.. ne smem ni slovo A da napisem da mi ti ne prokomentarises, ili se nadjes prozvanim..

Poslednja izmena:
Prozvao si me indirektno. Nisi smeo neposredno upravo zbog toga da bi mogao da tvrdis u svom sledecem postu kako nisi nista kriv.

A na tvoje provokacije koje su na nivou skolskog uzrasta necu odgovarati, da me ne bi moderatori greskom strpali u isti kos sa tobom i banovali ni krivog ni duznog.

Decaci gde gori? :D

Doge ce kopati onaj koji smatra da je pametno prodavati ih odmah.. eventualno nastekati kolicinu i sacekati pump..

Ja sam vrh prosao kada sam kerice prodavao u rasponu 0.00000165 do 0.00000100.. sve konvertovao u btc.. to je bio period visestruko isplativiji od ltc-a.. sada kada je cena 0.00000040 spakujem u wallet onoliko koliko mogu da oprostim, jer sam prvih dana prodaje nadomestio ovakav ocekivani scenario..

Sacekao sam i ovaj osetni skok btc i sad ih konvertovao u parice..
Ne treba previse polemisati na temu dal kopati ili ne kopati.. svako kalkulise sebi zdravu matematiku i tako postupa nadalje.. tako da chillout i bez preterane frustracije ;)

Sa kojim još coinima imate dobra iskustva, da su dobri poolovi i da može da se uzme više nego kopanjem LTC?

Poenta priče je da si se ti sam prepoznao u troll prozivci...a čini mi se da sam ti dužan još od prošlog naloga, koji je banovan.

Što se tiče EAC, otvorio bih temu, al mi mrsko to raditi sa posla, deluje kao ok coin što se tiče podrške, a i cena mu je sasvim korektna...od sinoć je skočila za 1/6 tj za nekih 15-16%, tako da se moja investicija isplatila :)

Da li je neko imao iskustva da mu nije prosao order na cryptsy-u?
Sta gledate kao max i min vrednosti u toku dana, high i low?
Poceo sam malo sa tim da se igram i pecao sam doge da padne na 0.00000030, kao sto vidim da je pao danas, ali order mi nije prosao...
Da li gledam nesto pogresno? :D

@stanac troll deo je bio namenjen globalno, al to sto si se ti prepoznao tu ja ti ne zameram, i zemljace mene bas briga ako popijem ban, da sam hteo tebe da stavim kao primer trolla, onda bi i bio..

@Jordan pa po meni flo je dobar, isplati se uglavnom je konstatno isplatljiviji od LTC-a, plus i cena mu varira nekih 20% non stop pa i tu mozes da zakacis jos koji % vise..
a EAC je moj favorit, valjda ce biti nesto od njega da ne bude da sam kopao 5 dana za 0,12 btc'a (trenutna cena)

Klasika za nas ... svaka pomoc kao da mu oci trazis iz glave,a dezinformacija bezbroj.. Inace sto se tice DGC jedino se mogao na multipool generisati sinoc sam usmerio 1,6 mh tamo i juteros je izgenerisao nesto novcica koji su uredno stigli u wallet,ali vec sam pisao oko samog doge i koji najbolje pool radi ali se niko tim povodom nije oglasavao,a takodje i kako najbolje radi tacnije kako te namanje kradu pa ajde ponovicu dok sam svih 5,5 mh imao na jednom ACC pod 4 workera ispostavilo se da me podkradaju 30%,nakon toga sam eksperimentalno sve razbacao napravio vise ACC svaka kartica sopstveni worker ucinak je 100%. Jednostavno poolovi kradu po principu od "bogatih" kradi nece primetiti sirotinju navlaci...

A da mozda sam nov u rudarenju ali sam daleko od novog u poslu,pa 40 godina nije malo:) zar ne? Ali odredjeni umesto da razmenjuju iskustva razmenjuju prepucavanja haaaaa tako je kod nas u Srbiji cega god se dotaknemo nazalost.:p
Posto vidim niko vam ne odgovara u vezi digital coina evo ja cu (i ja sam "nekad" bio newbee pa vas razumem) :D

Zaboravih vezano za DGC koristim wallet 1.0

Pogledajte prilog 132276

Current Difficulty 10.79925769

Poslednja izmena:
druze sto se mene tice mooltipool ima previse stailova za danasnje uslove, ja sam isto kopao malo tamo i nisam bio nesto zadovoljan, a i licno ih ne gotivim,jos od ranije.. ne znam dal si probao na https://www.suchcoins.com/ ja sam tamo rovario i nisam imao neke zamerke kod njih, brz je tj jak je pool, sto je bitno kod ovog coina jer je nagrada varijabilna, a to u principu znaci da sto je brzi pool vise ce otvarati blokova i vece su sanse da zakacis VISE vrednijih blokova nego na slabijim poolovima

Klasika za nas ... svaka pomoc kao da mu oci trazis iz glave,a dezinformacija bezbroj.. Inace sto se tice DGC jedino se mogao na multipool generisati sinoc sam usmerio 1,6 mh tamo i juteros je izgenerisao nesto novcica koji su uredno stigli u wallet,ali vec sam pisao oko samog doge i koji najbolje pool radi ali se niko tim povodom nije oglasavao,a takodje i kako najbolje radi tacnije kako te namanje kradu pa ajde ponovicu dok sam svih 5,5 mh imao na jednom ACC pod 4 workera ispostavilo se da me podkradaju 30%,nakon toga sam eksperimentalno sve razbacao napravio vise ACC svaka kartica sopstveni worker ucinak je 100%. Jednostavno poolovi kradu po principu od "bogatih" kradi nece primetiti sirotinju navlaci...

A da mozda sam nov u rudarenju ali sam daleko od novog u poslu,pa 40 godina nije malo:) zar ne? Ali odredjeni umesto da razmenjuju iskustva razmenjuju prepucavanja haaaaa tako je kod nas u Srbiji cega god se dotaknemo nazalost.:p

Upravo sam zbog ovog boldovanog i usao u sukob sa nekim osobama.

Vidim DGC si kopao, na kom diffu 1 ili 10? Uzmi kalkulator i preracunaj. Za doge sam preporucio dogehouse.org, i dalje stojim iza tvrdnje da je najbolji pool za doge. U vezi raspodele snage po accountima ne mogu nista da kazem jer imam samo jednu graficku :(

Ni ja ne znam bogdane o čemu ti to,pomoći i više nego dovoljno. To što različita mišljenja i iskustva dozivljavas kao dezinformacije je greška. +1 za dogehouse

ma ići će doge gore samo treba cekat, nije to sexcoin. ima i moon coin i cage (CAt+doGE)

Poslednja izmena:
Ma DGC sam kopao samo jednu noc na multi poolu cirto radi probe diff je ako se dobro secam bio 10. Sto se tice DOGE poolova od pocetka rudarenja sam koristio http://doge.cryptoculture.net a on je nesto zastucao pre par dana pa sam upravo video tvoj savet (neznam kome upucen) za dogehouse i sada sam tamo,trenutno rade kao doxa nemam zamerku nijednu,crypto je isto radio ok dok nisu poceli basbas da zakidaju,e sada bas se i ne razumem da li je naisao takav blok ili sta vec ? Nebih ja lupao glavu jednostravno sada sam na dogehouse i radi perfektno.
Ja ipak kao malo stariji i oprezniji sam se odlucio deo snage prebaciti na doge dok ostatak kopa LTC (jeste manja zarada ali ko zna). Shvatam glupa je logika zasto gubiti kada svaki dan mogu promeniti DOGE u BTC ili LTC. Ali priznajem zasada samo kopam a iskreno ni neznam kako da konvertujem u real money. Iz tog razloga sam se odlucio na takav korak.
Iskreno nisam verovao da sve ovo radi,sve mi je ovo delovalo kao prodaja magle ili ti Moooda za bubrege ali sam nacuo ko u mom gradu bas ovo radi a taj ziceras neinvestira ni paru a da nije 100% siguran. Informacije od takvih jesu kao da mu oci iz glave vadis. Bezveze,mi treba da se pomazemo ovo je zasada neiscrpno trziste,sto vise nas iz Srbije i okoline manje ce ostati kolaca za one kojima je struja stavka,nama jos uvek nije.

he he, krenuli kerovi malo gore i odma skočio net hashrate :)

Nazad
Vrh Dno