Kerovi vise nisu isplativi za kopanje. Sa 1.7mh/s imam 1300 dogija unconfirmed za 12 sati kopanja wtf za to vrijeme mogi da iskopam ~0.25 ltc.
BTW bter ima problema sap ovlacenjem novcica tako da ja tamo nebi nista slao.
Kerovi vise nisu isplativi za kopanje. Sa 1.7mh/s imam 1300 dogija unconfirmed za 12 sati kopanja wtf za to vrijeme mogi da iskopam ~0.25 ltc.
BTW bter ima problema sap ovlacenjem novcica tako da ja tamo nebi nista slao.
Izgleda da statistika nije dobro radila pool doge.cryptoculture.net. Sad sam provjerio i imam 4900 kopao sam ~ 14 sati sto je po meni opet malo.
Hm, nešto tebi tu ne valja, i dalje se isplate, dobija se ~25% više btc u odnosu na ltc, možda je do pool-a na kom si kopao, meni na dogehouse-u lepo sve leže, čak sam za 24h napravio 10% više kerova nego što kaže kalkulator
EDIT:
moj predlog za pool:
https://dogehouse.org
https://www.suchcoins.com
imam neki osecaj da se iz nekog razloga obara cena DOGE-a kako bi neki jeftino kupili velike kolicine i onda na kada skoci,prodali ga skuplje...sve mi nekako lici na to...kao da se trenutno cena namerno obara zbog tako nekih pricica... :/
imam neki osecaj da se iz nekog razloga obara cena DOGE-a kako bi neki jeftino kupili velike kolicine i onda na kada skoci,prodali ga skuplje...sve mi nekako lici na to...kao da se trenutno cena namerno obara zbog tako nekih pricica... :/
^^oooo nije li to nas skoro banovani drug forumas slashnp...njegov prijateljski i ljubazan nastup su ga odalikao i sveznanje o kriptovalutama, naravno, koje pribavlja gledajuci u kristalnu kuglu
![]()
Pa brate mili, odmah ti je budala cim se nada...kao da neko nesto pouzdano zna (pa njima nije nada vrednost LTCa), pa recimo poverenje u LTC je utemeljeno, a u DOGE nije. Sve je to kopaj dok mozes
koliko sam ja hogare video do sada niko nije zazalio sto je dzukce kopao... :trust: ne kazem da sam u pravu,ali mi po nekoj logici stvari dokle su god ovde ovi najredovniji kopaci,do tada cu i ja uz njih,a tvoje postove i komentaro nisam bas nesto do sada vidjao... ,)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari