Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Kerovi vise nisu isplativi za kopanje. Sa 1.7mh/s imam 1300 dogija unconfirmed za 12 sati kopanja wtf za to vrijeme mogi da iskopam ~0.25 ltc.

BTW bter ima problema sap ovlacenjem novcica tako da ja tamo nebi nista slao.

Izgleda da statistika nije dobro radila pool doge.cryptoculture.net. Sad sam provjerio i imam 4900 kopao sam ~ 14 sati sto je po meni opet malo.

Kerovi vise nisu isplativi za kopanje. Sa 1.7mh/s imam 1300 dogija unconfirmed za 12 sati kopanja wtf za to vrijeme mogi da iskopam ~0.25 ltc.

BTW bter ima problema sap ovlacenjem novcica tako da ja tamo nebi nista slao.

Hm, nešto tebi tu ne valja, i dalje se isplate, dobija se ~25% više btc u odnosu na ltc, možda je do pool-a na kom si kopao, meni na dogehouse-u lepo sve leže, čak sam za 24h napravio 10% više kerova nego što kaže kalkulator

EDIT:
moj predlog za pool:
https://dogehouse.org
https://www.suchcoins.com

Isto sam i ja primetio,danima samo tamo kopam u proseku sam dobijao ne 24h 58000 Dog,danas kako stvari stoje do 24h nece biti ni 20000 doge ukupno !!! Probacu pola snage na drugi pool...
Izgleda da statistika nije dobro radila pool doge.cryptoculture.net. Sad sam provjerio i imam 4900 kopao sam ~ 14 sati sto je po meni opet malo.

Hm, nešto tebi tu ne valja, i dalje se isplate, dobija se ~25% više btc u odnosu na ltc, možda je do pool-a na kom si kopao, meni na dogehouse-u lepo sve leže, čak sam za 24h napravio 10% više kerova nego što kaže kalkulator

EDIT:
moj predlog za pool:
https://dogehouse.org
https://www.suchcoins.com

Prebacio sam se na dogehouse pa cu vidjeti sta ce biti sutra. Gdje ima kalkulator za kerove?

BTW izgleda da je bter rijesio probleme sa isplatom. Danas sam uspio povuci ltc.

imaš calc na coinwarz npr ali uzmi u obzir da svi oni računaju block reward 500k, a on je u praksi random 1-1000000.

Ljudi, ajmo procene...

Sta mislite dokle ce da padaju kerovi? Da li cuvati ili prodavati?

Ne čuvam ništa, odmah idu na prodaju.

I ja sam upravo hteo da prodam sve sto imam, ali zaustavili su me oni veliki buy orderi na cryptsiju 40 i 35 miliona buy order na 41 i 40. Pa nisu ti ljudi ludi da bacaju pare ???

Pump ce kad-tad. Ja sam kupio 500k reda radi i cekam barem 0.000002

Da nije onaj Dogeroad u najavi cena bi verovatno bila vec na 0.00000020

Mada i ja mislim da mora jos neki pump da usledi, jos je to nov novcic. Iako je unapred osudjen na propast.

Iz specifikacija se moze videti da ce preko 90% biti iskopano u toku 2014 i nesto malo u 2015. god.

Rudari ce postepeno izlaziti iz dogecoin-a, a kad nema rudara ne moze ni mreza da se odrzi odnosno ne mogu transakcije da se obavljaju. A da bi "fee" bio primamljiv u dovoljnoj meri da ima dovoljno rudara da se odrzava mreza, dogecoin bi morao uci u masovnu upotrebu. Sto je malo verovatno. Kada svi rudari predju na neke druge valute koje ce sigurno biti isplativije dogecoin ce sigurno pasti u zaborav. Nesto slicno se desava sa catcoin-om sada, premalo rudara i mreza je pred pucanjem. (mada za catcoin je sam dev kriv jer je stavio diff retarget na cak 2016 blokova)

evo danas je doge debelo pao na coinwarz, padao je i ovih dana ali se šunjao tu oko vrha povremeno, trenutno je 17. ako sam lepo izbrojao, jedino ako ga diff izvuče opet gore jer je mreža pala na 20 ghs

Difficulty 384.43996334
Est Next Difficulty 281.69832445

Mora da tone kad ljudi konstantno dumpuju. Mada to je i bilo za ocekivati.

tone,ali je isplativost konstantna i veoma stabilna od 130% do 150% u odnosu na LTC...citajuci sve do sada,skapirao sam da treba biti strpljv,jer ce verovatno opet jednog dana skociti,a ja sam spreman da to docekam...recite mi ako gresim...

imam neki osecaj da se iz nekog razloga obara cena DOGE-a kako bi neki jeftino kupili velike kolicine i onda na kada skoci,prodali ga skuplje...sve mi nekako lici na to...kao da se trenutno cena namerno obara zbog tako nekih pricica... :/

imam neki osecaj da se iz nekog razloga obara cena DOGE-a kako bi neki jeftino kupili velike kolicine i onda na kada skoci,prodali ga skuplje...sve mi nekako lici na to...kao da se trenutno cena namerno obara zbog tako nekih pricica... :/

Pa ko ce da proda tim velikim jeftino sto obaraju da bi posle ti isti prodali skupo...

Da, nadaš se da postoji budala kome je potrebno sto miliona kerova...valuta je kanta i bila je dobra samo dok je trajala...show must go on ;)
A to što je isplativost takva, ne znači da će uvek biti takva...pogotovo ako se priča o isplativosti jedne valute koje ima 100.000.000.000, puno ih se kopa,i najmanja promena cene na dole znači osetno manju profitabilnost...
ipak ti kopaj, i nadaj se ;)

^^oooo nije li to nas skoro banovani drug forumas slashnp...njegov prijateljski i ljubazan nastup su ga odali :D kao i sveznanje o kriptovalutama, naravno, koje pribavlja gledajuci u kristalnu kuglu :D

Pa brate mili, odmah ti je budala cim se nada...kao da neko nesto pouzdano zna (pa njima nije nada vrednost LTCa), pa recimo poverenje u LTC je utemeljeno, a u DOGE nije. Sve je to kopaj dok mozes

Pa brate mili, odmah ti je budala cim se nada...kao da neko nesto pouzdano zna (pa njima nije nada vrednost LTCa), pa recimo poverenje u LTC je utemeljeno, a u DOGE nije. Sve je to kopaj dok mozes

Da li je ili nije ne znam, ali od prošlog marta, od kad ja kopam, niti jedna nova alt valuta, koja se u međuvremenu pojavila, nije sačuvala svoju inicijalnu vrednost(osim možda Florin coina, koji ovde niko i ne spominje), a pogotovo ne ovako mnogobrojna...

Poslednja izmena:
koliko sam ja hogare video do sada niko nije zazalio sto je dzukce kopao... :trust: ne kazem da sam u pravu,ali mi po nekoj logici stvari dokle su god ovde ovi najredovniji kopaci,do tada cu i ja uz njih,a tvoje postove i komentare nisam bas nesto do sada vidjao... ,)

Poslednja izmena:
koliko sam ja hogare video do sada niko nije zazalio sto je dzukce kopao... :trust: ne kazem da sam u pravu,ali mi po nekoj logici stvari dokle su god ovde ovi najredovniji kopaci,do tada cu i ja uz njih,a tvoje postove i komentaro nisam bas nesto do sada vidjao... ,)

nije naravno, kopao sam ih i ja, ali im je vrednost pala u odnosu na diff koji je ostao isti ili je vrlo malo otišao dole. Mnogo ih je iskopano, i sad je vreme za dump...možda se jednog dana opet digne u nekoj pumpi, ali je ipak i dalje najpametnije (ako njih kopaš) da ih momentalno menjaš u btc ili ltc...a nisi me viđao pod ovim nickom, jer sam pre par dana pop.izdeo baš na ovoj temi, pa sam popio ban...

Poslednja izmena:
vreme ce pokazati...ne gubim mnogo ako mi i propadnu...imam nesto ispod pola milke u steku i kad ubodem polovinu,sve preko menjam u BTC ili LTC...zavisi sta ce mi se vise isplatiti,bar sam tako planirao da uradim...ima li neko neki savet u vezi sa tim???

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno