Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

AHD uskoro otvara sistem, gde će zainteresovani pomoću intervjua na IRC-u moći da postanu članovi istog. Kako rekoše, biće pitanja o HD-u (''HD'' kao terminu, kao i o torentima - osnovna pitanja, ništa tipa napredni encoding i slično).

Kad budu zvanično to pokrenuli, postaviću obaveštenje ovde. Inače, ja volim ove intervjue, jer pristup tracker-u (delimično) omogućava tvoje zalaganje na drugim tracker-ima (koliko si vredan član p2p-a, a ne seebox-er do besvesti) i jednostavno, kakav si čovek.

Treba mi neki torrent gde bih mogao da nađem programe za dijagnostiku automobila. Konkretno mi trenutno treba MultiEcuScan. Nema na rutrackeru i piratebayu. Ovde ostale torente što ja imam su samo za filmove. Zna li neko gde bih to mogao naći?

A je l' zna neko koliko mora da se seeduje svaki torent na HDclub-u pre brisanja?

60... 72 sata ili je samo general ratio bitan tamo?

Ne bih da napravim neki hnr ako skinem sa seeda nešto posle par nedelja, a slab mi up.

Treba mi neki torrent gde bih mogao da nađem programe za dijagnostiku automobila. Konkretno mi trenutno treba MultiEcuScan. Nema na rutrackeru i piratebayu. Ovde ostale torente što ja imam su samo za filmove. Zna li neko gde bih to mogao naći?

Pitaj na forumu za konkretnu marku automobila.

Bucky Larson Born To Be A Star 2011 1080p Blu-ray Remux AVC DTS-HD MA 5.1 - KRaLiMaRKo

L'immortel aka 22 Bullets 2010 1080p Blu-ray Remux AVC DTS-HD MA 5 1 - pmHD

oba na hdtorrents

Tako je svuda.... zato i pitam da li negde ima takvih naslova u remuxu (ili BD-u) ali da ima seedera.

@dzonihsv

hvala (ne znam kako mi je promakao pošto sam ceo dan tamo zbog freeleech-a)

Posto trazis nesto netipicno moras da budes strpljiv. Ja sam slicne "materijale" znao da skidam i po 6 meseci jer nema nigde drugde da se skinu.

aco, ja da moram da skidam nešto po pola godine veruj mi da bih poludeo :p

EDIT: sada sam se setio kada sam imao dial-up, pa ono čekanje od pola sata da skinem pesmu od 3 mega još sa neobee.net speed up-om znalo je da izludi.

Poslednja izmena od urednika:
Ja sam skidao pre par godina neke DVD-ove (kompleti po 10-20 DVD-ova) kojih nigde nije bilo, jedan seeder ili nijedan pa kad se nakaci, pa polako :) Skinuo nekih 500 GB na taj nacin. Ekskluzivnost moras da platis :)

Nemaju takvo pravilo. Seed-uješ kol'ko možeš.

Čekaj, a je l' mora beše da se ima ratio od 2.05 (ako se ne varam) ili je i to nešto nalik rutrackeru?

Skidao sam do sada samo freeleech torente, pa pitam da znam za ostalo.

Nešto ne mogu da se snađem s njihovim rules i faq, mnogo su bre konfuzni.

I, naravno, tnx! cheers

Nije ratiofree, kao rutracker, to je sigurno. Tih 2.05 globalnog ratio-a (ako se dobro sećam) je neka preporuka, nije obaveza. Kažem ''ako se dobro sećam'', jer sam se i ja tek skoro registrovao na HDClub, pa sam isto čitao pravila i dešifrovao kol'ko sam mogao. :)

Poslednja izmena:
Ne radi.

Sporadično ne rade PTP, BTN, BCG, FTN... Tracker-i, ne sajtovi. Neko ih DDoS-uje već, pa ima 20-30 časova, u odvojenim naletima.

Poslednja izmena:
Малопре је прорадио what.cd трекер, сајт још није.

Pozz,

radi li Vam RevolutionTT?
Drugi dan kako je sve mrtvo (i sajt i treker)...

Treba mi pozivnica za blackcat games ako ima neko ili neki treker sličnog kvaliteta. Hvala.

Nije ratiofree, kao rutracker, to je sigurno. Tih 2.05 globalnog ratio-a (ako se dobro sećam) je neka preporuka, nije obaveza. Kažem ''ako se dobro sećam'', jer sam se i ja tek skoro registrovao na HDClub, pa sam isto čitao pravila i dešifrovao kol'ko sam mogao. :)

Sad sam malo bolje pogledao i stvari izgleda izgledaju ovako:

Optimalni ratio je 1, a ako hoćeš neke beneficije, onda kao da držiš iznad 2.05, a korisnicima sa ratiom manjim od 0.3 će biti izdato upozorenje pre ubijanja naloga.

Sad mi je konačno jasno. Minimalni ratio je 0.3, pa na gore, a sve preko 2.05 je za pohvalu.

Nije uopšte zahtevan treker, a imaju fantastičan izbor full BD-ova, pogotovo CEE varijante, koje su posebno tražene na našim prostorima.

Hvala u svakom slučaju na pomoći.

Ne radi.

Sporadično ne rade PTP, BTN, BCG, FTN... Tracker-i, ne sajtovi. Neko ih DDoS-uje već, pa ima 20-30 časova, u odvojenim naletima.

Sad sam bas hteo da vidim na IRC-u, vec 2 dana mi mrtvi torrenti na PTP-u, pa ne znam sta se desava a uplasio se da me nisu banovali...:D

Nazad
Vrh Dno