Komšija pored mene ima targo tv i internet, za razliku od njega uzeo sam samo internet, sa kojim nemam nikakvih problema. Međutim komšija se žali da ima prekide konstantne na tv signalu, nema dana kada nema problema. Zvao je podršku, ali problem nije rešen i tako u nedogled.
Ali i pored toga nema nameru da menja provajdera, u suštini nada se da će od februara situacija biti bolja. E sada stvarno ne znam da li neko od glavnih u Targu čita ove naše poruke, znam da neki od zaposlenih to rade, Becks i Nensi ako se nevaram.
Kada se samo setim kako je sve to delovalo kada su počinjali, prezentacije, prelepe hostese u Ušću, obilazili su beogradska naselje, kod mene u kraju su bili nekoliko puta, i sam sam ubeđivao što više ljudi da pređu kod njih, shvatajući sve prednosti FTTH, prvi sam u ulazu uveo Targo, posle mene su krenuli i drugi.
Nadam se iskreno da će se situacija brzo promeniti na bolje, a ja.... Ja imam tu neku lošu osobinu da kada se uhvatim za nešto u ovom konkretnom slučaju to je Targo ostajem sa njim pa kud puklo da puklo, kao kapetan na lađu. Samo da lađa na kraju ne potone, u suprotnom biće mokre gaće... :d
I za sam kraj kačket i par privezaka koje sam kao većina Vas dobio prilikom potpisivanja ugovora, još pre nekih godinu i nešto dana, kada je sve izgledalo to good to be true.