Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Nema na IPT-u. Barem nema a da ispunjava ove gore uslove. Imalo je do skoro ali vise nema.
Pre par postova napisem ja u jednom postu sta poklanjam, javi se par clanova i podelim pozivnice. Izmedju ostalih clanova javi se i clan Vl@da, member clan od 2007 godine na ovom forumu, sa pitanjem moze li meni pozivnica za hdme. Posalje mi on 4 ratioproofa, sa izbrisanim login imenom, mozda su i tudja, verovatno jesu, rekoh ok, upozorim ga da ne cituje jer sam clan vise godina na hdme i kazem mu da ce banovati mene ako bude varao, dosta je samo po malo da se logne na sajt ponekad da bi nalog odrzavao, objasnim mu itd.. Izgenerisem mu kod, on se javi, kaze hvala, registrovao sam se, sve super....
Ja posle par minuta da udjem na HDME dobijem ovo
Pogledajte prilog 131970
Pa posle delite svoje pozivnice kojekakvima sa ovog foruma....
PS.ako ima neko pozivnicu za hdme bio bih zahvalan, imam drugu adresu sa koje se mogu regovati, hvala.
...odgovaram na poruke i dajem onome kome ja hocu...
Zahvaljujem,to sam razumeo.Buni me sto sam na forumu procitao da nisu svi fl obelezeni a jesu fl,te spominju internale i ove druge.E to mi nije jasno zbog loseg prevoda ali dobro.Jos jednom hvala za pomoc:wave:Ja sam na hdspaceu, ono sto je oznaceno sa fl ti ne racunaju kada skidas. Ono sto nema nikakvu oznaku se racuna u potpunosti. A imas i one srebrne torente, oni se racunaju 50% download.
BTN, ima NBA utakmica za izvoz.
Naravno, nije ga lako nabaviti, al' se vredi cimati oko nabavljanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari