Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Nema na IPT-u. Barem nema a da ispunjava ove gore uslove. Imalo je do skoro ali vise nema.

Pre par postova napisem ja u jednom postu sta poklanjam, javi se par clanova i podelim pozivnice. Izmedju ostalih clanova javi se i clan Vl@da, member clan od 2007 godine na ovom forumu, sa pitanjem moze li meni pozivnica za hdme. Posalje mi on 4 ratioproofa, sa izbrisanim login imenom, mozda su i tudja, verovatno jesu, rekoh ok, upozorim ga da ne cituje jer sam clan vise godina na hdme i kazem mu da ce banovati mene ako bude varao, dosta je samo po malo da se logne na sajt ponekad da bi nalog odrzavao, objasnim mu itd.. Izgenerisem mu kod, on se javi, kaze hvala, registrovao sam se, sve super....

Ja posle par minuta da udjem na HDME dobijem ovo

Pogledajte prilog 131970

Pa posle delite svoje pozivnice kojekakvima sa ovog foruma....

PS.ako ima neko pozivnicu za hdme bio bih zahvalan, imam drugu adresu sa koje se mogu regovati, hvala.

Pozvacu te ja na MMA Tracker ako ti bas bas treba... i ako obecas da ces ga negovati i paziti i da neces biti banovan zbog neaktivnosti?! Posalji mi proof ratio na pm. I da neces VARATI!

Poslednja izmena:
Pretpostavljam da mislis na mene. Pa necu biti banovan sigurno zbog neaktivnosti jer svake nedelje skidam UFC ili ultimate fighter. Aj saljem ti PM.

Treba naci coveka od poverenja ovde... Ja sam zahvalan svima koji su mi dali pozivnice i sto si imali poverenja da mi daju invite. Nikoga nisam zeznuo :)

Pre par postova napisem ja u jednom postu sta poklanjam, javi se par clanova i podelim pozivnice. Izmedju ostalih clanova javi se i clan Vl@da, member clan od 2007 godine na ovom forumu, sa pitanjem moze li meni pozivnica za hdme. Posalje mi on 4 ratioproofa, sa izbrisanim login imenom, mozda su i tudja, verovatno jesu, rekoh ok, upozorim ga da ne cituje jer sam clan vise godina na hdme i kazem mu da ce banovati mene ako bude varao, dosta je samo po malo da se logne na sajt ponekad da bi nalog odrzavao, objasnim mu itd.. Izgenerisem mu kod, on se javi, kaze hvala, registrovao sam se, sve super....

Ja posle par minuta da udjem na HDME dobijem ovo

Pogledajte prilog 131970

Pa posle delite svoje pozivnice kojekakvima sa ovog foruma....

PS.ako ima neko pozivnicu za hdme bio bih zahvalan, imam drugu adresu sa koje se mogu regovati, hvala.

?!

Pa čak i da sam najgori cheater ne bi te banovali 2 min nakon što sam se registrovao.
I kojom logikom bi banovali tebe a mene ne?

Evo ti screenshot sa HDME od pre 2min:
http://i.imgur.com/RkMhXtZ.png

A što se tiče ratio proof-a bez imena, ne volim da šaljem screenshotove sa svim svojim podacima ali evo poslaću ti na pm sve one koje sam ti poslao bez imena čisto da se uveriš.
Ne znam zašto si banovan ali zbog mene nije...

Eto nesporazuma :) , Ipak treba pitati prvo ubuduce pa tek onda suditi...:smash:

^^zasto bi mene banovali kad nisam usao na sajt zadnjih 15 dana, sad sam utrcao da ti izgenerisem code, nakon toga banovan acc....idem na irc da pokusam da sredim ako se sta moze srediti..

Idi i pitaj ih o čemu se radi. Nisam varao nikada u životu, ni na trackerima koji su mi mnogo bitniji od ovog, a i kada sam banovan sa nekih trackera to je bilo zbog neaktivnosti i isključivo ako sam tu upao preko otvorenih registracija.

Screenshotove sam ti poslao na pm, a što se mene tiče daću ti ovaj account pa ga koristi ako te ne banuju zbog IP adrese...

Prvo vrati acc preko IRC-a, trebalo bi da ti kazu u cemu je problem...
Poslata pozivnica za MMA tracker clanu @Nabukodonosor, ako neko ima BTN ili Fux0r zamolio bih da mi posalje pm, hvala! Saljem ratio proof.

Sad sam bio na irc, kao u fazonu, mator mi je mnogo invite, ne moze da se deli tek tako jer nisam aktivan na torrentovanju kod njih koliko bih trebao itd...sve u svemu ok se zavrsilo, jer vratili su mi acc, user Vl@da nije citovao, mada ja nisam ni rekao da jeste ali sve se cinilo da je to problem ;)

Sigurno bi se i meni tako činilo u obrnutoj situaciji ali treba ipak proveriti o čemu se radi pre javnog prozivanja bilo koga... (u ovom slučaju mene :d )

U svakom slučaju drago mi je da je sve razjašnjeno i da se dobro završilo, hvala još jednom na pozivnici. :)

i ja sam zahvalan na poverenju do sada @makiacaveki i @Roberto_Baggio, oni mogu da potvrde da postujem sve, uzeo sam i seedbox da bih uspeo da odrzavam lakse TL. Vrlo lako su mi dali pozivnice i postujem to, a mislim da i vecina koja je duze ovde na forumu se trudi da opravda pozivnice, jer ako ih banuju svi ce to saznati, a smor je da te ovde na forumu prozivaju posle toliko godina.

^***, mora se :), ne postuju mnogi pravila na trakerima ili cesto uzimaju pozivnice za trakere koje posle ne koriste itd...

Jel moze neko da mi malo pojasni kako to funkcionise na HDSpace,ne razumem sta je freeleech jer mi nisu jasne oznake a dosta toga i nema oznake?Mislim da su remux izdanja freeleech e sad oko internala mi nije jasno,ne bih da odmah upadnem u problem.U medjuvremenu mi je crkao eksterni HDD te ne skidam nista teze od 15giga a koliko vidim da to sve nije slobodno.U oci mi je palo da ima puno internala ali ne mogu da skidam,ima li zapovanja kod njih?Pokusao sam da saznam u pravilima ali Google prevodi tako kako prevodi te sam prinudjen da se obratim vama za pomoc,pa i onih 15 min,taman se zacitam ajd napolje:wall:

Da,na forumu pisu da nisu sva freeleech izdanja obelezena,jer kad pogledas malo izdanja ima tu zutu oznaku "FL"

E,hvala na pomoci:d

Da neko nema pozivnicu za DeepBassNine i uslovi za koriscenje ovog trekera?

Ja sam na hdspaceu, ono sto je oznaceno sa fl ti ne racunaju kada skidas. Ono sto nema nikakvu oznaku se racuna u potpunosti. A imas i one srebrne torente, oni se racunaju 50% download.

Ja sam na hdspaceu, ono sto je oznaceno sa fl ti ne racunaju kada skidas. Ono sto nema nikakvu oznaku se racuna u potpunosti. A imas i one srebrne torente, oni se racunaju 50% download.
Zahvaljujem,to sam razumeo.Buni me sto sam na forumu procitao da nisu svi fl obelezeni a jesu fl,te spominju internale i ove druge.E to mi nije jasno zbog loseg prevoda ali dobro.Jos jednom hvala za pomoc:wave:
Pronasao sam,internali sa HDSpace su FL

Poslednja izmena:
BTN, ima NBA utakmica za izvoz.

Naravno, nije ga lako nabaviti, al' se vredi cimati oko nabavljanja.

Jel ima neko pozivnicu viska?
Ili pozivnicu za drugi tracker sa dosta NBA utakmica.
Nemam nista da ponudim za uzvrat osim zahvalnosti i obecanja da cu paziti na ratio.
Ako neko ima viska stvarno bi mi znacilo
Poz

Na BTN ces tesko uci pogotovo ako nemas nijedan drugi tracker... Bolje probaj da udjes na IPT, tamo imas dosta NBA utakmica...

Na IPT imas sve utakmice u HD-u u 60fps, svako kolo. Imas da skines kao paket za svaki datum.

Nazad
Vrh Dno